Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[66] Satan Order Motorcycle Club | Chapter of: Montgomery

Başlatan Turkz, 23 Ekim 2019, 21:56:21
Okunma sayısı 59577 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 29 Eylül 2020, 22:50
Toplam oynama: 219 gün, 4 saat
Birlik: ****AWZ

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [66] Satan Order Motorcycle Club | Chapter of: Palomino Creek
« Yanıtla #441 : 20 Kasım 2019, 10:51:51 »

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #442 : 20 Kasım 2019, 13:15:07 »

Çevrimdışı Volsira

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Aralık 2023, 23:05
Toplam oynama: 372 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #443 : 20 Kasım 2019, 13:28:57 »

Çevrimdışı Hypnoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Lerry Lv.33
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Şubat 2022, 01:02
Toplam oynama: 256 gün, 21 saat
« Yanıtla #444 : 20 Kasım 2019, 14:50:23 »
30 Sayfanın hepsini tek tek inceledim, ilk 3 sayfayı birlik tanıtımı, başarılar gibi yazılardan dolayı saymayıp geri kalan 27 sayfada 83 tane rol editiniz bulunuyor ki bunların çoğu aynı rolü ayrı ayrı ileti için atılmış alt alta atılmak yerine. 27 sayfada toplamda 405 tane ileti atılabilir ve siz bu 405 iletinin sadece 83 ünü rol editi olarak atmışsınız. Birlik tanıtım sayfası kasmak için tartışmalara giriyorsunuz veya sürekli müzik falan atıyorsunuz veya rol olmayan boş fotoğraf atıyorsunuz. 83 tane rol editi 5.5 sayfa yapıyor, tanıtımınız benim gözümde 8.5 sayfadan fazlası değil. Tanıtım kasmak için boş ileti atmayı veya birileriyle tartışmayı acilen bırakmalısınız arkadaşlar. Biriyle tartışırken bile 2 cümle yazıp gönderiyorsunuz sonra bir 2 cümle daha yazıp gönderiyorsunuz. Ayrıca rollerin çoğu 3-4 emoteden ibaret. Ayrıca Vladimir_Radionova - Berchtwald_Goretzka ve bir kişi daha yeleği düşman çete tarafından yakılmasına rağmen birlikte bulunmaktalar umarım yeni yelek diktirtmemişsinizdir.

Junior_Turkz tanıtımla çok uğraştığını fark ettim, bazı rollerin keyifli ancak bazı rollerin sadece tanıtıma rol çıksın diye atıyormuşsun gibime geldi. Deparnier yani Eric_Blecher isimli kardeşimiz aynı yerde yaşanan bir rolü 3-4 parçaya bölüp 3-4 farklı ileti olarak atmasıda garibime gitti alt alta tek bir iletide atmak varken bu arkadaşımızında ileti kasmaya çalıştığını düşünüyorum. Terry_Odishaw rol editlerin diğerlerine göre göze bir tık daha hitap ediyor eline sağlık.

''Eleştirilere açığım. Fakat tanıtım burası, rol atma bölgesi bir nevi. Tartışma alanı değil. Ondan dolayı yorumları silmek durumunda kalıyorum.'' JuniorTurkz bunu yazmışsın fakat tanıtımdaki tartışmaların çoğunda varsın ve senin yorumların silinmemiş örneğin sayfa 28'in başında bulunduğun tartışma gibi.

Sağlıcakla kalın, garip bir ilerlemeniz var fikirlerim bunlardan ibaret. Başarılar.

