30 Sayfanın hepsini tek tek inceledim, ilk 3 sayfayı birlik tanıtımı, başarılar gibi yazılardan dolayı saymayıp geri kalan 27 sayfada 83 tane rol editiniz bulunuyor ki bunların çoğu aynı rolü ayrı ayrı ileti için atılmış alt alta atılmak yerine. 27 sayfada toplamda 405 tane ileti atılabilir ve siz bu 405 iletinin sadece 83 ünü rol editi olarak atmışsınız. Birlik tanıtım sayfası kasmak için tartışmalara giriyorsunuz veya sürekli müzik falan atıyorsunuz veya rol olmayan boş fotoğraf atıyorsunuz. 83 tane rol editi 5.5 sayfa yapıyor, tanıtımınız benim gözümde 8.5 sayfadan fazlası değil. Tanıtım kasmak için boş ileti atmayı veya birileriyle tartışmayı acilen bırakmalısınız arkadaşlar. Biriyle tartışırken bile 2 cümle yazıp gönderiyorsunuz sonra bir 2 cümle daha yazıp gönderiyorsunuz. Ayrıca rollerin çoğu 3-4 emoteden ibaret. Ayrıca Vladimir_Radionova - Berchtwald_Goretzka ve bir kişi daha yeleği düşman çete tarafından yakılmasına rağmen birlikte bulunmaktalar umarım yeni yelek diktirtmemişsinizdir.
Junior_Turkz tanıtımla çok uğraştığını fark ettim, bazı rollerin keyifli ancak bazı rollerin sadece tanıtıma rol çıksın diye atıyormuşsun gibime geldi. Deparnier yani Eric_Blecher isimli kardeşimiz aynı yerde yaşanan bir rolü 3-4 parçaya bölüp 3-4 farklı ileti olarak atmasıda garibime gitti alt alta tek bir iletide atmak varken bu arkadaşımızında ileti kasmaya çalıştığını düşünüyorum. Terry_Odishaw rol editlerin diğerlerine göre göze bir tık daha hitap ediyor eline sağlık.
''Eleştirilere açığım. Fakat tanıtım burası, rol atma bölgesi bir nevi. Tartışma alanı değil. Ondan dolayı yorumları silmek durumunda kalıyorum.'' JuniorTurkz bunu yazmışsın fakat tanıtımdaki tartışmaların çoğunda varsın ve senin yorumların silinmemiş örneğin sayfa 28'in başında bulunduğun tartışma gibi.
Sağlıcakla kalın, garip bir ilerlemeniz var fikirlerim bunlardan ibaret. Başarılar.