Şakayı bir yana bırakıp fikirlerimi yazayım:
beyler, sunucuda çoğu kişinin yapmaya cesaret edemediği bir kültürü canlandırmak istemişsiniz, bu güzel, cesaretinizden dolayı kutluyorum sizi ancak tanıtım sahibinin veya birlik üyelerinin gerekli kültür bilgisine sahip olduğunu sanmıyorum. bu forum da dahil birçok forumda sureno rolleri için rehberler bulabilirsiniz, sizlere tavsiyem bu rehberleri yalayıp yutmanız çünkü yolun başında olduğunuzdan sizlere çok büyük katkıları olacaktır. dediğim şeyler kısa sürede olabilecek şeyler değil, bu yüzden birliğinizi daha fazla uzatmadan hemen kapatıp kültür bilginizi genişlettikten sonra açmanızı tavsiye ederim. okumakla uğraşmam derseniz internette yaygın olan çete belgesellerini film havasına izleyebilirsiniz, onların da katkısı olur. onunla da uğraşmam derseniz halihazırda açık olan Tepa X3 ve Palmdale 13'ün rollerine dahil olarak onlardan birkaç şey kapabilirsiniz. yeni birlik açtığınızda yeni bir tanıtım hazırlayın çünkü bu tanıtım olmamış. meksikan-amerikan ağırlıklı bir mahalle zenciler veya sırplar tarafından saldırıya uğramaz, Sureno 13 bir çeteye silah yardımında bulunmaz çünkü sureno 13 dediğimiz şey birbirlerinden bağımsız olan yüzlerce çeteyi bir çatı altında kullanmak için kullandığımız tabirdir. dediklerimi gözden geçirin, bu forumda sizlere yardımcı olacak onlarca insan var, onlardan biri de benim. sorunuz olursa özel mesajdan iletişime geçin, yardımcı olurum.