Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Southern Boyz 13

Başlatan AragornBeatz, 23 Temmuz 2019, 04:33:41
Okunma sayısı 2667 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MurdaThief

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Nisan 2020, 02:28
Toplam oynama: 21 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Southern Boyz 13
« Yanıtla #10 : 23 Temmuz 2019, 11:13:44 »
oo ladinler de gelmis..
Zenci vs latin ırk savaşı baslasin..  8) 8)
:) :D ;D :) ;D :D :D :D ;D ;D :D :) :) :) ;D :D :D ;) ;) :P :P 8) 8) 8) :-* :-* :)

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #11 : 23 Temmuz 2019, 11:15:12 »
tanıtımda sadece iyi olan bölüm şu
Alıntı
Surenos 13
Surenos(İspanyolca Güneyliler) veya kadınlar için Surenas, ABD Federal ve Eyalet ıslah tesislerinde iken Meksika mafyası'na övgüde bulunan gevşek bağlı çetelerin gruplarıdır. Surenos, alfabenin on üçüncüsünü temsil eden "13" ve "M" harfini kullanır. Meksika Mafyası'na sadakat ödemek için, bir çok Sureno çetesi birbiriyle rekabet içindir ve bu rekabetin bir kenara bırakıldığı tek zaman cezaevi sistemine girdikleri zamandır. Bu nedenle, aynı ortak kimliği paylaşsalar bile , farklı Sureno çeteleri arasında savaş yaygındır. Bu sokak çetesinin mavinin rengini giydiği ve genellikle bağlantıyı göstermek için dövmelerde kendilerini yoğun bir şekilde örttüğü bilinmektedir. Surenos'un ana kalesi, kökenlerini aldıkları Güney Kaliforniya'da. Sadece Los Angeles County'de tahminen 20.000 Surenos var. ABD, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki her eyaletteki her büyük şehre başarıyla göç ettiler. Bu göçün temel nedenlerinden biri, Kaliforniya'nın sert üç grev yasası nedeniyledir. Çeşitli Güney Amerika ülkelerinde de varlığının doğrulanmayan raporları var. Birçok büyük suçlu sokak çetesi, 18. Sokak Çetesi ve Mara Salvatrucha gibi Sureno bayrağı altındaki 13 sayısını kullanır.
büyük ihtimal bunu surenodan bahseden bir rehberden almışsındır
kısaca tanıtım iyi değil
ic ve ooc kurallar tanıtımda görüntü kirliliğinden başka bir şey oluşturmuyor

Çevrimdışı suratdagıtan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 16 Temmuz 2020, 23:07
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2019, 11:16:52 »
Abicim kusura bakmayında kültür hakkında bilginiz yoksa açmayın bir sürü rehber ve kaynaklar mevcut lütfen be

Çevrimdışı hellcat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Ağustos 2019, 21:05
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2019, 11:26:02 »
Şakayı bir yana bırakıp fikirlerimi yazayım:

beyler, sunucuda çoğu kişinin yapmaya cesaret edemediği bir kültürü canlandırmak istemişsiniz, bu güzel, cesaretinizden dolayı kutluyorum sizi ancak tanıtım sahibinin veya birlik üyelerinin gerekli kültür bilgisine sahip olduğunu sanmıyorum. bu forum da dahil birçok forumda sureno rolleri için rehberler bulabilirsiniz, sizlere tavsiyem bu rehberleri yalayıp yutmanız çünkü yolun başında olduğunuzdan sizlere çok büyük katkıları olacaktır. dediğim şeyler kısa sürede olabilecek şeyler değil, bu yüzden birliğinizi daha fazla uzatmadan hemen kapatıp kültür bilginizi genişlettikten sonra açmanızı tavsiye ederim. okumakla uğraşmam derseniz internette yaygın olan çete belgesellerini film havasına izleyebilirsiniz, onların da katkısı olur. onunla da uğraşmam derseniz halihazırda açık olan Tepa X3 ve Palmdale 13'ün rollerine dahil olarak onlardan birkaç şey kapabilirsiniz. yeni birlik açtığınızda yeni bir tanıtım hazırlayın çünkü bu tanıtım olmamış. meksikan-amerikan ağırlıklı bir mahalle zenciler veya sırplar tarafından saldırıya uğramaz, Sureno 13 bir çeteye silah yardımında bulunmaz çünkü sureno 13 dediğimiz şey birbirlerinden bağımsız olan yüzlerce çeteyi bir çatı altında kullanmak için kullandığımız tabirdir. dediklerimi gözden geçirin, bu forumda sizlere yardımcı olacak onlarca insan var, onlardan biri de benim. sorunuz olursa özel mesajdan iletişime geçin, yardımcı olurum.

Çevrimdışı Old Elo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ekim 2019, 22:48
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #14 : 23 Temmuz 2019, 11:29:46 »
Hay mucho que aprender  ;D ;D 8)

Çevrimdışı psaed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luca Sanders Lv.11
Son giriş: 20 Ocak 2021, 22:29
Toplam oynama: 5 gün, 21 saat
« Yanıtla #15 : 23 Temmuz 2019, 12:34:46 »
Şakayı bir yana bırakıp fikirlerimi yazayım:

beyler, sunucuda çoğu kişinin yapmaya cesaret edemediği bir kültürü canlandırmak istemişsiniz, bu güzel, cesaretinizden dolayı kutluyorum sizi ancak tanıtım sahibinin veya birlik üyelerinin gerekli kültür bilgisine sahip olduğunu sanmıyorum. bu forum da dahil birçok forumda sureno rolleri için rehberler bulabilirsiniz, sizlere tavsiyem bu rehberleri yalayıp yutmanız çünkü yolun başında olduğunuzdan sizlere çok büyük katkıları olacaktır. dediğim şeyler kısa sürede olabilecek şeyler değil, bu yüzden birliğinizi daha fazla uzatmadan hemen kapatıp kültür bilginizi genişlettikten sonra açmanızı tavsiye ederim. okumakla uğraşmam derseniz internette yaygın olan çete belgesellerini film havasına izleyebilirsiniz, onların da katkısı olur. onunla da uğraşmam derseniz halihazırda açık olan Tepa X3 ve Palmdale 13'ün rollerine dahil olarak onlardan birkaç şey kapabilirsiniz. yeni birlik açtığınızda yeni bir tanıtım hazırlayın çünkü bu tanıtım olmamış. meksikan-amerikan ağırlıklı bir mahalle zenciler veya sırplar tarafından saldırıya uğramaz, Sureno 13 bir çeteye silah yardımında bulunmaz çünkü sureno 13 dediğimiz şey birbirlerinden bağımsız olan yüzlerce çeteyi bir çatı altında kullanmak için kullandığımız tabirdir. dediklerimi gözden geçirin, bu forumda sizlere yardımcı olacak onlarca insan var, onlardan biri de benim. sorunuz olursa özel mesajdan iletişime geçin, yardımcı olurum.
Canımız sıkıldı hadi mavi kafalıları açalım demedik, profesyonelce olmasa da bildiğimiz bikaç şeyler var ve bunları rollerle geliştireceğimize inanıyorum.

Çevrimdışı psaed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luca Sanders Lv.11