Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Stechlin St. Gang

Başlatan BYAsircan, 23 Ağustos 2019, 23:01:24
Okunma sayısı 22648 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BYAsircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2024, 12:07
Toplam oynama: 55 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [R&G] REBURN GANG
« Yanıtla #180 : 09 Eylül 2019, 14:03:45 »
2000'lerde ise ticaretten kazandıkları para ile mahalleyi geliştirmeye başladılar. Mahalleye girince her köşede kırmızı renkte araçlar her evin önünde bir kaç siyahi takılıyordu. Tamamı ile çete kavramı ortaya çıkmıştı ve Los Santos'ta korkulan bir çete olmayı başarmıştı Reburn.Bu kısım çok hoşuma gitti dostum.
Çok güzel olmuş iyi roller.

Güzel yorumların için teşekkür ederim dostum :)

Çevrimdışı FELONY!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jagger Platt Lv.17
Son giriş: 24 Eylül 2020, 22:22
Toplam oynama: 49 gün, 12 saat
« Yanıtla #181 : 09 Eylül 2019, 18:40:57 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2023, 20:48
Toplam oynama: 51 gün, 1 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 06 Mayıs 2022, 01:09
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #182 : 09 Eylül 2019, 18:44:45 »
Iyi kural ihlalleri birazcık çete konseptini araştirip açsaydiniz kavgada silah çekmek gibi bir hata yapmadaydiniz birliğiniz iyi bir yerlere varabilirdi.

Anlaşmalı olarak bir Brawl rolü bulunmuyor yani bize yumruk attığınız zaman silah ile karşılık verebiliriz çünkü öldüresiye dövülme ihtimalimiz var. çete konseptini uzun yıllardır (2 yıldır) yapıyoruz ve böyle kötüleyici bir yorum yapmanız hiç hoş değil ve şikayetide açılacaktır.

Not: Rollerimizi beğenmiyor olabilirsiniz ama en azından düşünce /q yada birisi sıktığımızda rk olunca dm diye şikayet açıp silahımızı geri almaya çalışmıyoruz.
Anlaşmalı olarak yapılan veya spontane olarak meydana gelen brawl/kavga rollerinde silah kullanmak bu kural kapsamında yasaklanmıştır.
 Sunucu politikasindan alinti bu hirde yetkili olacaksın..

Tamam kardeşim he sen ilk önce adamlarına DM nedir onu öğret ondan sonra her saniye baskın atilamayacagini anlat, /q çekmenin yasak olduğunu anlat sonra gel bizim birlik tanitimimizda bizi kötüle. Kendi hatalarını kapatmanı tavsiye ederim sana.
Hala dm diyorusn emre isimli arkadaş belirtemem diuor bak ben belirttiğim sürece eleşriyi kaldıramayıp sürekli tantana yapiyorsunuz.

Çevrimdışı BYAsircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #183 : 09 Eylül 2019, 18:49:49 »
Iyi kural ihlalleri birazcık çete konseptini araştirip açsaydiniz kavgada silah çekmek gibi bir hata yapmadaydiniz birliğiniz iyi bir yerlere varabilirdi.

Anlaşmalı olarak bir Brawl rolü bulunmuyor yani bize yumruk attığınız zaman silah ile karşılık verebiliriz çünkü öldüresiye dövülme ihtimalimiz var. çete konseptini uzun yıllardır (2 yıldır) yapıyoruz ve böyle kötüleyici bir yorum yapmanız hiç hoş değil ve şikayetide açılacaktır.

Not: Rollerimizi beğenmiyor olabilirsiniz ama en azından düşünce /q yada birisi sıktığımızda rk olunca dm diye şikayet açıp silahımızı geri almaya çalışmıyoruz.
Anlaşmalı olarak yapılan veya spontane olarak meydana gelen brawl/kavga rollerinde silah kullanmak bu kural kapsamında yasaklanmıştır.

Tamam kardeşim he sen ilk önce adamlarına DM nedir onu öğret ondan sonra her saniye baskın atilamayacagini anlat, /q çekmenin yasak olduğunu anlat sonra gel bizim birlik tanitimimizda bizi kötüle. Kendi hatalarını kapatmanı tavsiye ederim sana.
Hala dm diyorusn emre isimli arkadaş belirtemem diuor bak ben belirttiğim sürece eleşriyi kaldıramayıp sürekli tantana yapiyorsunuz.

Senin yaptığın aşşağılamaktan başka bir şey değil kardeşim benim bize gelip guzel bir şekilde söylesen biz zaten gereken her şeyi yaparız.
Yaptığın yorumu şikayet edeceğiz diyince silmişsin demek ki tanıtımı aşağılayacak bir şey yazmışsın.
Her zaman diyorum her şey zamanla guzel olacak.

Çevrimdışı FELONY!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jagger Platt Lv.17
« Yanıtla #184 : 09 Eylül 2019, 19:19:37 »

Tekrardan

Çevrimdışı BYAsircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #185 : 09 Eylül 2019, 22:49:46 »

Senin yaptığın aşşağılamaktan başka bir şey değil kardeşim benim bize gelip guzel bir şekilde söylesen biz zaten gereken her şeyi yaparız.
Yaptığın yorumu şikayet edeceğiz diyince silmişsin demek ki tanıtımı aşağılayacak bir şey yazmışsın.
Her zaman diyorum her şey zamanla guzel olacak.
Yazdığımın arkasındayım.. Fazla uzamasın diye kaldırdım çünkü bıraktım istiyorsan tekrar yazayim aç şikayetini zerre umrumda olmaz rollerinizi geliştirmedik sürece bu gün ben dedim yarın başkasi der merak etme hadi iyi günler..

Bak zaten ben çok iyi roller ceviriyorum demiyorum her şey zamanla daha iyi olacak diyorum zaten.
Yinede konuyu kapattığın için teşekkür ederim.

Çevrimdışı BYAsircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #186 : 09 Eylül 2019, 22:52:47 »
Okulların açılması yüzünden rolleri biraz  aksatacağız kusura bakmayın  :(

Çevrimdışı FELONY!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jagger Platt Lv.17
« Yanıtla #187 : 10 Eylül 2019, 00:30:36 »

Çevrimdışı Rewica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 21:10
Toplam oynama: 112 gün, 18 saat
« Yanıtla #188 : 10 Eylül 2019, 17:26:18 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 11 Eylül 2023, 00:22
Toplam oynama: 56 gün, 9 saat
« Yanıtla #189 : 10 Eylül 2019, 18:26:44 »
blood fotoğrafları koyam arabaları kırmızıya boyayam rütbeleri yazam sürekli homie diye konuşam cool gözüken bi isim bulup tanıtım açam kendimi gerçek çeteci gibi hissedem

Bu arada varrioya gelip CV mi bırakıyoruz bro başvuru ne aşldkhaslfasdasfga