Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Germany Crime Organization

Başlatan Desmondx, 23 Ağustos 2019, 23:32:22
Okunma sayısı 10685 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lNSOUClANCES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:50
Toplam oynama: 65 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Eagles
« Yanıtla #170 : 19 Eylül 2019, 18:41:03 »

Çevrimdışı manti ayaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 18:45
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Zahir Graham Lv.31
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 06:27
Toplam oynama: 309 gün, 8 saat
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 04:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Rahsam Cobb Lv.31
Son giriş: 24 Temmuz 2024, 15:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #171 : 19 Eylül 2019, 18:42:27 »
10 sayfada onay mı?

Torpilled gibi geldi.

Başarıları kıskanmak yerine örnek alıp sizde başarabilirsiniz baylar ilk olarak konseptiniz farklı olsun, Hikayeleriniz farklı olsun 5 yaşında annesi öldü çete/mafya oldu diye hikaye yazmakla olmaz bu işler ve birlik onayı almak için sayfa kuralı mı varmış? 1 hafta geçmeden onay alınmaz yazıyor bizim tanıtım neredeyse 1 aylık. Yapmayın, insanların emeğine leke sürmeyi bırakın. Böyle karşımızda durunca hiç bir şey kazanmıyorsunuz ama bize destek veren kişiler bir dost kazanabilir iyi geçinmek varken gerek yok böyle  karalamaya
yav her onay erken gelmiş diyene başarılarımızı kıskandın deme kardeş neyi kıskansın? Sizin yaptığınız başarı mı?
11 sayfa özenilmemiş roller, editler var. hazmedemiyorsanız cevap vermeden geçin, başarılı olduğunuzu falan sanmıyorum

11 sayfa tanıtımı var oha kıskandım nasıl olsa geçmişte rinanın en iyi mob birliğini ben açmadım the eagles abiler açtı
Yorumlarınızı okurken ıqum düştü beyler boş insan gördümde bu kadarını hiç görmemiştim. Ayriyetten baktımda burada bu eleştireleri yapanların %90ının Birlik onayı bile yok neden ve ne için yaptığı az çok belli oluyor ve sizden başkada bu tür yorumları yapan yok insanların emeklerine ve değerlerini çekememezlik yapmak yerine tebrik etmeyi öğrenin yoksa bu gidişte çok şey kaybedersiniz

ahaha 10 tane birlik açtım hepsi hood + sistem + u onayı aldı ve hiç bir zaman kaybetmedim ve stark kardeşim ile açtığım birliği 1 haftada 40 sayfa yapmamıza rağmen sistemsel onay vermediler ve emek olmayan kafadan roller atan  ve 9 sayfada onay alan bir birliksiniz anladın?  bu sunucuda benim kalitemi bilen bilir kardeşim. bir haftada tanıtımı role boğan ve aktif rol çeviren birlikler biliyorum, kaliteli insanlar benim sitemim onlar almadı da emek verilmeyen bir tanıtıma 9. sayfada onay vermek ne?
Kanka attığın rollere baktım  arkadaşımın dediği gibi merhaba selam selam gibi roller paylaşıyorsunuz ve hala da devam ediyorsunuz artık cidden yorum atmazsanız iyi olur insanlar rollerini paylaşsın buradan sizin gibi kavgayla tartışmayla beslenen insanlar değiliz bize engel olmaktan başka bir yaptığınız yok belkide amacınızda bu

Merhaba selam dediğin roller aktifliği yansıtan rollerdir, oradaki rollerin içerisinde gizli mesajlar ve kültürümüzü yansıtan konuşmalar var anladın? Tabii siz bilmediğiniz için buna selam merhaba dersiniz acıyorum oğlum size onca birliğin hakkını yiyorsunuz.

Ve ayrıca güzel kardeşim merhaba selam rollerinden daha çok kimyager rolleri var gözlerin görmüyor yazık az asılmaya bak. Öylesine attığım rollerde oluyor en azından senin kalitene bakınca gözlerim kan ağlıyor.

Çevrimdışı Blackk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Eylül 2020, 14:01
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #172 : 19 Eylül 2019, 18:43:02 »
10 sayfada onay mı?

Torpilled gibi geldi.

Başarıları kıskanmak yerine örnek alıp sizde başarabilirsiniz baylar ilk olarak konseptiniz farklı olsun, Hikayeleriniz farklı olsun 5 yaşında annesi öldü çete/mafya oldu diye hikaye yazmakla olmaz bu işler ve birlik onayı almak için sayfa kuralı mı varmış? 1 hafta geçmeden onay alınmaz yazıyor bizim tanıtım neredeyse 1 aylık. Yapmayın, insanların emeğine leke sürmeyi bırakın. Böyle karşımızda durunca hiç bir şey kazanmıyorsunuz ama bize destek veren kişiler bir dost kazanabilir iyi geçinmek varken gerek yok böyle  karalamaya
yav her onay erken gelmiş diyene başarılarımızı kıskandın deme kardeş neyi kıskansın? Sizin yaptığınız başarı mı?
11 sayfa özenilmemiş roller, editler var. hazmedemiyorsanız cevap vermeden geçin, başarılı olduğunuzu falan sanmıyorum

