Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

gidiyorummm

Başlatan galaksidekiskender, 07 Nisan 2018, 16:01:53
Okunma sayısı 998 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2018, 18:30
Toplam oynama: 18 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: gidiyorummm
« Yanıtla #10 : 07 Nisan 2018, 16:19:54 »
Her insanin bir hatası olur, senin hiç mi olmuyor? Biraz empati yapmayı dene beynini biraz yor.

Adam zaten teste tabi tutuyor, bu sadece Enis ile bitmez adam ne yapabilir revizyon geliyor son dönemde sıkılıp çıkan insan oldu. Kadro biraz boşaldı bu yüzden gözünden kaçabilir sen nerenle okuyorsun peki?
özür dilerim abi sen haklısın yararı yok zaten :-*

Çevrimdışı SvispeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2020, 18:59
Toplam oynama: 38 gün, 10 saat
« Yanıtla #11 : 07 Nisan 2018, 16:25:00 »
İnsanları direk aşağılamak ve egonu tatmin etmek yerine sende çözüm yolu arayabilirsin.

Çevrimdışı yalindumantr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 06 Kasım 2023, 23:08
Toplam oynama: 25 gün, 3 saat
« Yanıtla #12 : 07 Nisan 2018, 16:28:41 »

Çevrimdışı Şaynezya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2020, 18:26
Toplam oynama: 46 gün, 17 saat
« Yanıtla #13 : 07 Nisan 2018, 16:29:12 »
İnsanları direk aşağılamak ve egonu tatmin etmek yerine sende çözüm yolu arayabilirsin.

Çevrimdışı Rockefeller

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Mayıs 2018, 00:39
Toplam oynama: 30 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 07 Nisan 2018, 16:35:53 »
Şu ortamda en son sallanacak adam Abarti'dir. Şuanki konumuna da önceki sunucularda tırnağıyla kazıya kazıya geldi, buna buradaki herkes şahittir. Anlasamadiniz diye sallamadan önce bi mantıkli düşünseydin keşke.

Çevrimdışı Inked.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lahmard Mac Lv.14
Son giriş: 03 Ocak 2020, 17:46
Toplam oynama: 52 gün, 19 saat
« Yanıtla #15 : 07 Nisan 2018, 16:36:09 »
İmla kötü, anlatılmak istenen anlatılamamış, "LSPD nasıl işliyor" konusunda büyük bir bilgi eksikliği var yani konunun ayakları yere basmıyor. Hayretle izlemeye devam edeceğim.

Çevrimdışı RealistikAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2024, 22:40
Toplam oynama: 185 gün, 20 saat
Son giriş: 23 Nisan 2024, 02:55
Toplam oynama: 93 gün, 0 saat
Sandra Lily Lv.30
Son giriş: 14 Şubat 2024, 21:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 18 Mart 2024, 22:40
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: ***** *ews
« Yanıtla #16 : 07 Nisan 2018, 16:46:18 »
 Yaptığımız rolü açıklayayım.
Tek olarak devriye atmamla beraber kenara çekmenizi istediğimde kenara çekmediniz, kaçmayı tercih ettiniz. Kaçtığınız için hızlıca diğer ekipleri çağırdım. Siyah bir kamyon sürücüsüne çarptınız ve aracınız hasarlı olduğundan dolayı kullanılamaz hale geldi. Aracımdan indim, size doğru silahımı doğrulttum ve sizde indiniz. Yere çök dememe rağmen komutlarımı dinlemeyerek siyah kamyon ile kaçmaya çalıştınız. Ben de size bir el ateş ettim o durumda. Kamyon şöförü, sizi araca almak istemeyerek aracından indi ellerini kaldırdı ve sizde indiniz. Siz, kaçmak için koşmaya başladınız ve aktif kovalamaca başladı. Bu sırada aktif memurların gelmesi için olaya çağırıyorum, sizi çelme takarak yakalıyorum. Yakaladığım noktada, crash/zaman aşımı yiyip, oyundan düşüyorsunuz. Daha sonrasından oyuna tekrar dönüyorsunuz. Bize doğru koşuyorsunuz, rol back için yere yatırma komutunu uyguluyorum ve rolüme devam ediyorum. Üstünüzü arıyorum. Sizi araca alması için tek başıma suçlu taşımaktansa diğer ikili olarak devriye atan kişilere söylüyorum, kişiyi alın diye. O sırada sizi memur araca bindiriyor ve diğer memur biraz açıkta kaldığı için farklı bir kamyon sürücüsü gelip çarpıyor, o da yaralı rolü yapıyor, aynı zamanda sizin bindirildiğiniz aracınıza da çarpıyor. Diğer memur üyesinin çıkmak zorunda kalıyor, OOC işlerinden dolayı ve /q çekip çıkıyor. Bu bir sorun, tamam bunu kabul ediyorum(z). /do'dan kafanızın kanadığını, çarptığınızı söyleyip /b den relog diyip çıkıp, giriyorsunuz ve araca bile binmeden dağa doğru koşuyorsunuz. Sonra helper yetkilerimi kullanıp, bunu yapmanızı sorduğumda diğer memur da yaralı rolü yapmıyor diyorsunuz. Oysa ki ordaki memur yaralı rolü yapıyordu. Ben de tekrardan helper yetkilerimi kullanıp, olay alanına sizi çekiyorum. Rolünüze devam edin diyorum, role kaldığı yerden devam ediliyor. Yaralı memur ile ilgilendikten ve EMT talebinde bulunduktan sonra size geldiğimde bu sefer "/do Gözleri açık, gözlük var, nefes almıyor, ölmüştür." gibisinden emoteler vererek karakterinizi CK ediyorsunuz. Ben araca biniyorum, nasıl olduğunuzu soruyorum, cevap gelmiyor ve boynunuzdan nabzınıza bakıyorum. Nabzınıza baktıktan sonra, atmadığını fark edince coroner ekibi talep ediyorum. Sunucuda, LSFD rolleri dönmediği için radyodan da, departman kanalından da yazsam cevap verilmiyor. Bu durumda /do dan EMT ve Coroner rollerini fast-rp olarak yapmak için izin istiyorum ve izin gelmiyor. Ben de memuru ve sizi bir araca bindirip, hastaneye doğru yola çıkıyoruz. Hastanede, öldüğünüz için CK komutunu kullanmanız gerektiğinizi belirttim ve ordaki memur "/do Durumu iyi, akciğerini koruyan bazı kemikleri kırıldı, yürümekte zorluk çekiyor." gibi bir emote vermesine rağmen siz onun CK olmasını istiyorsunuz. Karakter kendine bağlı, ister CK eder, isterse etmez. Aynı zamanda kaza rolünden dolayı da kendisini CK etme zorunluluğu yok. Bknz: http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,1628.0.html ( Polis karakterleri işbaşında devriye sırasında eğer çete hooduna girmemisse ve ya ayrı özel izin yoksa CK edilemez. Alıntı: cho95 )
Olay sizin lehinize gitmediği zaman, her yeri veya her şeyi kötülemeye çalışırsınız. Eğer bir rol, sizin için kötü gitmişse LSPD'yi yönetemiyor, iyi gitmişse müthiş roleplay oyuncuları! Bu algıdan bir kurtulun derim.
 Eğer bu rollere karşılık hala Abarti'nin LSPD'yi yönetememesini savunuyorsanız, sizin bileceğiniz iş fakat bana(bize) göre Abarti'nin Los Santos Polis Departmanı'nı iyi yönettiğini düşünüyorum(z).

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #17 : 07 Nisan 2018, 17:35:14 »
Her koyun kendi boynundan asılır.Her ne kadar LSPD yöneticisi olsam da benimde bir insan olduğumu unutuyorsunuz.Haberim olduğu sürece memurları tarafımca denetime,çavuş takımının bilgisi doğrultusunda LSPD oyuncularının yaptıkları roller değerlendirilir.Yaptılan tüm rollerde olamaz göremeyiz.Siviller ile iletişimin her daim seviyeli ve agrasif sergilenmemesi,robocop olayından uzak sürekli rol yapan bir departman yönetmeye çalışıyorum.Hedeflediğim ve kurduğum düzenin dışına elbet çıkacak olanlar olmakla beraber kuralları çiğnemeyi seven bozuk yumurtalar olacaktır.

Burada karşılıkli ilişkiye girer ve sizin şikayet etmemeniz doğrultusunda haberimiz olmaz.Hiç fark etmez isterseniz IC isterseniz OOC olarak bilgilendirmeniz o memurların takip altına alınmasını sağlar.Yönettiğim departmandan ve LSPD oyuncularından memnunum.Sunucu bazı roller kaldırıyor veya kaldıramıyor buna göre lspd düzeni otutturuldu sürekli yenilikler yaparak oluşumumda ki oyuncuların sıkılmadan sürekli rol yapmasını hedeflemekteyim.El ayak tutmuyor ise dilin de bir nebze kendisini frenlemesi gerekir.Kısacası eğer LSPD rollerini ve yönetimini başarabileceğini düşünüyorsanız bunun için gerçekten size bir şans verebilirdim.Hiç kimseye karşı art niyet ile yaklaşmaya gerek yok sonuç olarak oyun platformu üzerinde zaman öldürüp bir nebze de olsa eğlenmeye çalışan kitleyiz.Rollerde yaşadığınız sıkıntılar için sunucu yönetimi var,bende bunlardan birisiyim.İster gidin isterseniz kalın ama bu iş sevgi meselesi değil.Sevenimin az olması beni mutlu eder sonuç olarak herkes ile bir samimiyet kurmadan cıvık karaktere sahip değilim.Hiç bir şekilde yalakalık yapıp menfaatçi tavırlar,birşeyleri elde etmek için yalan veya adam kullanma iki yüzlülük yapmadım.Sevenimin az olması güzel insanların bu platformda da olsun genel olarak olsun kendi olan as insanların yokluğundan kaynaklıdır.Ön yargı... Her zaman ön yargı ile yaklaşılan konular arasında bu platform içerisinde LSPD'de vardır.Ön yargı bana göre kişisel egoya dayalı olmasından dolayı sizi de bu statü içerisine sığdırabiliriz.Rol bilmeyeninden LSPD kültürü olmayan çoğı kişilere sabır ile gereken bilgiyi bu zamana kadar aktarmaya çalıştım.

LSPD'de ego savaşlarının,rütbe kavgalarının olmaması adına "oyuncuların kendi kendini yönetmesine fırsat verdim." Gerekli kural çerçevesinde bu zamana kadar başına bir çoban haldür küldür yönetilen departmanlardan ayıklanmış farklı sistem ile ilerlemek her daim hedefim olmuştur.Benim olduğum gibi LSPD oyuncularının da eğlenmeye hakları olduğu için gereken mesafe korunarak saçma olan katı kuralları değiştirdim oyunculara sundum.Hata yapanı affetmiyorum bu kadar insiyatif sağlanmışken.Şunun da garantisini bir çoğu kişi verir, LSPD oyuncularının yaptıkları sunucu kural ihlalleri doğrultusunda diğer oyunculara nazaran kat kat fazla tarafımca cezalandırıldıklarını bilmenizi isterim.
Bu kadar yazı ve açıklamanın ardından hala aynı görüşte olduğunuzu var sayarsak gerçekten farklı nedenlerin olduğunu düşünmeye başlar daha bu şekilde açıklama yapmaya gerek duymam.Oyuncu ayırt etmeden sabrımızın ve zamanımızın yettiği kadarı ile herkese gerekli açıklamaları yapmaktan asla kaçınmadım,kaçınmam."Mağdur" durumuna kimsenin düşmesini istemem çünkü bende zamanında belli projelerde emek vererek sizlerin geçtiği yollardan geçtim.Emin olun LSPD diğer birliklere nazaran daha komplike bir birliktir.
Yolun açık olsun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Temmuz 2018, 18:30
Toplam oynama: 18 gün, 14 saat
« Yanıtla #18 : 07 Nisan 2018, 17:52:33 »
tamam abi haklısınız kuzenim açmış konuyu

pd ile bir bok bilmiyorsun diyor Inked'cm kardeşim benim böyle pd mi olur

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #19 : 07 Nisan 2018, 18:21:37 »
tamam abi haklısınız kuzenim açmış konuyu

pd ile bir bok bilmiyorsun diyor Inked'cm kardeşim benim böyle pd mi olur
Senin dilinden konuşayım bende.Bir daha bu platforma adımını atmanı istemiyorum.Senin gibi kuyruk acısını burada propaganda yaparak zaman harcamayanlara gereken cevap.