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
« Yanıtla #445 : 20 Kasım 2019, 14:55:46 »
30 Sayfanın hepsini tek tek inceledim, ilk 3 sayfayı birlik tanıtımı, başarılar gibi yazılardan dolayı saymayıp geri kalan 27 sayfada 83 tane rol editiniz bulunuyor ki bunların çoğu aynı rolü ayrı ayrı ileti için atılmış alt alta atılmak yerine. 27 sayfada toplamda 405 tane ileti atılabilir ve siz bu 405 iletinin sadece 83 ünü rol editi olarak atmışsınız. Birlik tanıtım sayfası kasmak için tartışmalara giriyorsunuz veya sürekli müzik falan atıyorsunuz veya rol olmayan boş fotoğraf atıyorsunuz. 83 tane rol editi 5.5 sayfa yapıyor, tanıtımınız benim gözümde 8.5 sayfadan fazlası değil. Tanıtım kasmak için boş ileti atmayı veya birileriyle tartışmayı acilen bırakmalısınız arkadaşlar. Biriyle tartışırken bile 2 cümle yazıp gönderiyorsunuz sonra bir 2 cümle daha yazıp gönderiyorsunuz. Ayrıca rollerin çoğu 3-4 emoteden ibaret. Ayrıca Vladimir_Radionova - Berchtwald_Goretzka ve bir kişi daha yeleği düşman çete tarafından yakılmasına rağmen birlikte bulunmaktalar umarım yeni yelek diktirtmemişsinizdir.

Junior_Turkz tanıtımla çok uğraştığını fark ettim, bazı rollerin keyifli ancak bazı rollerin sadece tanıtıma rol çıksın diye atıyormuşsun gibime geldi. Deparnier yani Eric_Blecher isimli kardeşimiz aynı yerde yaşanan bir rolü 3-4 parçaya bölüp 3-4 farklı ileti olarak atmasıda garibime gitti alt alta tek bir iletide atmak varken bu arkadaşımızında ileti kasmaya çalıştığını düşünüyorum. Terry_Odishaw rol editlerin diğerlerine göre göze bir tık daha hitap ediyor eline sağlık.

''Eleştirilere açığım. Fakat tanıtım burası, rol atma bölgesi bir nevi. Tartışma alanı değil. Ondan dolayı yorumları silmek durumunda kalıyorum.'' JuniorTurkz bunu yazmışsın fakat tanıtımdaki tartışmaların çoğunda varsın ve senin yorumların silinmemiş örneğin sayfa 28'in başında bulunduğun tartışma gibi.

Sağlıcakla kalın, garip bir ilerlemeniz var fikirlerim bunlardan ibaret. Başarılar.

Bir deha...

Çevrimdışı Squezzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Nisan 2024, 17:19
Toplam oynama: 434 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Şubat 2023, 23:04
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Son giriş: 27 Nisan 2024, 16:51
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #446 : 20 Kasım 2019, 15:05:22 »

Öncelikle Yıkıcı değil yapıcı eleştirin için teşekkür ederim. Söylediklerinin 4/3ü doğru, tanıtımda ki tartışmalar konusuna son noktayı gece koydum bundan sonra bizden birinin tartışmalara katılmayacağına emin olabilirsin.
Rol konusunda bahsettiğin boş ssler kısmına katılmıyorum, o sslerin atılma amacı spoiler niteliğinde.
Tüm rollerin(neredeyse) birbirine bağlantılı olmasını ben istedim. Bunu tek bir yanıtta atsaydık kimse uzun bir rolü tek bir yanıtta okumazdı ya da farketmezdi dolayısıyla şu an olduğu gibi ilerleyeceğiz.
Düzgün eleştiri yaptığın için teşekkürler.

Çevrimdışı flexadiesel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2024, 00:57
Toplam oynama: 202 gün, 3 saat
« Yanıtla #447 : 20 Kasım 2019, 16:15:49 »
Mekanınıza rol yapmaya geldim, geldiğimde on - on beş kişinin bir araya toplanıp low rp yaptığını gördüm, role girmek istediğimde ise şu anda müsait değiliz gibisinden konuşmalar geçti. Ardından yanınızdan geçerken yanınızdaki adamlarla OOC konuştuğunuzu falan fark ettim. Bu gibi şeylere daha çok dikkat ederseniz daha iyi olur sizin açınızdan.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Temmuz 2020, 20:43
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #448 : 20 Kasım 2019, 17:20:30 »
Juice tarafından SOFFOS yamasını kullanmanıza izin verilmediğini biliyorum. Junior Turkz'un attığı yamayla ilgili resimden iki anlam çıkarmamız gerekiyor; birincisi kısıtlamalar karşılığı edindiğiniz tanıtımın kurallarına uymuyorsunuz, ikincisi ileti kasmak için boş boş ileti atıyorsunuz. Bunlardan biri veya diğeri durumu özetleyen sebep.

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: