Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Addon Yasağı + Fps Unlocker Yasağı

Başlatan rezsanem, 07 Ağustos 2019, 02:17:52
Okunma sayısı 2098 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Aralık 2021, 22:46
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Birlik: ****M13
Addon Yasağı + Fps Unlocker Yasağı
« : 07 Ağustos 2019, 02:17:52 »
Karakter Adınız: Jaime Yepes
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: SAMP addon kullanan ve kullanmayan arasında farklar oluyor. Addon yasağı getirilmeli. Mesela karakter dondurulduğunda ve ya hareket edilmeyeceğinde etrafa bakılabiliyor. Göz bağlandığında vs f7 basınca açabiliyor ve birkaç daha diğer oyunculardan üstün kuracak özelliği var. Bu tarz üstün kılabilen çoğu modlar vs yasaklı bunun da yasaklanması gerekiyor
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.:
.

En öncelikli olarak, FPS unlocker. FPS unlocker dediğiniz diğer oyunculardan herz olarak yüksek olmasını sağlar. 90 fps vs 160 fps kapıştırın bakalım kim kazanıyor.
Bende de addon olmadığında crash atıyordu ve cracki düzelttim düzeldi. Zaten addon hiç kullanmayan birinde bu tarz sorunlar görülmez. Addon diğer oyunculardan üstün kılıyor o kadar anlattık @Macheller ile sorun sadece FPS değil asıl sorun addonun getirdiği ve FPS Unlocker'in getirdiği diğer takım buglar ve bu buglar oyunda üstünlük sağlıyor. Hilenin anlamı da şudur ki daha çok; diğer oyunculardan üstün kılan modlar diye adlandırılan bir bölüm. FPS artırıyor tamam pekala ama bu FPS arttırması sadece fps limit 100 iken sınırsız yapıyor ve ya 300e alıyor sadece olay bu. Zamanında düşünülmüş ki 100 sınırlandırılma koyuldu SAMP'da. Ki bunun sebebi daha fazla alanın diğer oyunculara üstünlük kurmaması. 60 FPS ve sonrasını hissetmezsiniz oyunun akıcılığını vesaire. Hissedeceğiniz maksimum 100 FPS onu da sınırlandırılma koyuldu zaten daha fazlasını alayım akıcı dediğiniz şey sizin fark etmediğiniz ama sağ üstte 300 fps gözüksün hava atayım diye adlandırılan bir şey.

Anlamakta güçlük çeken beyin yoksunları için tekrar elli kere yazıyorum ve altını çizerek anlatıyorum.

Arkadaşlar bazı modlar var ve yasaklı ve sunucu bunları yasaklı tutmasında gayet haklı. Hileler SAMP'da daha çok şöyle adlandırılır ki; diğer oyunculardan üstün kılan modlar. Skin araç tabi bazı araç modları var bisiklete iki kapılı araç koyan gibi bazıları yasaklı değil çünkü sadece görüntü aynı enb colormod gibi. Bunlar birisi kullandığında birisine üstünlük kılamaz çünkü sadece görüntü. Addon ise diğer oyunculardan üstün kıldığı sampın bug açıklarını ortadan kaldırıyor tamam bu güzel bir şey ancak ve ancak kullanmayan kişiler ile arasında dağlar kadar fark çıkarıyor. Bazılarınız kullanıp kullanmadığında pek fark anlamıyor olabilir. Benim en çok dikkatimi çeken şey normalde sampta araç içinde olan birine sıktığınızda tam gidemiyor olabiliyor ama addon hitboxu yükseltiyor yani vuruş açınız yükseliyor. Araçtan inen kişi normalde hitboxu kayboluyor inene kadar ancak addon indiği yere hitbox koyuyor yani indiği sırada ineceği yere addon varken sıkarsanız mermi gider ama addon yokken gitmez ve etiket attığım arkadaşın da dediği gibi araç içindeki silah gözüküyor. Bunu polis kullanıyor ve bunu role yansıtabilir.

Tekrardan sende indir mevsunu ayrı olarak yazacağım çünkü yine diyecekler hiçbir yorumu okumadan. Arkadaşlar sunucu tüm hilelere izin versin beğenmeyen indirsin kafanız buysa bu yapılsın? Sizin kafanızda düşünüyorsak tüm hileler açılsın herkes istediğini kullansın. Öyle bir şey yok default oynayan kişiler ile mod yığdıran kişiler arasında fark olmayacak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ekim 2020, 17:37
Toplam oynama: 66 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Addon Yasağı
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2019, 02:35:20 »
En öncelikli olarak, FPS unlocker. FPS unlocker dediğiniz diğer oyunculardan herz olarak yüksek olmasını sağlar. 90 fps vs 160 fps kapıştırın bakalım kim kazanıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Nisan 2021, 19:44
Toplam oynama: 32 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2019, 02:39:08 »
FPS Unlocker ve Addon mod kaldırılabilir.

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2019, 03:03:06 »

bunu ekledim bunu yazmayı unutmuşum

FPS Unlocker ve Addon mod kaldırılabilir.

ekledim

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
Ynt: Addon Yasağı + Fps Unlocker Yasağı
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2019, 12:13:12 »
fps unlocker ve addon olmadığı zaman 30 fps alıyorum ve bu benim sinirimi bozuyor

maplerin yanından geçtiğimde oyun donup kalıyor

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 07 Ağustos 2019, 12:42:20 »
FPS unlocker'ın kaldırılmaması taraftarıyım, 144FPS alan birini düşünelim 60Hz monitörü olduktan sonra ne fark eder ki, zaten 60FPS olarak hissedecek.

Çevrimdışı Kont

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 08 Eylül 2019, 19:04
Toplam oynama: 4 gün, 23 saat
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2019, 13:04:38 »
destekliyorum yasaklansın.

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 07 Ağustos 2019, 13:08:58 »
FPS unlocker'ın kaldırılmaması taraftarıyım, 144FPS alan birini düşünelim 60Hz monitörü olduktan sonra ne fark eder ki, zaten 60FPS olarak hissedecek.

bir dene anlayacaksın kankam daha hızlı oluyor karakterler vs örneğin deaglede 3 mermiyi 3snde atıyorsa 2.50snde atabilir

fps unlocker ve addon olmadığı zaman 30 fps alıyorum ve bu benim sinirimi bozuyor

maplerin yanından geçtiğimde oyun donup kalıyor
benim de sinirimi bozuyor ama diğerlerinden üstünlük sağlamasından iyidir

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 04 Aralık 2021, 14:39
Toplam oynama: 93 gün, 21 saat
« Yanıtla #8 : 07 Ağustos 2019, 15:08:04 »
fps arttırıyor bunlar ikisinide kaldırdım fpsem çok düştü düzgün bir bilgisayarla oyna o zaman gidipte 10 fps alıyorsan bu senin sorunun bizim değil -

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eric Blecher Lv.24
Son giriş: 21 Eylül 2024, 21:52
Toplam oynama: 181 gün, 0 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 18:10
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #9 : 07 Ağustos 2019, 16:01:28 »
Hiçbir oyunda herkes eşit fps almaz. Adamlar düşük fps'ye çözüm bulmuş oyna işte niye bozuyorsun ki milletin rahatını? Desteklemiyorum.