Yaptığımız rolü açıklayayım.
Tek olarak devriye atmamla beraber kenara çekmenizi istediğimde kenara çekmediniz, kaçmayı tercih ettiniz. Kaçtığınız için hızlıca diğer ekipleri çağırdım. Siyah bir kamyon sürücüsüne çarptınız ve aracınız hasarlı olduğundan dolayı kullanılamaz hale geldi. Aracımdan indim, size doğru silahımı doğrulttum ve sizde indiniz. Yere çök dememe rağmen komutlarımı dinlemeyerek siyah kamyon ile kaçmaya çalıştınız. Ben de size bir el ateş ettim o durumda. Kamyon şöförü, sizi araca almak istemeyerek aracından indi ellerini kaldırdı ve sizde indiniz. Siz, kaçmak için koşmaya başladınız ve aktif kovalamaca başladı. Bu sırada aktif memurların gelmesi için olaya çağırıyorum, sizi çelme takarak yakalıyorum. Yakaladığım noktada, crash/zaman aşımı yiyip, oyundan düşüyorsunuz. Daha sonrasından oyuna tekrar dönüyorsunuz. Bize doğru koşuyorsunuz, rol back için yere yatırma komutunu uyguluyorum ve rolüme devam ediyorum. Üstünüzü arıyorum. Sizi araca alması için tek başıma suçlu taşımaktansa diğer ikili olarak devriye atan kişilere söylüyorum, kişiyi alın diye. O sırada sizi memur araca bindiriyor ve diğer memur biraz açıkta kaldığı için farklı bir kamyon sürücüsü gelip çarpıyor, o da yaralı rolü yapıyor, aynı zamanda sizin bindirildiğiniz aracınıza da çarpıyor. Diğer memur üyesinin çıkmak zorunda kalıyor, OOC işlerinden dolayı ve /q çekip çıkıyor. Bu bir sorun, tamam bunu kabul ediyorum(z). /do'dan kafanızın kanadığını, çarptığınızı söyleyip /b den relog diyip çıkıp, giriyorsunuz ve araca bile binmeden dağa doğru koşuyorsunuz. Sonra helper yetkilerimi kullanıp, bunu yapmanızı sorduğumda diğer memur da yaralı rolü yapmıyor diyorsunuz. Oysa ki ordaki memur yaralı rolü yapıyordu. Ben de tekrardan helper yetkilerimi kullanıp, olay alanına sizi çekiyorum. Rolünüze devam edin diyorum, role kaldığı yerden devam ediliyor. Yaralı memur ile ilgilendikten ve EMT talebinde bulunduktan sonra size geldiğimde bu sefer "/do Gözleri açık, gözlük var, nefes almıyor, ölmüştür." gibisinden emoteler vererek karakterinizi CK ediyorsunuz. Ben araca biniyorum, nasıl olduğunuzu soruyorum, cevap gelmiyor ve boynunuzdan nabzınıza bakıyorum. Nabzınıza baktıktan sonra, atmadığını fark edince coroner ekibi talep ediyorum. Sunucuda, LSFD rolleri dönmediği için radyodan da, departman kanalından da yazsam cevap verilmiyor. Bu durumda /do dan EMT ve Coroner rollerini fast-rp olarak yapmak için izin istiyorum ve izin gelmiyor. Ben de memuru ve sizi bir araca bindirip, hastaneye doğru yola çıkıyoruz. Hastanede, öldüğünüz için CK komutunu kullanmanız gerektiğinizi belirttim ve ordaki memur "/do Durumu iyi, akciğerini koruyan bazı kemikleri kırıldı, yürümekte zorluk çekiyor." gibi bir emote vermesine rağmen siz onun CK olmasını istiyorsunuz. Karakter kendine bağlı, ister CK eder, isterse etmez. Aynı zamanda kaza rolünden dolayı da kendisini CK etme zorunluluğu yok. Bknz:
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,1628.0.html ( Polis karakterleri işbaşında devriye sırasında eğer çete hooduna girmemisse ve ya ayrı özel izin yoksa CK edilemez. Alıntı: cho95 )
Olay sizin lehinize gitmediği zaman, her yeri veya her şeyi kötülemeye çalışırsınız. Eğer bir rol, sizin için kötü gitmişse LSPD'yi yönetemiyor, iyi gitmişse müthiş roleplay oyuncuları! Bu algıdan bir kurtulun derim.
Eğer bu rollere karşılık hala Abarti'nin LSPD'yi yönetememesini savunuyorsanız, sizin bileceğiniz iş fakat bana(bize) göre Abarti'nin Los Santos Polis Departmanı'nı iyi yönettiğini düşünüyorum(z).