Alakasız bir olaydan sonra arabamı arayıp iki tane silahıma el koydular ki bu silahlar için çok emek harcamıştım, sonrasında 400 dakika ic hapis yedim. 400 dakika 6.6 saate tekabül ediyor. Hadi silahlar umrumda değil de 6 saat jail ne demek ya? Hayatınızda bu kadar jail yediniz mi de böyle bir şey atabiliyorsunuz? Orada silahımı arabadan alıp polislerin hepsini indirebilirdim ama dedim rol yapayım, adım dmciye çıkmasın en sonunda böyle oluyor ama. Adamların kaybedecek bir şeyi yok ya yarı tanrı gibiler. Bir düşünün PD olduğunuzu. Çatışmada ölseniz dahi revenge kill kuralı geçerli olmadığı için silahınızı alıp yine gelebiliyorsunuz, hem de bedava olan silahınızı. Sınırsız bir silah kaynağı var sanırım devletin. Sıradan bir polis için sınırsız silah harcayabiliyor. Biz bir silah için günlerce para kasalım, hadi yine PD gibi rol yaparak para kasma imkanımız olsa tamam diyeceğim ama illegaller ve siviller daha doğrusu PD dışındaki tüm herkes rolden mahrum kalarak para kazanıyor. Para olmadan da istediğiniz rol yapılmıyor.