Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Germany Crime Organization

Başlatan Desmondx, 23 Ağustos 2019, 23:32:22
Okunma sayısı 10907 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tribuna

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ağustos 2021, 19:23
Toplam oynama: 54 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Eagles
« Yanıtla #180 : 19 Eylül 2019, 19:06:27 »
Gidişata göre, başarılar. Onayınızın hakkını vermeniz dileğiyle..

Çevrimdışı DEMOKRAT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 17:31
Toplam oynama: 133 gün, 1 saat
« Yanıtla #181 : 19 Eylül 2019, 19:09:11 »
En başarılı bulduğum birlik, başarılarınızın devamını dilerim

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #182 : 19 Eylül 2019, 19:20:17 »
Vizyon/misyon kısmımızı okumayıp bize mafyacılık oynayan /dealerstance çektigimizde mafya oldugumuzu sandıgını anlayarak hitap eden adam burada konuşamaz.
Burada her türlü onayı alan adam neden bizi çekemiyor? 8. sayfadan sonra sıçrattıgı bok ile birlikte yarı yorum yarı rollerimiz ile sayfalarımız genişledi. Ondan öncesinde ise full olarak rollerimiz paylaşılmış.
Çoğu birlik, aldıgınız onaylar: *LSPD'DEN KAÇTI* * ANNESİ 35 MAFYA TARAFINDAN TEK SEFERDE ÖLDÜRÜLDÜ İNTİKAMA YEMİN ETTİ* *LSPD SANTOSA YAPILAN SEVKİYATI BASTI LV YE KAÇTILAR ARDINDAN TEKRAR LSPD DEN İNTİKAM ALMAK İÇİN YEMİN ETTİLER* * SW'NİN SİLAH BARONLARIYIZ, SEVKİYAT YAPARIZ VE MAFYAYIZ* * BİRLİĞİMİZE KATILMAK İÇİN MAHALLEDE TAKILIN YETER "PM KARDEŞİM OOC ALIM VAR MI, RE AYNEN ÖYLE*.
Tarzında olan adamlar da bu tanıtımda yorum yapma hakkına sahip değil.
Bu birlik onay aldıysa Hera'ya hesap sorun. 8/8 sayfa rolle dolu. Kimseye mesaj atmadık, kimseyi aramadık. Kimseye demedik ki gelin şu tanıtıma başarılar yazın dolu gözüksün vesayre.
Bu SAMP ortamına ekibimizi soktuk. Hikaye tarafımca yazıldı, bir çok kişi benden yardım istedi.
Yaratıcılık hiçbir açıda sorun değil, her şey gayet iyi gitti.
Sunucunun yarısından çoğu hikayeyi okuyup olumlu yorum yaptı. Neden sadece 3-5 kişilik kısım Ç-Ö-P diyip geçiyor? Sevkiyat yapsaydık beğenirdiniz..
Taa 2-3. sayfalarda SS editlemeyi bilmediğimizi söyledik. Hiçbir sunucuda forum açmadık, çünkü onayları forumla değildi. MTA ortamındaydık.
Ekibimizin başarısı MTA ortamında buradan bin kat fazlasıyla iyiydi. Çünkü sadece rollerimizi yapıp konseptimizi geliştiriyorduk.
SAMP ortamına geçme sebebimiz ise MTA üzerinde ki çoğu sunucunun oyuncu kayırmasıyla ilgiliydi.
SAMP ortamına ilk girişte 20 kişilik ekibimiz vardı. Ekip 15'de 15 başladı. Sonrasında ki hafta 5 kişiye düştü sayımız. Arkadaşlarımız üniversite ya da üniversite sınavına hazırlananan ya da PÖH mülakatına hazırlanan bi'kaç kişiyi barındırıyordu. Bu arkadaşlar sadece karakterlerini birlikte bıraktı.
Geriye kalan ekip zamanla ss editlemeyi, hatalarını çözmeyi öğrendi.
Zamanla sslerimiz gelişti.LSRP'de çok aşırı düşük kalitemiz vardı, zamanla öğrendik.
Sadece * koyarak emote ile LSRP editlememeye başladık.
Bi'çok şeye alıştık, bi'çok şeyde geliştik.
Çoğumuzun imlası iyi, fakat sadece karışıklığa uğruyor.
SAMP chati ile MTA chati kesinlikle aynı değil, alışmamız zaman alacak bu aşırı derecede normal.
Bu forum üzerinde de 8/8 den fazlasını sadece rolle doldurmuşuz, vizyon/misyonumuza en iyi şekilde önem vermişiz ve burada başkalarının haklarını savundugunu söyleyen 2-3 -5iq arkadaşlar bize bok sıçratmaya çalışıyor.
Ben de diyorum ki, sizin gibilerin bu tanıtım altına yorum atmaya hakkı yok, bu yorumla son bulmuştur devam ettiren kişilere şikayet açılır. Gerekirse yönetime kadar olayı taşırız. Geriye kalan sayfalarda bok atmamanız ve bizim de kendimizi daha da iyi şekilde geliştirmemiz dileğiyle..

