Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Germany Crime Organization

Başlatan Desmondx, 23 Ağustos 2019, 23:32:22
Okunma sayısı 10661 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Desmondx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Eylül 2022, 15:57
Toplam oynama: 37 gün, 10 saat
Germany Crime Organization
« : 23 Ağustos 2019, 23:32:22 »

Archibald Fonsie ve Falcon Schvannsofch iki kuzen biraz bira içmek için gece 03.05 sularında dışarı çıkar. Etrafta gezinirken bir bar gözlerine  çarpar. Bara girdiklerinde tezgah önünde bulunan sandalyelere otururlar ardından Archibald barmen'e bir bakış atar ve şunları söyler:
- İki bira.
Barmen Archibald'a soğuk bir bakış atar, ardından bir adet bira şişesi çıkartıp tezgaha sertçe fırlatarak parçalar. Şişenin parçaları Archibald ve Falcon sıçrayan cam parçalarından bir nevi sıyrıklarla atlatır. Archibald ve Falcon yumrugunu sıkıp tam barmen'e saldıracağı sırada bir kişi onları omuzlarından tuttu. Falcon ve Archibald arkasına dönüp baktıklarında gördükleri yüzü tanımıyorlardı. O kişi ile aralarında bu konuşma geçti.
NOT: F=Falcon/A=Archibald/B=Bilinmeyen
F- Elini çek!
A- Elini sağlam olarak yerine koymak istiyorsan 3 saniyen var!
B- Sakin olun baylar, kavganın sırası değil. Buradan çıkmamız gerekiyor.
O sırada bilinmeyen kişi Archibald ve Falcon'un omuzlarına bastırıp, kulaklarına eğilerek bir kaç şey fısıldadı.
Archibald ve Falcon birbirlerine bakınarak kafa salladılar. O kişiyi takip ederek hızlı bir şekilde bardan çıktılar.

Bilinmeyen kişi, kavganın çıkacağından habersiz, belindeki silahı Archibald ve Falcon arasında ki sandalye boşluğuna bıraktı, bir eli ile ceketinin iç cebindeki uyuşturucu paketini çıkarıp silahın üzerine bıraktı. İşlemleri yaparken ellerinde siyah deri bir eldiven vardı. Tam bunları yaparken barmen ile kuzenler arasında kavga çıkmıştı.

Mekandan çıktılar, karşı kaldırımda ki Mercedes'e kısa bir süre bakınıp, yanına doğru ilerlediler. Adam aracı açtı, bindiler. Bar'ı görebilecek güzel bir yere geçtiler. Bar etrafında çok sayıda polis, uyuşturucuya karşı eğitimli polis köpekleri..

O bilinmeyen kişi kendini açıkladı. Mike Prestige. Falcon Archibald ve Mike olan biteni tartışıp, tanıştılar. Mike o sırada orada ne olduğunu, onları neden çıkarttığını, barmeni neden dövdürmediğini anlattı:

M-2 yıl önce Haziran ayının ortalarında bu bara gelmiştim. Aynı barmen farklı güvenlikler.. Bir içki istedim, içkimi hazırladı ve önüme sundu. Bir kaç tane daha içtikten sonra biraz sarhoş oldum. Ama yaptıklarımın farkındaydım. Barmen yanımda oturan kadına onun göğüslerine baktığımı ve daha sonra kalçalarına bakınıp penisimi ellediğimi söyledi. Bunu yüksek sesle söyledi, sanırsam amacı karmaşıklık çıkarmaktı. Olayı sakin karşılayıp olan biteni anlatmaya çalıştım, kamera sordum. Fakat bar kamerasız, 2 senedir de böyle. Asla kamera takılmamış. Orada etraftaki erkeklerden birkaç yumruk yedim. Daha sonra olayın gerçeğini bir şekilde kadın öğrendi, özür diledi. Özrünü kabul etmek için tadına baktım. "kahkahayı patlatır." Neyse, buraları geçelim. Barmen'den intikam almak için yemin ettim. Onu kovdurmak için türlü şeyler denedim. 2 yıl boyunca hep o bara gittim. Bugün aklıma artık son çare olan silah ve uyuşturucu geldi. Basit gözükebilir, silah ile 5 cinayet işlenilmiş, daha yeni. Onu ucuza almak kolay oldu. Uyuşturucuya gelirsek, elimi nereye atarsam tohumu çıkıyor zaten. Bunları kamera olmadığı için rahatlıkla bir yere koyup ihbar edebilirdim, öyle de yaptım zaten. Karmaşadan faydalandım sandalyelerinizin arasına silahı ve uyuşturucu paketini bıraktım. Temiz iş. İhbar için aptal barmen'in telefonunu kullandım. Ona dostça davranıyordum, ama asla gerçek dostu olmadım. Her neyse, bir intikam ne kadar büyüyebilir görmüş olduk..

Barmen 2 yıl sonra tekrar dışarıya çıktı. Mike hala intikamını tam olarak aldığına emin değildi. En sonunda o iri yarı herifi öldürmeyi düşündü. Mike, Archibald ve Falcon ile 2 yıl içerisinde çok yakın arkadaş olmuş, dostluklarını güzel bir şekilde devam ettirmişti. Bu kararını dostlarına açıkladı. Falcon ve Archibald, 2 yıl önce ki olan olayları hatırladıklarında hala o barmene karşı kinli olduklarını dile getirdiler.
Her şey hazırdı,barmen araca binecek, biraz ilerlediğinde BUM!. Yaşamına son verilecekti.

Aracın şoför koltuğunda Archibald, yanında ki koltukta Mike, arkada ise Falcon. Mike doğru zamanı kolluyor, 250 metreden fazla takip mesafesiyle barmeni takip ediyorlardı.Işıklara bir kaç metre kaldı, Mike kumandayı hazır etti, biir.. ikii... üüüç.. BUM! Patlama sesleri, uçuşan parçalar. Bir insanın vücudunun bilmem kaç adet parçası..
Patlama sesi duyulur duyulmaz Archibald hazırlıklı olan araçlarıyla birlikte Los Santos'a kalkacak olan hali hazırdaki uçağa doğru yola çıktılar...
Uzun süren yolculuk sonrası önce bir otel odası kiraladılar, daha sonra bir hafta için araç. Etrafı gezip güzel bir bar bakındılar. En sonunda gözlerine birini kestirdiler. İçeride bir kaç içki yiyecek, kadınlarla güzel bir kaç dakika.. Falcon tek başına gece saatlerinde dışarı çıktı. Etrafta geziniyor yeni yerler öğreniyordu. Karşısından 3 kişilik küçük bir grup geliyordu. İçlerinden birisi omuz attı. Falcon ile aralarında tartışma çıktı. Falcon yumruk yumruğa kapıştığı iki kişiyi alt etti. İkinci kişiyi devirmek üzereyken digeri bıçagını çekti, Falcon'a salladı, Falcon bıçaklı şahısa döndüğünde yumruk savurdu bilekleri çarpışınca olan kaza ile Falcon'un sağ gözünün kaşıyla göz altına kadar kesik oluştu. Falcon'un gözü hasar almıştı.. Artık sağ gözü %50 hasarlı, bir korsan göz bandı. Geriye sadece kılıcı kaldı.

Falcon'dan bir gün boyunca haber alınamıyordu. Falcon fazla kişinin geçmedigi ara sokakta bir çöp kovasının dibine yarası bantla kapatılarak fırlatılmıştı. Üzerinde ki 4 bin $ alınmış beş parasızdı. O sırada oradan bir adam geçiyordu Falcona yardım etti. Falcon'u o halde görünce ceplerini karıştırdı, telefonun da son arananları teker teker aradı. 2 kişi kayıtlıydı. Archibald ve Mike. Onları Falcon'u götürdüğü hastahaneye çağırdı. O sırada tanıştılar. Matt Wanean. Falcon, Archibald ve Mike Santos hakkında bu adamdan bir kaç bilgi almıştı. Matt onlara Santos hakkında bilgi veriyor, her akşam bir barda bir kaç şişe bira ısmarlıyordu. Arkadaşlıkları her geçen gün daha da sıkılaşıyor, dostlukları ilerliyordu. Matt onlara şehirde nasıl para kazanabileceklerini, hangi bölgelerde daha rahat ticaret yapabileceklerini anlatmıştı. Matt, Falcon, Archibald ve Mike muhteşem bir dörtlü olmuştu. Yakın bir zamanda ticarette isimlerini göstermiş ve şehrin bir kısmı tarafından sevilmeye başlanmıştı. Sevenler olduğu kadar nefret edenler de vardı. Matt aralarına Dwayne isimli yakın arkadaşını aldı. Dwayne önceleri çok sessizdi, ortama ısınınca sessizliğini bozdu.

Artık sermayeleri genişliyor. Paralarına para katıyorlardı. Ticaretlerini büyütmüşler ve kazançlarını yükseltmişlerdi. Önce galeri işine giriştiler. 2012 yılına kadar bu işten çok fazla olmasa da güzel bir kâr elde ettiler. Elde edilen kâr ile Restoran işine giriştiler. Harika bir aşçı ile bu işte de bir tık öne geçtiler. Bu işi 2015 yılına kadar devam ettirdiler. Sonrasında mekan devredildi. Elde ki kâr ile bir bar açmayı kararlaştırdılar. Aralarına bir kaç eleman almıştılar, elemanların maaşlarını ödüyorlar ve onları giriştikleri her işte çalıştırıyorlardı.

Kendilerinin bir ismi var. The Eagles. The Eagles isminde de bir barları var. Artık ticaretlerini pek fazla bilen kişi kalmadı. Piyasa üzerinde pek fazla hareketlilikleri gözükmüyor. Barlarını işletiyorlar. Archibald, Falcon ve Mike The Eagles'ın önde gelenleri. Ardında Matt Wanean ve Dwayne Hayer. Aralarında kendini kanıtlamış olan elemanlar ise Paul John ve Tommy John..

The Eagles Vizyon/Misyon
Vizyonumuz: Los Santos'da ki bar/clup işinde noktalarımızı çoğaltıp, müşterilerimize daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Los Santos'da onlarca bar var. Aralarında en doğru hizmeti vermeyi amaçlıyoruz..
Misyonumuz: Ticaret amacıyla kurulan bu grup, kendini büyüterek bir bar/clup ticareti yönünde geliştirdi. Ticarette yönü sürekli değişen The Eagles en son bar/clup da noktayı koydu. Los Santos arasında ki en iyi bar/clup yönetimi için mücadele etmektedir.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
Ynt: The Eagles
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2019, 23:33:54 »
Başarılar bize:) Güzel roller çıkartacagımıza inanıyorum. Kim yazdıysa da eline sağlık :P

Çevrimdışı KahramanS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Frank Winter Lv.27
Son giriş: 13 Şubat 2024, 20:51
Toplam oynama: 129 gün, 15 saat
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2019, 23:38:15 »
 :) :) efsane olmuş

Çevrimdışı lncrohe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Eylül 2022, 01:22
Toplam oynama: 14 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2019, 23:40:11 »
Tek kelime ile mükemmel,güzel roller güzel senaryolar çıkacagından şüphem yok. ;)

Çevrimdışı Veixa

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luna Hewitt Lv.33
Köken: Rus
Son giriş: 19 Haziran 2024, 02:19
Toplam oynama: 237 gün, 16 saat
Anna Russell Lv.33
Köken: Rus
Son giriş: 19 Haziran 2024, 02:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 19 Haziran 2024, 02:10
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2019, 23:41:04 »
Mükemmel olmuş

Çevrimdışı Blackk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Eylül 2020, 14:01
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2019, 23:50:13 »
Çok iyi roller sergileneceğine ve çok başarili olacağina inaniyorum.

Çevrimdışı Desmondx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Eylül 2022, 15:57
Toplam oynama: 37 gün, 10 saat
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2019, 23:56:37 »
Bizi bu yolda destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Her yerde olduğumuz gibi burada da çok iyi işler çıkartacağımıza inanıyoruz.

Çevrimdışı Siberpower

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Kasım 2022, 18:35
Toplam oynama: 24 gün, 22 saat
« Yanıtla #7 : 24 Ağustos 2019, 00:21:03 »
#rez diyip yazan herkese başarılar diyorum
(2-3 kez adım geçiyor ama gine iyi geçiyor)

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #8 : 24 Ağustos 2019, 00:30:21 »
#rez diyip yazan herkese başarılar diyorum
(2-3 kez adım geçiyor ama gine iyi geçiyor)

Aramıza tekrar döneceğin güne çok az kaldı, iyi biliyorum :))

Çevrimdışı DogukanK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dean Loreas Lv.16