Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polis Şikayetlerine PD Yetkilisinin Bakması HK.

Başlatan Meganluv, 12 Kasım 2019, 14:58:17
Okunma sayısı 1916 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KOGSenior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ocak 2024, 23:04
Toplam oynama: 454 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Alec Fenik Lv.39
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mart 2023, 14:32
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Birlik: ***IKS
Ynt: Polis Şikayetlerine PD Yetkilisinin Bakması HK.
« Yanıtla #20 : 17 Kasım 2019, 06:02:50 »
LSPD birliği basit bir çete yada mafya birliği değildir. Sistematik şablonlara dayalı sistem birliğidir ve bu birlikte kural ihlali yahut herhangi bir olumsuzluk doğrultusunda yetkilinin de başı ağrıyacağı için birlik içerisinde kurallara uymayan bir üye istemez, barındırmaz. Bizler bu oluşum için emek sarf etmiş insanlarız ve emeklerimizin yanmasını istemeyiz bu nedenle de kesinle ve kesinlikle ayrımcılık yada kayırma gibi eylemleri barındırmayız. Şikayetleri bizim incelememizin temel sebebi kişiye anında cezai işlem uygulayıp, birlik içerisindeki genel uyarıyı vermemiz içindir. Mesela kişi üzerinde üç adet OOC ceza var ise kişi üç birlik uyarısı alır ve birlikten atılır.

Çevrimdışı Heroldina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Mart 2020, 05:13
Toplam oynama: 118 gün, 16 saat
« Yanıtla #21 : 17 Kasım 2019, 06:58:21 »
pd şikayetlerine kim bakarsa baksın zaten reddediliyo kewqjekwqajekwqj

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #22 : 17 Kasım 2019, 14:53:36 »
pd şikayetlerine kim bakarsa baksın zaten reddediliyo kewqjekwqajekwqj

Herhangi bir ihlal bulunmayan olaylarda belki iade alırım düşüncesiyle şikayet oluşturduğun için reddediliyor olabilir mi? Arşivi kontrol edebilirsin. İhlal bulunan olaylarda ceza işlemi uygulanıyor.

Çevrimdışı Meganluv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Aralık 2023, 18:57
Toplam oynama: 101 gün, 0 saat
« Yanıtla #23 : 17 Kasım 2019, 16:17:56 »
LSPD birliği basit bir çete yada mafya birliği değildir. Sistematik şablonlara dayalı sistem birliğidir ve bu birlikte kural ihlali yahut herhangi bir olumsuzluk doğrultusunda yetkilinin de başı ağrıyacağı için birlik içerisinde kurallara uymayan bir üye istemez, barındırmaz. Bizler bu oluşum için emek sarf etmiş insanlarız ve emeklerimizin yanmasını istemeyiz bu nedenle de kesinle ve kesinlikle ayrımcılık yada kayırma gibi eylemleri barındırmayız. Şikayetleri bizim incelememizin temel sebebi kişiye anında cezai işlem uygulayıp, birlik içerisindeki genel uyarıyı vermemiz içindir. Mesela kişi üzerinde üç adet OOC ceza var ise kişi üç birlik uyarısı alır ve birlikten atılır.

konudaki "2" açıklayıcı ve yıkıcı olmayan eleştirilerden 1 tanesi olmuş, ben bi an senden "ne diosun kardesim ya ne ayırması olur mu oyle sey" bekledim ama devamını okuyunca çok iyi yazdığını farkettim eline sağlık teşekkür ederim

