Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Stechlin St. Gang

Başlatan BYAsircan, 23 Ağustos 2019, 23:01:24
Okunma sayısı 22545 defa

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LastShotv2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Ascent Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Haziran 2022, 19:57
Toplam oynama: 42 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [R&G] REBURN GANG
« Yanıtla #160 : 08 Eylül 2019, 16:36:54 »
Farzetki bu aşkı hiç yaşamadık.

Çevrimdışı BYAsircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2024, 12:07
Toplam oynama: 55 gün, 3 saat
« Yanıtla #161 : 08 Eylül 2019, 16:40:24 »
Tanıtımımızı yapılan yorumlarla değil de rollerle doldurmayı tercih ediyoruz.

Çevrimdışı LastShotv2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Ascent Lv.16
« Yanıtla #162 : 08 Eylül 2019, 16:57:47 »
Haraç zamanı geldii..

Spoiler:
Mizah amaçlıdır.

Çevrimdışı FELONY!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jagger Platt Lv.17
Son giriş: 24 Eylül 2020, 22:22
Toplam oynama: 49 gün, 12 saat
« Yanıtla #163 : 08 Eylül 2019, 18:58:51 »

Çevrimdışı FELONY!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jagger Platt Lv.17
Son giriş: 24 Eylül 2020, 22:22
Toplam oynama: 49 gün, 12 saat
« Yanıtla #164 : 08 Eylül 2019, 18:59:20 »

Çevrimdışı BYAsircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #165 : 08 Eylül 2019, 21:03:27 »
Iyi kural ihlalleri birazcık çete konseptini araştirip açsaydiniz kavgada silah çekmek gibi bir hata yapmadaydiniz birliğiniz iyi bir yerlere varabilirdi.
Kardeşim her saniye başı mahallemize gelip sıkmanızdan artık bıktım. Her saniye gelip sıkmasaydınız bunlar olmayacaktı biz yine devam ediyoruz.  Çatışmada ölüp adamların q çekiyor saçma saçma gelip mahalleye bize sıkıyor sonra ölüyorlar şikayet açıyor DM diye, bunların daha devamını getirirdim fakat birliğinizi suanlik çektiniz bir daha açtığınız zaman Rol bilgisi ve beyni olan kişileri almanızı tavsiye ederim. Bu konuyu daha fazla burada konuşmak istemiyorum tanıtımda boş şeylere yer vermiyorum...

Çevrimdışı LastShotv2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Ascent Lv.16
« Yanıtla #166 : 08 Eylül 2019, 21:15:07 »
Iyi kural ihlalleri birazcık çete konseptini araştirip açsaydiniz kavgada silah çekmek gibi bir hata yapmadaydiniz birliğiniz iyi bir yerlere varabilirdi.

Anlaşmalı olarak bir Brawl rolü bulunmuyor yani bize yumruk attığınız zaman silah ile karşılık verebiliriz çünkü öldüresiye dövülme ihtimalimiz var. çete konseptini uzun yıllardır (2 yıldır) yapıyoruz ve böyle kötüleyici bir yorum yapmanız hiç hoş değil ve şikayetide açılacaktır.

Not: Rollerimizi beğenmiyor olabilirsiniz ama en azından düşünce /q yada birisi sıktığımızda rk olunca dm diye şikayet açıp silahımızı geri almaya çalışmıyoruz.

Çevrimdışı BYAsircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #167 : 08 Eylül 2019, 22:34:16 »

Anlaşmalı olarak bir Brawl rolü bulunmuyor yani bize yumruk attığınız zaman silah ile karşılık verebiliriz çünkü öldüresiye dövülme ihtimalimiz var. çete konseptini uzun yıllardır (2 yıldır) yapıyoruz ve böyle kötüleyici bir yorum yapmanız hiç hoş değil ve şikayetide açılacaktır.

Not: Rollerimizi beğenmiyor olabilirsiniz ama en azından düşünce /q yada birisi sıktığımızda rk olunca dm diye şikayet açıp silahımızı geri almaya çalışmıyoruz.
Sistem onayli birlik hoodunu 2 kişiyle basmak 2 yıllık çeteciliğinizi gösteriyor iyi günler.. biz hem okul nedeniyle hem böyle saçma sapan roller nedeniyle bıraktık

Biz baskın filan atmadık adamların geldi bize sıktı hooda kaçtı bizde kovaladık boş yapmayı kes.

Kardeşim her saniye başı mahallemize gelip sıkmanızdan artık bıktım. Her saniye gelip sıkmasaydınız bunlar olmayacaktı biz yine devam ediyoruz.  Çatışmada ölüp adamların q çekiyor saçma saçma gelip mahalleye bize sıkıyor sonra ölüyorlar şikayet açıyor DM diye, bunların daha devamını getirirdim fakat birliğinizi suanlik çektiniz bir daha açtığınız zaman Rol bilgisi ve beyni olan kişileri almanızı tavsiye ederim. Bu konuyu daha fazla burada konuşmak istemiyorum tanıtımda boş şeylere yer vermiyorum...
Sana gelincede hep sıktınız diyorsun bana kanıtlarını göster kendi birliğimi kapatıp Haklısın diyeceğim (Siz ateş actiktan sonraki kanıtlar dahil değil)
Kanıt olsa şikayet açardım zaten birlik üyelerine sahip çıkmayı öğren ilk önce kafası esen mahalleye gelip racon kesiyor silahla sıkıyor.

Çevrimdışı BYAsircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #168 : 08 Eylül 2019, 22:36:04 »
Konuyu burada uzatıp tanıtımı kirletmeni istemiyorum madem yazmak istiyorsun özelden ileti yolla burası tartışma yeri değil.

Çevrimdışı BYAsircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: