Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Canto Patos 13

Başlatan ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ, 03 Nisan 2018, 22:52:53
Okunma sayısı 4501 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Canto Patos 13
« Yanıtla #90 : 04 Nisan 2018, 22:23:24 »
Kültür eksikliği, 1990 ırkçılığı ve bolca silah. Yönetimsel bir birliktr olmaması gereken üç şey. Bunun yanında size akıl vermeye çalışanları da itelemeniz gereksizce bir hareket. Bilmemek değil,öğrenmemek ayıp. (Skinleri değişin lütfen)

Çevrimdışı Thunder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Aralık 2023, 22:55
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 05 Eylül 2022, 00:12
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
Son giriş: 12 Eylül 2022, 21:11
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
« Yanıtla #91 : 04 Nisan 2018, 22:25:08 »
Ah,keşke devam etseydiniz. Yeni rollerde başarılar ne diyeyim...

??? :DDD mesela bu ss ne ya? arkadaşlar, bırakma nedenimizin bu konuya atılan yorum özetliyor, kgelsin

Çevrimdışı STFU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #92 : 04 Nisan 2018, 22:26:55 »
Sizler atınca normal bizler atınca anormal Efe bey.

Çevrimdışı darknessNBK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Ocak 2019, 17:05
Toplam oynama: 26 gün, 3 saat
« Yanıtla #93 : 04 Nisan 2018, 22:28:29 »
Kültür eksikliği, 1990 ırkçılığı ve bolca silah. Yönetimsel bir birliktr olmaması gereken üç şey. Bunun yanında size akıl vermeye çalışanları da itelemeniz gereksizce bir hareket. Bilmemek değil,öğrenmemek ayıp. (Skinleri değişin lütfen)
Senin susman en sağlıklısı olur sevgili Hate Bey. Kulübünüz hayatımda gördüğüm en rezalet oluşumlardan biriydi, %1'er MC kültürünü gram yapabildiğini görmedim. Kültür eksikliği diyen adamın oluşumundaki herifler %1'er MC rolü yapıp üniversitede hukuk okuyor? Canto Patos oluşumu çok ırkçı bir oluşum olduğu doğru, bunu rollerimizden de gördünüz. Bu heriflerin acıması yok, sıkar geçer. Yeri geldi bize sıkıldı, yeri geldi biz sıktık. Boş boş konuşman çok saçma, kültür eksikliği konusuna ben bir şey demiyorum - seni Vagos MC ile baş başa bırakıyorum.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
« Yanıtla #94 : 04 Nisan 2018, 22:29:10 »
Oyuncular ic olayları ooc duruma çevirmeyi çok seviyor bence bırakmamalısınız belki yakında nortenos birliği çıkar karşınıza şehirde farklılık yaratırsınız  ;)

Oyuncular diyorsun, emin ol gerçekten günde 15-20 kişi sürekli gelip rolümüzü baltalıyorlar, üstüne üstlük biz üstünlük kurunca /b kullanılıyor direkt. Bizde ekip olarak gerçekten yorulduk insanlara kendimizi anlatmaktan. Mevzu basit, girip konuyu iki dakika okusalar gerçekten anlayacaklar. Gerçekten bu güzel ekibe ayıp oldu.
Evet idlewood da karşıma çıkmıştınız gayet güzel rol oldu orada nortenos kültürüne ait dövmelerimi görünce brawl rolü için izin aldınız ve izin verdim arkadaşlar konsepte tam hakim olamayabilir öğrenecekler zamanla lakin sizde onlarla role girmeden önce biraz kültürleri hakkında bilgi alsanız herşey yoluna girecek ve şöyle bir sıkıntı var kişiler 5-6 kişi etrafını sarınca hala küfür edip ben kralım havası sergileyenler var baylar bırakın artık şunları orada fear rp yapmanız gururunuza dokunmayacak ooc olay yapıyorsunuz bunları son olarak başarılar diliyorum beyler size vazgeçmeyin

Çevrimdışı NightDeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2018, 19:07
Toplam oynama: 17 gün, 20 saat
« Yanıtla #95 : 04 Nisan 2018, 22:29:19 »
Ben bu kadar kanser bir kitleyi bi arada görmedim sunucuyu bırakıyoruz millet yine  akıllanmıyor

Çevrimdışı Thunder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #96 : 04 Nisan 2018, 22:30:20 »
Merhaba Hate, hala %1 MC rolü yapıp LSPD barınızda parti veriyor mu? :D veriyorsa gelmek isteriz, çok güzel bir ortamınız var gibi gözüküyor. Bu arada, sanırım hukuk dersleri 2 gün sonra başlayacak "YAMALI" kardeşlerinize iletirsiniz, derslere valla hiç geç kalmadan geliyorlar. Hayatımda milyon tane MC kulübü gördüm, %1 olupta LSPD ile parti yapan(ki aşşşşırı saçma :D) üniversitede ders alan ilk defa sizi görüyorum, sizin tarafınızdan rol öğrenmek çok onur verici. teşekkürler

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #97 : 04 Nisan 2018, 22:33:41 »
Sırf zenci olduğumuz için basit bir tartışmada bizi öldürüp SS atınca hiçbir sıkıntı yok.
Spoiler:
Biz ise buna karşılık olarak sizden bir kişiyi vurunca, biz bırakma sebebiniz oluyoruz.. Harika.
Spoiler:

??? :DDD mesela bu ss ne ya? arkadaşlar, bırakma nedenimizin bu konuya atılan yorum özetliyor, kgelsin

Amacım tartışma çıkartmak değil. Sadece birliğimi ve ortada yaşanan durumu izah etmeye çalışıyorum. Bu birlik kolay kolay kimseye ateş etmiyor veya benzeri eylemleri uygulamıyor. Realde başarılar.

Çevrimdışı Thunder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #98 : 04 Nisan 2018, 22:35:21 »
Sırf zenci olduğumuz için basit bir tartışmada bizi öldürüp SS atınca hiçbir sıkıntı yok.
Spoiler:
Biz ise buna karşılık olarak sizden bir kişiyi vurunca, biz bırakma sebebiniz oluyoruz.. Harika.
Spoiler:

Amacım tartışma çıkartmak değil. Sadece birliğimi ve ortada yaşanan durumu izah etmeye çalışıyorum. Bu birlik kolay kolay kimseye ateş etmiyor veya benzeri eylemleri uygulamıyor. Realde başarılar.
İşte, üstte boşa konuşuyorum ben. "KÜLTÜR KONSEPTİ" bu, zencilere ırkçılık yapan bir örgüt. Saçma dediğin şey LS-RP'nin en kaliteli oluşumlarından :D sanırım bunu bilmiyorsun, siz bizim konuya bu ss'i atmanız zaten saçma, biz sizi öldürüp ss atmıyoruz veya fear-rp yapmamanız falan. Öğretmenizi bekliyoruz.

Çevrimdışı NightDeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2018, 19:07
Toplam oynama: 17 gün, 20 saat
« Yanıtla #99 : 04 Nisan 2018, 22:37:18 »
13 hakkında bir bok bilmeyip konumuza bok atmaya çalışmayın boş işleri kovalıyorsunuz işine bakın