Kimse izlemediği Ganglandleri buraya atıp, akıllarında belki de yıllar öncesinden kalan bilgiler ile yüzeysel yorumlar yapıp, algı operasyonu yapmaya çalışmasın. Bize rehber olacağını düşündüğünüz videolarda rastlayamayacağınız factlerle çete kültürünüze rehberliği biz yaparız, o konuda hiç kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.
Hiçbir çeteyi kolay kolay adı altına almayan La eMe'nin 400 küsür adamı vardır, sadece 400 küsür. Fakat Mexican Mafia'nın bu kadar az mevcudu ile, Dünya'nın her yerine ulaşmasının ana nedeni, altındaki ayakçılardır. Baş ayakçıları olan Surenolar, tamamen çoluk çocuğun oluşturduğu setlerdir, aşırı ırkçı, agresif ve hemen provoke edilen tiplerdir.
Bu bahsettiğimiz Surenoların 35 eyalette kökleri vardır ve bu köklerin hepsi, La eMe'ye bağlıdır. Eğer bu tarz işleri, La eMe'nin başında bir 'oluşum lideri' varmışta, altına aldığı çeteleri tek tek seçip, bunlara quest rp veriyormuş gibi algılarsanız, tabii ki de insanlara lüzumsuz görüntüler yaratırsınız. eMe, Sureno ve 18. Sokak tarzı organizasyonların çözülemeyen, yıkılamayan zincirleri bulunmaktadır.
Kaynak belirttiğim dökümanlar, bu tarz şeyleri araştırmaya yıllarını vermiş insanların dökümanları ve mahkemelerden derlenen şeylerdir. Altyazısız gangland atıp, daha sonra silip, Türkçe Altyazılı atan arkadaşların bunları anlayacak yeterlilikte İngilizceye sahip olduğunu düşünüyorum. Eğer başka bir şey hakkında bilgilenmek isterseniz, bana yazmanızı istiyorum sizden. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın, kırdığım kalplere de özür.