Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Addon Yasağı + Fps Unlocker Yasağı

Başlatan rezsanem, 07 Ağustos 2019, 02:17:52
Okunma sayısı 2115 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MIGHTY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shaw Lecter Lv.21
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Ocak 2024, 11:19
Toplam oynama: 131 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Addon Yasağı + Fps Unlocker Yasağı
« Yanıtla #30 : 10 Ağustos 2019, 15:12:37 »
F7 basarak görse bile rolünü yapmalı, git şikayet aç.

Çevrimdışı swooshie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Kasım 2024, 00:04
Toplam oynama: 255 gün, 11 saat
Son giriş: 08 Nisan 2024, 02:32
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 14:31
Toplam oynama: 5 gün, 15 saat
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 14:31
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #31 : 10 Ağustos 2019, 15:16:26 »
Kesinlikle olmaz, samp addon sayesinde rahatladım o olmasa adım atamıyorum. Herkesin bilgisayarı iyi değil

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2021, 22:46
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #32 : 10 Ağustos 2019, 16:41:52 »
Yasaklanması yerine isteyen gidip indirse nasıl olur. Başkasının kötülüğünü düşüneceğinize kendinizin iyiliğini düşünün.
Yahu akıl mı yok açıklamasını yaptım konuyu okuyup boş yorum atıyorsunuz yorumları da oku diyeceğim de insan aklını çalıştırır ve anlar.

Niye hileler yasak? Camhack aimhack fly gibi hileler yasağı açılsın herkes indirsin sonuçta laf atacağımıza biz de indirelim öyle mi? Diğer hileler niye kullanılmıyor bi kafanınızı kullanıp düşünün.

Ne kadar zekisin nereden bileyim adamın görüp görmediğini? Görüp mix yapar bana söylemez bir anda arkadaşları gelir ve dünya on saniyeliğine mükemmel olur!

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
« Yanıtla #33 : 10 Ağustos 2019, 16:43:01 »
FPS arttırıcı modlar sende kullanabilirsin bunları yasaklatmak yerine.

Çevrimdışı Klash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dustin Boriv Lv.13
Son giriş: 14 Nisan 2021, 00:16
Toplam oynama: 28 gün, 22 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #34 : 10 Ağustos 2019, 16:51:39 »
Yasaklanması yerine isteyen gidip indirse nasıl olur. Başkasının kötülüğünü düşüneceğinize kendinizin iyiliğini düşünün.
Yahu akıl mı yok açıklamasını yaptım konuyu okuyup boş yorum atıyorsunuz yorumları da oku diyeceğim de insan aklını çalıştırır ve anlar.

Niye hileler yasak? Camhack aimhack fly gibi hileler yasağı açılsın herkes indirsin sonuçta laf atacağımıza biz de indirelim öyle mi? Diğer hileler niye kullanılmıyor bi kafanınızı kullanıp düşünün.

Ne kadar zekisin nereden bileyim adamın görüp görmediğini? Görüp mix yapar bana söylemez bir anda arkadaşları gelir ve dünya on saniyeliğine mükemmel olur!
Oğlum sen beni anlamıyorsun. Zaten pek çok kişi pc kötü olduğu için samp addons kullanıyor bu tamamen kalkarsa 10 fps le adamlar oynayacak. Bir de bende eskiden addon olmadan oyun crash veriyordu şimdi bazılarında da öyle ola bilir.

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 10 Ağustos 2019, 17:46:43 »

Oğlum sen beni anlamıyorsun. Zaten pek çok kişi pc kötü olduğu için samp addons kullanıyor bu tamamen kalkarsa 10 fps le adamlar oynayacak. Bir de bende eskiden addon olmadan oyun crash veriyordu şimdi bazılarında da öyle ola bilir.
Bende de addon olmadığında crash atıyordu ve cracki düzelttim düzeldi. Zaten addon hiç kullanmayan birinde bu tarz sorunlar görülmez. Addon diğer oyunculardan üstün kılıyor o kadar anlattık @Macheller ile sorun sadece FPS değil asıl sorun addonun getirdiği ve FPS Unlocker'in getirdiği diğer takım buglar ve bu buglar oyunda üstünlük sağlıyor. Hilenin anlamı da şudur ki daha çok; diğer oyunculardan üstün kılan modlar diye adlandırılan bir bölüm. FPS artırıyor tamam pekala ama bu FPS arttırması sadece fps limit 100 iken sınırsız yapıyor ve ya 300e alıyor sadece olay bu. Zamanında düşünülmüş ki 100 sınırlandırılma koyuldu SAMP'da. Ki bunun sebebi daha fazla alanın diğer oyunculara üstünlük kurmaması. 60 FPS ve sonrasını hissetmezsiniz oyunun akıcılığını vesaire. Hissedeceğiniz maksimum 100 FPS onu da sınırlandırılma koyuldu zaten daha fazlasını alayım akıcı dediğiniz şey sizin fark etmediğiniz ama sağ üstte 300 fps gözüksün hava atayım diye adlandırılan bir şey.

Anlamakta güçlük çeken beyin yoksunları için tekrar elli kere yazıyorum ve altını çizerek anlatıyorum.

Arkadaşlar bazı modlar var ve yasaklı ve sunucu bunları yasaklı tutmasında gayet haklı. Hileler SAMP'da daha çok şöyle adlandırılır ki; diğer oyunculardan üstün kılan modlar. Skin araç tabi bazı araç modları var bisiklete iki kapılı araç koyan gibi bazıları yasaklı değil çünkü sadece görüntü aynı enb colormod gibi. Bunlar birisi kullandığında birisine üstünlük kılamaz çünkü sadece görüntü. Addon ise diğer oyunculardan üstün kıldığı sampın bug açıklarını ortadan kaldırıyor tamam bu güzel bir şey ancak ve ancak kullanmayan kişiler ile arasında dağlar kadar fark çıkarıyor. Bazılarınız kullanıp kullanmadığında pek fark anlamıyor olabilir. Benim en çok dikkatimi çeken şey normalde sampta araç içinde olan birine sıktığınızda tam gidemiyor olabiliyor ama addon hitboxu yükseltiyor yani vuruş açınız yükseliyor. Araçtan inen kişi normalde hitboxu kayboluyor inene kadar ancak addon indiği yere hitbox koyuyor yani indiği sırada ineceği yere addon varken sıkarsanız mermi gider ama addon yokken gitmez ve etiket attığım arkadaşın da dediği gibi araç içindeki silah gözüküyor. Bunu polis kullanıyor ve bunu role yansıtabilir.

Tekrardan sende indir mevsunu ayrı olarak yazacağım çünkü yine diyecekler hiçbir yorumu okumadan. Arkadaşlar sunucu tüm hilelere izin versin beğenmeyen indirsin kafanız buysa bu yapılsın? Sizin kafanızda düşünüyorsak tüm hileler açılsın herkes istediğini kullansın. Öyle bir şey yok default oynayan kişiler ile mod yığdıran kişiler arasında fark olmayacak.

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #36 : 10 Ağustos 2019, 23:36:33 »
e sende kullan bu kadar yazi yazmissin la

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
« Yanıtla #37 : 11 Ağustos 2019, 11:02:09 »

Bende de addon olmadığında crash atıyordu ve cracki düzelttim düzeldi. Zaten addon hiç kullanmayan birinde bu tarz sorunlar görülmez. Addon diğer oyunculardan üstün kılıyor o kadar anlattık @Macheller ile sorun sadece FPS değil asıl sorun addonun getirdiği ve FPS Unlocker'in getirdiği diğer takım buglar ve bu buglar oyunda üstünlük sağlıyor. Hilenin anlamı da şudur ki daha çok; diğer oyunculardan üstün kılan modlar diye adlandırılan bir bölüm. FPS artırıyor tamam pekala ama bu FPS arttırması sadece fps limit 100 iken sınırsız yapıyor ve ya 300e alıyor sadece olay bu. Zamanında düşünülmüş ki 100 sınırlandırılma koyuldu SAMP'da. Ki bunun sebebi daha fazla alanın diğer oyunculara üstünlük kurmaması. 60 FPS ve sonrasını hissetmezsiniz oyunun akıcılığını vesaire. Hissedeceğiniz maksimum 100 FPS onu da sınırlandırılma koyuldu zaten daha fazlasını alayım akıcı dediğiniz şey sizin fark etmediğiniz ama sağ üstte 300 fps gözüksün hava atayım diye adlandırılan bir şey.

Anlamakta güçlük çeken beyin yoksunları için tekrar elli kere yazıyorum ve altını çizerek anlatıyorum.

Arkadaşlar bazı modlar var ve yasaklı ve sunucu bunları yasaklı tutmasında gayet haklı. Hileler SAMP'da daha çok şöyle adlandırılır ki; diğer oyunculardan üstün kılan modlar. Skin araç tabi bazı araç modları var bisiklete iki kapılı araç koyan gibi bazıları yasaklı değil çünkü sadece görüntü aynı enb colormod gibi. Bunlar birisi kullandığında birisine üstünlük kılamaz çünkü sadece görüntü. Addon ise diğer oyunculardan üstün kıldığı sampın bug açıklarını ortadan kaldırıyor tamam bu güzel bir şey ancak ve ancak kullanmayan kişiler ile arasında dağlar kadar fark çıkarıyor. Bazılarınız kullanıp kullanmadığında pek fark anlamıyor olabilir. Benim en çok dikkatimi çeken şey normalde sampta araç içinde olan birine sıktığınızda tam gidemiyor olabiliyor ama addon hitboxu yükseltiyor yani vuruş açınız yükseliyor. Araçtan inen kişi normalde hitboxu kayboluyor inene kadar ancak addon indiği yere hitbox koyuyor yani indiği sırada ineceği yere addon varken sıkarsanız mermi gider ama addon yokken gitmez ve etiket attığım arkadaşın da dediği gibi araç içindeki silah gözüküyor. Bunu polis kullanıyor ve bunu role yansıtabilir.

Tekrardan sende indir mevsunu ayrı olarak yazacağım çünkü yine diyecekler hiçbir yorumu okumadan. Arkadaşlar sunucu tüm hilelere izin versin beğenmeyen indirsin kafanız buysa bu yapılsın? Sizin kafanızda düşünüyorsak tüm hileler açılsın herkes istediğini kullansın. Öyle bir şey yok default oynayan kişiler ile mod yığdıran kişiler arasında fark olmayacak.

Kardesim birincisi kimseye hakaret edemezsin burada. Bir mod yasaklatmak için insanlara hakaret etmen beyin yoksunu olup olmadığını gösteriyor. Ek olarak samp addon ve fps unlocker in yararlarıda var, zararlarıda. Ama senin dediğin aim hack vs. hilelerin iyi bir yanı yok. Yani bir kisi 10 fps alarak oynuyorsa bu bizim degil onun sorunu. O adamda bunu çözmek için bu ikisini yüklüyor, sen geliyorsun addon ve unlocker kaldırılsın. Senin yaptığın ARGE değil insanların oyun zevkini harcamak oluyor istediğim gibi oynarım ve buna kimse karışamaz. 

Çevrimdışı denobeyefendi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Ağustos 2019, 22:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #38 : 11 Ağustos 2019, 11:19:39 »
boş yapılacak bir samp addon kalmıştı değil mi? :DD

gülünç olmayın arkadaşlar ne zararı var size bu modun? millete zarardan ziyade yararı oluyor. rinaya samp addonsuz giriş yapmak demek 30fps demek. sizde indiririn kullanın, yaralıda etrafa bakmak kimseye bir şey kazandırmaz.

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 11 Ağustos 2019, 13:44:35 »
boş yapılacak bir samp addon kalmıştı değil mi? :DD

gülünç olmayın arkadaşlar ne zararı var size bu modun? millete zarardan ziyade yararı oluyor. rinaya samp addonsuz giriş yapmak demek 30fps demek. sizde indiririn kullanın, yaralıda etrafa bakmak kimseye bir şey kazandırmaz.
Çok komiksin :d