11 sayfa tanıtımı var oha kıskandım nasıl olsa geçmişte rinanın en iyi mob birliğini ben açmadım the eagles abiler açtı
Yorumlarınızı okurken ıqum düştü beyler boş insan gördümde bu kadarını hiç görmemiştim. Ayriyetten baktımda burada bu eleştireleri yapanların %90ının Birlik onayı bile yok neden ve ne için yaptığı az çok belli oluyor ve sizden başkada bu tür yorumları yapan yok insanların emeklerine ve değerlerini çekememezlik yapmak yerine tebrik etmeyi öğrenin yoksa bu gidişte çok şey kaybedersiniz

ahaha 10 tane birlik açtım hepsi hood + sistem + u onayı aldı ve hiç bir zaman kaybetmedim ve stark kardeşim ile açtığım birliği 1 haftada 40 sayfa yapmamıza rağmen sistemsel onay vermediler ve emek olmayan kafadan roller atan  ve 9 sayfada onay alan bir birliksiniz anladın?  bu sunucuda benim kalitemi bilen bilir kardeşim. bir haftada tanıtımı role boğan ve aktif rol çeviren birlikler biliyorum, kaliteli insanlar benim sitemim onlar almadı da emek verilmeyen bir tanıtıma 9. sayfada onay vermek ne?
Kanka attığın rollere baktım  arkadaşımın dediği gibi merhaba selam selam gibi roller paylaşıyorsunuz ve hala da devam ediyorsunuz artık cidden yorum atmazsanız iyi olur insanlar rollerini paylaşsın buradan sizin gibi kavgayla tartışmayla beslenen insanlar değiliz bize engel olmaktan başka bir yaptığınız yok belkide amacınızda bu

Merhaba selam dediğin roller aktifliği yansıtan rollerdir, oradaki rollerin içerisinde gizli mesajlar ve kültürümüzü yansıtan konuşmalar var anladın? Tabii siz bilmediğiniz için buna selam merhaba dersiniz acıyorum oğlum size onca birliğin hakkını yiyorsunuz.
Arkadaşım o kadar kişi var  size batan ne? bizim birlik onayı almamız sizi neden bu kadar geriyor ya anlamış değilim ne bu kin? 

Çevrimdışı shezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ekim 2022, 00:50
Toplam oynama: 194 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:29
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
« Yanıtla #173 : 19 Eylül 2019, 18:43:11 »

Çevrimdışı manti ayaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Zahir Graham Lv.31
Rahsam Cobb Lv.31
« Yanıtla #174 : 19 Eylül 2019, 18:44:44 »
10 sayfada onay mı?

Torpilled gibi geldi.

Arkadaşım o kadar kişi var  size batan ne? bizim birlik onayı almamız sizi neden bu kadar geriyor ya anlamış değilim ne bu kin?

Biz bir haftada aktif rol bölgesi + 40 sayfa + anlamlı roller ve bunun gibi bir çok şey yapmamıza rağmen 1 ay da ona vermediler, bu sunucuda bir çok kişi rol için götünü yırtarken sizler bir emek vermeden bir şey yapmadan oturduğunuz yerden götünüzü yayarak onay alıyorsunuz. İnsanların hakkı yeniliyor anladın?

Çevrimdışı Blackk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #175 : 19 Eylül 2019, 18:46:04 »
Bırak hakkı yenilen insanlar konuşsun o zaman sistem+uyuşturucu+hood onayı olan bir insanın burda bizi karalama ve çekememezlik yapması çok komik geliyor nedir derdin onayımızı aldırmaya mı çalışıyorsun? :D

Çevrimdışı manti ayaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Zahir Graham Lv.31
Rahsam Cobb Lv.31
« Yanıtla #176 : 19 Eylül 2019, 18:46:47 »
Bırak hakkı yenilen insanlar konuşsun o zaman sistem+uyuşturucu+hood onayı olan bir insanın burda bizi karalama ve çekememezlik yapması çok komik geliyor nedir derdin onayımızı aldırmaya mı çalışıyorsun? :D

Hala çekememezlik diyor, cahile ne anlatsan anlar ki?

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #177 : 19 Eylül 2019, 18:50:50 »
Size, kötüleyen yorumların FG'ye bildirileceğini söylemiştim.

Çevrimdışı Blackk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #178 : 19 Eylül 2019, 19:00:02 »
Sistem,Hood ve Uyuşturucu onaylı bir birlik üyesi bir kişinin bu tür yazıları yazması harbiden komik geliyor kendisinin 3 onayı var ama bizim Sistem onayımız onu geriyor. Birde gelmiş o kadar birliğin onay hakkı yok onların hakkını yiyorsunuz gibi şeyler demiş bunu onay alamayan birlikler değilde senin demenin altında büyük bir sinsilik var aklın bu tür şeylere mi yetiyor? Örneğin bizi onay alamayan birliklere kışkırtman  gibi ve bu sana son uyarım olsun bir daha buraya yorum atarsan gerekli şikayetleri açacağım ne laftan anlamaz adammışsın sen ya

Çevrimdışı manti ayaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Zahir Graham Lv.31
Rahsam Cobb Lv.31
« Yanıtla #179 : 19 Eylül 2019, 19:01:16 »
Gelişip onayın hakkını vermeniz dileği ile o zaman.