Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bu polisler kendini ne sanıyor?

Başlatan Safe, 23 Nisan 2018, 14:50:47
Okunma sayısı 1497 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aquas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Willian Ross Lv.11
Köken: Rus
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 00:02
Toplam oynama: 15 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Bu polisler kendini ne sanıyor?
« Yanıtla #10 : 23 Nisan 2018, 15:19:20 »
Jail yiyince nereye ağlanır sorusunun cevabı bu post

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 23 Nisan 2018, 15:48:34 »
Jail yiyince nereye ağlanır sorusunun cevabı bu post
Jail değil ic hapis yedim, ikisi farklı şeyler laf karmaşası olmasın diye jail diye bahsetmiş olabilirim bazı yerlerde. Daha bugüne kadar çok nadir ooc jail yemişimdir, LSPD akademilerinde söylemiyorlar mı size rolünü iyi yapan insanlara karşı insiyatif uygulanabilir, cezası azaltılabilir diye? Sen rolünü iyi yapmıyorsun ki derseniz saygı duyarım.

Yooo, demiyorum-demiyoruz. Sen bir suç işlersen, bunun zaten karşılığını alırsın. İllegal olmuşsun ki, her şeyi göze almışsın. Ne yani, öyle bir kural mı var? “Evet arkadaşlar mükemmel rolcülere  20 dakika, öbürlerine 300 dakika atıyorsunuz.” Böyle bir şey olamaz, olması dahi de teklif edilemez. Hard-RP sunucularında “büyük bir kesim” rollerin hakkını veriyor. Onların daha az mı hapise gitmesi gerekiyor? Sadece sürekli “Ay, PD şöyle. PD böyle” amacı ile post kasmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Sorununu ticket üzerinden çözeceğine, “bana göre” burada şov yapıp, seyircilere oynuyorsun. Saçmalamayın, lütfen.

Çevrimdışı JU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Ocak 2019, 05:30
Toplam oynama: 13 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 23 Nisan 2018, 15:51:36 »
tanrı bunları görüyor, hesapları sorulacak

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2021, 22:46
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #13 : 23 Nisan 2018, 16:00:00 »
Ben hapishaneye girmek istiyorum birlikçe sırf hapishane de rol yapalım farklılık olsun, eMe ile quest rol yapalım diye. 300 Dakika nesi çok anlamıyorum. Ben ne kadar yüksek yediysem o kadar çok seviniyorum IC karakterimin saygınlığı çoğalıyor diye. OOC Jail olsa anlarımda IC hapis normal bir şey.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #14 : 23 Nisan 2018, 16:05:16 »
Kefaletin ne kadar? İD'in kaç oyunda?

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #15 : 23 Nisan 2018, 16:12:12 »
Kefaletin ne kadar? İD'in kaç oyunda?
Aynen bayağı komiksin biladerim şu an o kadar komiksin ki inanılmaz yani sen bu espriyi yap Afrika'daki çocuklar açlıktan ölmesin.

Sakin ol, more relax.

Çevrimdışı VsecBOA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Haziran 2019, 00:26
Toplam oynama: 90 gün, 6 saat
« Yanıtla #16 : 23 Nisan 2018, 16:15:33 »
Jaili atan benim.Aktif olarak suçlarını söyliyeyim mi ? Bir ihbar geliyor silahlı adamlar var tarzından aracı durduruyorum araçtan AK-47 ve Deagle çıkıyor.Sonra aracın şöförü ile kayıtlı olduğu kişi uyuşmuyor.Ardından biri geliyor ve kurallarımıza uymuyor.Onu paketliyorum ve şansa aracın sahibi o çıkıyor.Ve kişinin de 5 tane suçu oluyor.

-Ruhsatsız AK47
-Ruhsatsız Deagle
-Dur İhtarı
-Memura Mukavemet
-Yardıma Yataklık

Eğer siz jailden bu kadar korkuyorsanız illegal rol yapmayın.

Çevrimdışı SvispeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2020, 18:59
Toplam oynama: 38 gün, 10 saat
« Yanıtla #17 : 23 Nisan 2018, 16:17:27 »
LOL

Çevrimdışı Renko.exe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Nisan 2018, 00:09
Toplam oynama: 4 gün, 22 saat
« Yanıtla #18 : 23 Nisan 2018, 17:55:22 »
zaa cry n00b stfu

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #19 : 23 Nisan 2018, 18:24:24 »
Alakasız bir olaydan sonra arabamı arayıp iki tane silahıma el koydular ki bu silahlar için çok emek harcamıştım, sonrasında 400 dakika ic hapis yedim. 400 dakika 6.6 saate tekabül ediyor. Hadi silahlar umrumda değil de 6 saat jail ne demek ya? Hayatınızda bu kadar jail yediniz mi de böyle bir şey atabiliyorsunuz? Orada silahımı arabadan alıp polislerin hepsini indirebilirdim ama dedim rol yapayım, adım dmciye çıkmasın en sonunda böyle oluyor ama. Adamların kaybedecek bir şeyi yok ya yarı tanrı gibiler. Bir düşünün PD olduğunuzu. Çatışmada ölseniz dahi revenge kill kuralı geçerli olmadığı için silahınızı alıp yine gelebiliyorsunuz, hem de bedava olan silahınızı. Sınırsız bir silah kaynağı var sanırım devletin. Sıradan bir polis için sınırsız silah harcayabiliyor. Biz bir silah için günlerce para kasalım, hadi yine PD gibi rol yaparak para kasma imkanımız olsa tamam diyeceğim ama illegaller ve siviller daha doğrusu PD dışındaki tüm herkes rolden mahrum kalarak para kazanıyor. Para olmadan da istediğiniz rol yapılmıyor.

PD'nin silah kapasitesi ile sizin silah kapasitenizi karşılaştırmaya çalışmanız doğru değil. Bu karşılaştırmayı yapıp PD'nin sınırsız silahının olmasından şikayetçi olmanızın sebebi silahlarınızı keyfi kullanmak istemenizle açıklanır sadece. PD silahını keyfi kullanmıyor. İhtiyaç olduğunda kullanıyor. Bireysel olarak kullanamazlar. Sevmediği adama gidip ateş açamazlar yani. Sizin aksinize. Tamamen alakasız bir karşılaştırma yapmışsınız.

Ayrıca evinden aracından vs silah çıkınca uzun süreli hapis cezası olması bence doğru. Bu konuda da görüldüğü gibi bundan sonra bu sunucuda devam ederseniz üç kat daha dikkatli olacaksınız. Böylesine uzun süreli hapisler verilmesinin sebebi de bu zaten. Şehirdeki silahlandırmayı azaltmak. Ders almanızı sağlamak. İnkar etseniz de etmeseniz de ders almış olduğunuz çok bariz belli.