(dm birliği)
"(dm birliği)" Olsaydık buralara gelemezdik,eğer sen bizi küçük düşürmek istiyorsan şuan kendin küçümsenecek duruma düşünyorsun.Konuyu uzatma ve tanıtı kirletme.
oğlm Allah aşkına bide diyosun ki buralara kadar gelemezdik, ya bak şimdi beni uğraştırıp bi ton yazdıracaksın.
Senin yaptığını yoldan geçen adama desem o bile yapar oğlm senin yaptığın şey ne ki açıkla?
10-15 herif toplanmışsınız, çakma mafyacılık oynuyorsunuz yok onu kaçırıyorsunuz bunu kaçırıyorsunuz onu öldürüyosunuz! Bunu dedem de yapar sen cidden bu yaptıklarınla mı övünüyorsun?
Hadi bunu da geçtim işte tanıtımı 10 sayfa yaptık güzel ss editliyoruz emek sarfediyoruz vesaire diyorsan, dediğim gibi yoldan geçen bir herifi tutsam ss editlemeyi 2 dakika içerisinde öğretsem her gün ss atar siz cidden emeğinize yazık ediyosunuz. Bir de hala yaptığı şeyler ile övünüyor
" Senin yaptığını yoldan geçen adama desem o bile yapar oğlm " Hm-, yapsın o zaman gülüm.
" senin yaptığın şey ne ki açıkla?" Birliğin çevçevesinde olan biten güzel rolleri editlemek tanıtıma atmak, sayfa atlamak. Senin yaptığın ne?
" 10-15 herif toplanmışsınız, çakma mafyacılık oynuyorsunuz yok onu kaçırıyorsunuz bunu kaçırıyorsunuz onu öldürüyosunuz! Bunu dedem de yapar sen cidden bu yaptıklarınla mı övünüyorsun?"
Vaaay birde övünmüşüz. Biz ne kötü birliğiz la. Söyle bakalım neyle övünmüşüz söyle söyle.
" Hadi bunu da geçtim işte tanıtımı 10 sayfa yaptık güzel ss editliyoruz emek sarfediyoruz vesaire diyorsan, dediğim gibi yoldan geçen bir herifi tutsam ss editlemeyi 2 dakika içerisinde öğretsem her gün ss atar siz cidden emeğinize yazık ediyosunuz. Bir de hala yaptığı şeyler ile övünüyor"
Övünmek hmmm. Tanıtımı çöp felanmı sandın. Tanıtımı kirletme.