Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Birliğinden beklentileriniz nelerdir?

Başlatan Xenia, 22 Temmuz 2019, 18:58:30
Okunma sayısı 3383 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2019, 00:53
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD Birliğinden beklentileriniz nelerdir?
« Yanıtla #110 : 23 Temmuz 2019, 11:53:01 »
Yeterince yanıt aldık, bozuk plak gibi aynı yerde dönüp duruyorsunuz. Robocop, RK ve ağır teçhizat kuralları hakkında LSPD üyelerine bir toplantı yapılacak. Konu bir süre daha devam edecek, sonrasında kilitlenecek.
İyi de bunun bozuk plakla vesayre alakası yok ki. Ben LSPD oluşumunun sivil birisi ile gerçekten rol yaptığına daha şahit olmadım. İnsanlara disiplin sağlamağı bir süreliğine bırakıp yaptıkları rolleri izleyip, onlara tavsiye vermenizi öneriyorum. BAD-COP olayı sunucuda  nasıl işliyor hiç bir fikrim yok. Bunada bir şeyler düşünebilirsiniz. Kolay gelsin millet.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #111 : 23 Temmuz 2019, 11:56:01 »
Yeterince yanıt aldık, bozuk plak gibi aynı yerde dönüp duruyorsunuz. Robocop, RK ve ağır teçhizat kuralları hakkında LSPD üyelerine bir toplantı yapılacak. Konu bir süre daha devam edecek, sonrasında kilitlenecek.
İyi de bunun bozuk plakla vesayre alakası yok ki. Ben LSPD oluşumunun sivil birisi ile gerçekten rol yaptığına daha şahit olmadım. İnsanlara disiplin sağlamağı bir süreliğine bırakıp yaptıkları rolleri izleyip, onlara tavsiye vermenizi öneriyorum. BAD-COP olayı sunucuda  nasıl işliyor hiç bir fikrim yok. Bunada bir şeyler düşünebilirsiniz. Kolay gelsin millet.

Mezuniyet töreninde, toplantılarda yönetim olarak yeterince tavsiye ediyoruz, ancak bir çözümü olmuyor. Aklımda rol yapmaya teşvik edecek bir kaç şey var.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2019, 00:53
« Yanıtla #112 : 23 Temmuz 2019, 11:57:42 »

Mezuniyet töreninde, toplantılarda yönetim olarak yeterince tavsiye ediyoruz, ancak bir çözümü olmuyor. Aklımda rol yapmaya teşvik edecek bir kaç şey var.
İnsanları sokaklara teşvik etmelisin, geçmiş rp yaptığım sunucularda bu böyle işliyordu. Bence bunada uyarlarsan fıstık gibi olur. RP bilgisi bir yana insanların RP yapmaya hevesli olması gerekli. TS3'den update vermeye değil. Dediğim gibi rp'ye teşvik edersen fıstık gibi olur eğlenir insanlar.

Çevrimdışı Hoenir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vaccine Real Lv.14
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 16:12
Toplam oynama: 91 gün, 16 saat
« Yanıtla #113 : 23 Temmuz 2019, 12:25:09 »
Benim dönemimde halkla ilişkiler olarak kamp felan düzenleyecektim ihraç edildik aga b

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #114 : 23 Temmuz 2019, 13:00:16 »
PD içersinde farklı rollere yer verilmeli. Her oyuncu PD'de rol yapmayı önemsemiyor, ama yapmak isteyen ve akademide kaybeden arkadaşlar için bir şans tanınmalı. Departmanda "Kafeterya, Temizlikçi" ve bunun gibi rollere Story-RP çekilmesi yerine, oyunculara şans tanınması gerektiğini düşünüyorum. Bilemiyorum, faydalı olabilir. Tartışılır ve düşünülür bir konu. LSPD'ye böyle birşey gelmesini öneriyorum.

Çevrimdışı Zenti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2023, 12:16
Toplam oynama: 145 gün, 6 saat
Son giriş: 30 Ocak 2023, 18:26
« Yanıtla #115 : 23 Temmuz 2019, 13:01:56 »
beni lspdye almanız (25 karakter şeysii)
Spoiler:
cihan mabim adamdır, laf etmeyin siqeram

Çevrimdışı better dayz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Ocak 2022, 12:28
Toplam oynama: 90 gün, 14 saat
« Yanıtla #116 : 23 Temmuz 2019, 13:19:44 »

dedi ve toplantıda po1 lere m4 verilme kararı aldı xd

Çevrimdışı MobbyWestoksu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 04:07
Toplam oynama: 224 gün, 7 saat
« Yanıtla #117 : 23 Temmuz 2019, 13:32:52 »
ya şu güne kadar pd kötü diyerek ağlıyonuz, adamlar size söylemeniz için şans sunuyor. boş yapmayın da şikayetlerinizi sunup, beklentilerinizi söylesenize

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #118 : 23 Temmuz 2019, 13:38:56 »
badcop yaptık, ck rolü yapmasaydım ihraç oluyordum, ki aynı şekilde muertede öyle.
Sunucu BADCOP'a güzel bakmıyor. Şahsi verdiğimiz partiye çavuşlar baskına geldi, gizli AJANLAR falan dajwsdkamwsdawk
gerekli kişilere oturduğu zaman izin verilir, muratın yönetiminde olmadı ama bunlar.

Çevrimdışı better dayz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Ocak 2022, 12:28
Toplam oynama: 90 gün, 14 saat
« Yanıtla #119 : 23 Temmuz 2019, 13:50:04 »
eğer cidden düzeltmek istiyorsanız yaralı rolleri yapılmalı, sadece çelik yeleğine mermi gelmemeli. lspd'nin yaptığı tek rol illegal avına çıkıp çatışmak ve kovalamak olmamalı, eskiden pd arkadaşımla çok güzel roller vardı basket rolleri yapardık buna iddia falan koyardık aramızda takılırdık aramızda bir bağ falan olurdu sivile çıkarken yine buluşurduk vesayre naptıysanız anasını siktiniz ortalığın pd'yi sevmemenin sebebi bu