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #183 : 19 Eylül 2019, 19:22:07 »
Vizyon/misyon kısmımızı okumayıp bize mafyacılık oynayan /dealerstance çektigimizde mafya oldugumuzu sandıgını anlayarak hitap eden adam burada konuşamaz.
Burada her türlü onayı alan adam neden bizi çekemiyor? 8. sayfadan sonra sıçrattıgı bok ile birlikte yarı yorum yarı rollerimiz ile sayfalarımız genişledi. Ondan öncesinde ise full olarak rollerimiz paylaşılmış.
Çoğu birlik, aldıgınız onaylar: *LSPD'DEN KAÇTI* * ANNESİ 35 MAFYA TARAFINDAN TEK SEFERDE ÖLDÜRÜLDÜ İNTİKAMA YEMİN ETTİ* *LSPD SANTOSA YAPILAN SEVKİYATI BASTI LV YE KAÇTILAR ARDINDAN TEKRAR LSPD DEN İNTİKAM ALMAK İÇİN YEMİN ETTİLER* * SW'NİN SİLAH BARONLARIYIZ, SEVKİYAT YAPARIZ VE MAFYAYIZ* * BİRLİĞİMİZE KATILMAK İÇİN MAHALLEDE TAKILIN YETER "PM KARDEŞİM OOC ALIM VAR MI, RE AYNEN ÖYLE*.
Tarzında olan adamlar da bu tanıtımda yorum yapma hakkına sahip değil.
aynen canımın içi öyle. ya sabır
 https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=61119.0

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #184 : 19 Eylül 2019, 19:30:49 »
Kimsenin sizi kıskandığı falan yok bunu sadece ben söylemiyorum şu tanıtımda 10-15 kişi onay erken gelmiş diye yorum atıyor. Hazmedemiyor musun? Yorum atmadan geç. Başarılarımızı kıskanma ne demek ya? Bak clexy sen kendinde diyorsun kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz tamam eyvallah yardımcı olalım da bazı arkadaşlar çok değişik tavırlar sergiliyorlar böyle. Sistem onayı için mi kıskanacağız? Ben şurada kaç aydır rol yapıyorum uyuşturucu onayına kadar aldım sonradan bir amacım kalmadığı için birlikten de çıktım. Onay için ben kimi kıskanacağım?

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #185 : 19 Eylül 2019, 19:32:04 »
Karalayan kötüleyen yorumlar yapmayı bırakmalısınız o halde. Bunları ileti ile de bildirebilirsiniz.
Ve merhaba-selam tarzı rolleriniz, konseptinize ayak uyduramamanızı ve yapacak bi'senaryo bulamamanızı temsil eder.
Lütfen daha fazla yorum atmayın.

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #186 : 19 Eylül 2019, 19:32:54 »
Karalayan kötüleyen yorumlar yapmayı bırakmalısınız o halde. Bunları ileti ile de bildirebilirsiniz.
Ve merhaba-selam tarzı rolleriniz, konseptinize ayak uyduramamanızı ve yapacak bi'senaryo bulamamanızı temsil eder.
Lütfen daha fazla yorum atmayın.
Şu an okuldayım eve geçince sana rol klasörümü atacağım bak bakalım öyle miymiş.

Çevrimdışı Desmondx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Eylül 2022, 15:57
Toplam oynama: 37 gün, 10 saat
« Yanıtla #187 : 19 Eylül 2019, 19:35:03 »
10-15 kişi demişmiş hmm, Sen ve ayaz sanırın 15 kişi sayılıyorsunuz, Bir daha bu kim olduğu belirsiz kişilere cevap verenler birlikten atılacaktır sayfanın boş boş kasılması korktuğum en çok şeydi ve bu başımıza geldi bu konuda tavrım nettir kim ne derse desin bunlara cevap verilmeyecek bir daha veren kişide ben atmadan birlikten çıksın.

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #188 : 19 Eylül 2019, 19:35:33 »
10-15 kişi demişmiş hmm, Sen ve ayaz sanırın 15 kişi sayılıyorsunuz, Bir daha bu kim olduğu belirsiz kişilere cevap verenler birlikten atılacaktır sayfanın boş boş kasılması korktuğum en çok şeydi ve bu başımıza geldi bu konuda tavrım nettir kim ne derse desin bunlara cevap verilmeyecek bir daha veren kişide ben atmadan birlikten çıksın.
aha hapı yuttunuz

Çevrimdışı Shakur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jowuan Wood Lv.25