Çevrimdışı Imperio

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Nisan 2025, 03:56
Toplam oynama: 90 gün, 21 saat
Son giriş: 31 Temmuz 2024, 03:47
Toplam oynama: 418 gün, 19 saat
Grace Tyler Lv.35
Son giriş: 03 Şubat 2024, 07:22
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
« Yanıtla #24 : 18 Kasım 2019, 14:47:36 »
Departman kurallarına LSPD yetkilisi daha çok hakim olduğu için olabilir, rastgele bir yetkilinin bakması mantıksız.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #25 : 15 Şubat 2020, 03:31:29 »
Az önce bir olay yaşandı, PO2'nin yapmamı istediği bir şeyi emir olarak algılayıp doğrudan gerçekleştirdim. Rol sonrasında zarara uğrayan kişi bana şikayet açacağını iletti. Ben de tam "üstümün verdiği emri yerine getirdim, benlik bir şey yok" savunması yapacağımı belirttiğimde PO2 olan arkadaşım Discord'dan "po2 po1'e emir veremiyor ki, şikayet açarsa savunman geçersiz sayılır" dedi. Akademi dosyalarıma baktım ve hakikaten de böyle bir durum varmış, tabii 8 ay başka bir yerde başka bir düzende rol yapınca 1 haftada bambaşka bir düzene alışmak da kolay değil.
Şimdi ben kasım ayından kalma bu konuyu niye hortlatıyorum? Çünkü bu muhabbeti duyunca "iyi de biz xx sunucuda böyle yapmıyorduk" tepkisi verdim ve burada emre uyman zorunlu değil yanıtı aldım. Sonra doğrudan aklıma bu AR-GE geldi. Öncelikle başka bir sunucudan gelen bilgim üzerine hareket ettim ve şikayet açılırsa bundan kaynaklı muhtemelen ceza alacağım. PD yetkilileri, PO1-PO2 ilişkisine kadar en temel şeyleri bile değiştirebiliyor. "Açıklayamam, polis rolü yaparsanız anlarsınız" derken de tam olarak bunu kastetmiştim. Polisin kendi içerisindeki kuralları çok farklı, bu yüzden PD yöneticisi şikayetlere bakıyor. Aynı şekilde bu olay üzerine akademi dosyalarımı tamamen karşılaştırdım ve bu ilişkiler haricinde daha birçok şeyde farklılık gördüm. Mesela xx sunucusunda biz bıçağa karşı görev silahımız ile karşılık veriyorken burada tazer ile karşılık veriyoruz.
Lafı nereye getireceğim? Eğer ki bu şikayet örnek verdiğim sunucuda açılacak olsaydı "bir üst kıdemimin verdiği emri iyi/kötü ayırmadan yerine getirmem gerekiyordu" diyerek yırtabilirdim ama bu sunucuda açılırsa bunu diyemeyeceğim. Çünkü buranın düzenine göre emre uymam zorunlu değil. Kısacası, her PD yöneticisinin kendine has bir PD yönetimi vardır. Dolayısıyla PD şikayetine PD yöneticisi bakar.
polis departmanı yöneticilerini tanımak yetmez, departman içerisinde olmak ve görmek arasında çok büyük bir fark var.
rinada aldığımız akademi eğitimi
[17:55:53] ** (El Megafonu) Monique Jungstal: Officer II ile arasındaki tek fark eğitimini tamamlamamış olmasıdır. **
[17:56:07] ** (El Megafonu) Monique Jungstal: Bu değildir ki Officer II'lerin sözünü dinlemeyeceksiniz. **
[17:56:31] ** (El Megafonu) Monique Jungstal: Aksine sözlerini dikkate almalısınız, size emir veremezler ama unutmayın onlar sizden daha kıdemli. **

başka bir sunucudan aldığımız akademi eğitimi

Çevrimdışı ZexDrax

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Şubat 2023, 10:34
Toplam oynama: 160 gün, 0 saat
« Yanıtla #26 : 15 Şubat 2020, 04:05:49 »
Departman kurallarına LSPD yetkilisi daha çok hakim olduğu için olabilir, rastgele bir yetkilinin bakması mantıksız.

+1

LSPD bünyesini bilmeyen bir kişinin şikayetlere bakması saçma olur. Zaten şu an yetkili adminler PD içerisindeler ve üst kıdemliler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
« Yanıtla #27 : 15 Şubat 2020, 04:10:28 »
come on dude

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2020, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat

Çevrimdışı #RaiTaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Stanton Lv.22
Son giriş: 27 Kasım 2022, 23:21
Toplam oynama: 113 gün, 18 saat
Rai Kiwata Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 19 Kasım 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #29 : 15 Şubat 2020, 14:28:23 »
SFDLGHKJSDKLFHJKLADHFJKLADLFHJKADFJKLHADFJKLH gerkesiz, desteklemiyorum