Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MORTON CRIME FAMILY - CHAPTER II: RONALD MORTON'UN İZİNDEN

Başlatan Emektar, 21 Temmuz 2019, 17:45:39
Okunma sayısı 37662 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ocak 2021, 16:34
Toplam oynama: 201 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** **RDA
Ynt: Morton Crime Family
« Yanıtla #140 : 22 Ağustos 2019, 20:38:55 »
11. Sayfa hayırlı olsun :)

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
« Yanıtla #141 : 22 Ağustos 2019, 21:55:04 »

Çevrimdışı MafyaKenan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Aralık 2022, 01:39
Toplam oynama: 106 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #142 : 23 Ağustos 2019, 16:46:45 »
Dilimore'yi Dolaşıyoruz

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
« Yanıtla #143 : 23 Ağustos 2019, 23:01:32 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 25 Aralık 2021, 23:25
Toplam oynama: 48 gün, 0 saat
« Yanıtla #144 : 23 Ağustos 2019, 23:49:49 »
(dm birliği)

Çevrimdışı MafyaKenan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Aralık 2022, 01:39
Toplam oynama: 106 gün, 9 saat
« Yanıtla #145 : 23 Ağustos 2019, 23:54:28 »
(dm birliği)
"(dm birliği)" Olsaydık buralara gelemezdik,eğer sen bizi küçük düşürmek istiyorsan şuan kendin küçümsenecek duruma düşünyorsun.Konuyu uzatma ve tanıtı kirletme.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #146 : 24 Ağustos 2019, 00:00:24 »
(dm birliği)
"(dm birliği)" Olsaydık buralara gelemezdik,eğer sen bizi küçük düşürmek istiyorsan şuan kendin küçümsenecek duruma düşünyorsun.Konuyu uzatma ve tanıtı kirletme.

oğlm Allah aşkına bide diyosun ki buralara kadar gelemezdik, ya bak şimdi beni uğraştırıp bi ton yazdıracaksın.
Senin yaptığını yoldan geçen adama desem o bile yapar oğlm senin yaptığın şey ne ki açıkla?
10-15 herif toplanmışsınız, çakma mafyacılık oynuyorsunuz yok onu kaçırıyorsunuz bunu kaçırıyorsunuz onu öldürüyosunuz! Bunu dedem de yapar sen cidden bu yaptıklarınla mı övünüyorsun?

Hadi bunu da geçtim işte tanıtımı 10 sayfa yaptık güzel ss editliyoruz emek sarfediyoruz vesaire diyorsan, dediğim gibi yoldan geçen bir herifi tutsam ss editlemeyi 2 dakika içerisinde öğretsem her gün ss atar siz cidden emeğinize yazık ediyosunuz. Bir de hala yaptığı şeyler ile övünüyor

Çevrimdışı Emektar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Haziran 2024, 15:10
Toplam oynama: 162 gün, 12 saat
« Yanıtla #147 : 24 Ağustos 2019, 00:10:07 »
(dm birliği)

oğlm Allah aşkına bide diyosun ki buralara kadar gelemezdik, ya bak şimdi beni uğraştırıp bi ton yazdıracaksın.
Senin yaptığını yoldan geçen adama desem o bile yapar oğlm senin yaptığın şey ne ki açıkla?
10-15 herif toplanmışsınız, çakma mafyacılık oynuyorsunuz yok onu kaçırıyorsunuz bunu kaçırıyorsunuz onu öldürüyosunuz! Bunu dedem de yapar sen cidden bu yaptıklarınla mı övünüyorsun?

Hadi bunu da geçtim işte tanıtımı 10 sayfa yaptık güzel ss editliyoruz emek sarfediyoruz vesaire diyorsan, dediğim gibi yoldan geçen bir herifi tutsam ss editlemeyi 2 dakika içerisinde öğretsem her gün ss atar siz cidden emeğinize yazık ediyosunuz. Bir de hala yaptığı şeyler ile övünüyor
Merhaba.
Öncelikle DM birliği değiliz. İstihbaratçı mafya rolleri yapan legal görünümlü bir mafya birliğiyiz. Konseptimi şuan detaylı bir şekilde anlatmayacağım.
Çakma mafyacılık ile herhangi bir alakası yok, bizimle role dahi girmediniz. 10-15 herif toplamışsınız dediğin kişiler benim için değerli insanlar. Yoldan geçeni birliğe de almıyorum. Kendi tanıtımınızla ilgilenin.
İyi günler.
- Emektar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #148 : 24 Ağustos 2019, 00:18:17 »
(dm birliği)

Merhaba.
Öncelikle DM birliği değiliz. İstihbaratçı mafya rolleri yapan legal görünümlü bir mafya birliğiyiz. Konseptimi şuan detaylı bir şekilde anlatmayacağım.
Çakma mafyacılık ile herhangi bir alakası yok, bizimle role dahi girmediniz. 10-15 herif toplamışsınız dediğin kişiler benim için değerli insanlar. Yoldan geçeni birliğe de almıyorum. Kendi tanıtımınızla ilgilenin.
İyi günler.
- Emektar.

ben sana istihbaharatçı mafya rolleri yapan legal görünümlü mafyamısın diye sormadım bu 1 canım,
şehirde ki mafyalar ile uğraşmak yerine ufak birliklere saldırıp besleniyorsunuz bu da 2.

tanıtımınızda adam kaçırma, öldürme rollerinden başka bir rol görmedim ve seninle role girmemeye özen göstereceğimden emin ol çünkü kendinle çelişiyorsun.
- Massacree

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
« Yanıtla #149 : 24 Ağustos 2019, 00:25:44 »
(dm birliği)

" Senin yaptığını yoldan geçen adama desem o bile yapar oğlm " Hm-, yapsın o zaman gülüm.
" senin yaptığın şey ne ki açıkla?" Birliğin çevçevesinde olan biten güzel rolleri editlemek tanıtıma atmak, sayfa atlamak. Senin yaptığın ne?
" 10-15 herif toplanmışsınız, çakma mafyacılık oynuyorsunuz yok onu kaçırıyorsunuz bunu kaçırıyorsunuz onu öldürüyosunuz! Bunu dedem de yapar sen cidden bu yaptıklarınla mı övünüyorsun?"
Vaaay birde övünmüşüz. Biz ne kötü birliğiz la. Söyle bakalım neyle övünmüşüz söyle söyle.

" Hadi bunu da geçtim işte tanıtımı 10 sayfa yaptık güzel ss editliyoruz emek sarfediyoruz vesaire diyorsan, dediğim gibi yoldan geçen bir herifi tutsam ss editlemeyi 2 dakika içerisinde öğretsem her gün ss atar siz cidden emeğinize yazık ediyosunuz. Bir de hala yaptığı şeyler ile övünüyor"

Övünmek hmmm. Tanıtımı çöp felanmı sandın. Tanıtımı kirletme.