Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sunucuda polis olmak isteyenlere yardım etme veritabanı

Başlatan Hoenir, 20 Temmuz 2019, 23:40:49
Okunma sayısı 2057 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sunucuda polis olmak isteyenlere yardım etme veritabanı
« Yanıtla #50 : 22 Temmuz 2019, 00:44:49 »
Rol bilmeyenler girebiliyor yani rehbere falan gerek yok tek bilmeniz şey;
Yaralandığınızda omuz bölgesinden mermi siyirmasini belirtmek
Ya da tüm mermilerin yelege gelmesini

nokta atışı

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
« Yanıtla #51 : 22 Temmuz 2019, 00:58:11 »
İyi bir polis olmanın ana kuralı admin olmaktan geçiyor veya yönetimdeki kişiyle 3/4 yıllık bir arkadaşlığın olması gerekiyor yoksa rütbelenemezsin çünkü yönetimin arkadaşları ve adminler çaba sarfetmese bile sizden  1/0 üstündür her terfi zamanı bi bok yapmasalar bile rütbe atlarlar ama normal polis üyeleri üvey çocuk gibidir rütbe aldıkları çok görülmez sürekli memur 2 rütbesinde kalırlar apoleti görmek için analarını ağlatırlar ama yine alamazlar 3/4 ayda felan ya alırlar yada ihraç edilirler ama sizin ile aynı akademide giren adminler veya yönetimin arkadaşları çoktan çavuş veya teğmen olmuşlardır zaten.

Raif seni sevmem ama doğru konuşmuşsun
6 kere pdye girdim çıktım geldiğim en son rütbe dedektif 2 aq
Çavuş ve üstüne bakın 2 tane admin olmayan kişi var zaten
beni sevmemen normal farklı biri olsaydım bende kendimi sevmezdim çok itici bir karakterim var ama rinada pd böyle ilerliyor cidden yapılacak birşey yok poliskende diyordum tanrı gibiyiz herşeyi biliriz vesayire şuanda diyorum bazı arkadaşlar demiş çok kötü yorumlar ben bunu pddeykende diyordum değilkende diyorum kimseye o kadar ağır laf ettiğimi veya hakaret ettiğimi sanmıyorum 2 dönem girdim pdye 22. akademide jason terry zamanı bile o kadar ta*şak geçilse bile kimsenin hakkını yedirmediklerine inanıyorum zaten cho95 yönetime geçmeden çıktım pdden bide 2 veya 2.5 ay önce girdim pdye çıkalı 5 gün oluyor galiba gördüklerimi değişenleri anlattım ağır bir söylem yok herşey oranında ve durumunda.
( her hafta felan alım olmasının sebebi birçok kişinin olması gereken yerden çok düşük yerlerde olması koyduğu için çıkıyorlar ve yenileri geliyor döngü halinde ilerliyor adminlere veya yönetimin eski arkadaşları il legal'e geçiyor istediği zaman ya bergy kanka böyle böyle karakterime geri döneceğim ben yeniden geliyim diyor ve alınıyor bu hak normal oyunculara tanınmıyor siz düşünün bir kişiye tanınıyorsa herkese tanınmalı.)

İyi bir polis olmanın ana kuralı admin olmaktan geçiyor veya yönetimdeki kişiyle 3/4 yıllık bir arkadaşlığın olması gerekiyor yoksa rütbelenemezsin çünkü yönetimin arkadaşları ve adminler çaba sarfetmese bile sizden  1/0 üstündür her terfi zamanı bi bok yapmasalar bile rütbe atlarlar ama normal polis üyeleri üvey çocuk gibidir rütbe aldıkları çok görülmez sürekli memur 2 rütbesinde kalırlar apoleti görmek için analarını ağlatırlar ama yine alamazlar 3/4 ayda felan ya alırlar yada ihraç edilirler ama sizin ile aynı akademide giren adminler veya yönetimin arkadaşları çoktan çavuş veya teğmen olmuşlardır zaten.
hiç polis olmadım, raif harika yazmışsın helal.
sağ olasın.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #52 : 22 Temmuz 2019, 01:19:40 »
yaralı rollerinden başka iğneleyecek bir şeyiniz yok gençler, yaralı rolü düzelir ama sizin oluşuma olan bakış açınız düzelmez, polise her dakika sıkmak isteyeceğinize onlarla role nasıl girilir öğrenin, o adamlar da yaralı rolü yapmak ister ama yaralı süresi bittiği gibi düşüyorlar, her şeyi siz bilmiyorsunuz xdd

Çevrimdışı witness

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Eylül 2022, 03:23
Toplam oynama: 160 gün, 11 saat
« Yanıtla #53 : 22 Temmuz 2019, 01:30:09 »
Mermilerin bir memurun her zaman sağ omzunu sıyırdığını bilmen yeterli, gerisini rol yapmayı az çok biliyorsan halledersin. 3 gün eğitim veriliyor zaten sıkma canını.

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat
« Yanıtla #54 : 22 Temmuz 2019, 01:36:57 »
/do Bütün mermiler zırh'a gelmiştir    - bunu copy paste yap tamamdır artık pd sin

Çevrimdışı Hoenir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vaccine Real Lv.14
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 16:12
Toplam oynama: 91 gün, 16 saat
« Yanıtla #55 : 22 Temmuz 2019, 10:09:29 »
yaralı rollerinden başka iğneleyecek bir şeyiniz yok gençler, yaralı rolü düzelir ama sizin oluşuma olan bakış açınız düzelmez, polise her dakika sıkmak isteyeceğinize onlarla role nasıl girilir öğrenin, o adamlar da yaralı rolü yapmak ister ama yaralı süresi bittiği gibi düşüyorlar, her şeyi siz bilmiyorsunuz xdd
Eskiden insanlar, izledikleri filmden diziden etkilenip polis rolü gerçekleştirirlerdi şimdi bakıyorumda herkes dm için girer olmuş, ben çok güzel yaralı rolleri yapıyordum mesela kod-0 bölgesinde düşürüldüm /do Kan akışı hızlanmıştır diyorum adam sikine takmadan çatışmak için o kişileri takip ediyor. Tüm polis merkezlerinde öncelik polisi korumak, o kaçan kişinin plakasından tekrar yakalayabilirsin ama lspd'ye giren insanlar bedava silah var diye giriyor. Devriye odalarında konuşma kapatılmadan herkes diyordu çatışma bul bana vs cidden sunucuda dm artışı polislerede yansıdı + olarak bir kişi öldürücü hamle yapmazsa onu vurma hakkın yok ki geçen dönem çavuş adam küfür ediyor diye adamı m4 ile taradı (Tenzil olmuş.)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Eylül 2022, 21:27
Toplam oynama: 92 gün, 10 saat
« Yanıtla #56 : 22 Temmuz 2019, 10:38:56 »
öncelikle şu polisliğin sadece dedektif bürodan oluşmadığını öğrenmeniz lazım
Burada konuşanlar en az 5-10 defa Pdye giren insanlar emin ol senden daha çok şey biliyoruz Acedemy Student ne laan?
ocomodoy stodont no lon, diye yargısız infaz yapacağına önce oturup yazdığımı oku. istersen 40 kere departmana gir, 40 kere maşallah o zaman kardeşim. acedemy değil bu arada academy kardeşim. benden çok şey bildiğini şu an anladım :d
Kansersin ya bizde biliyoruz normal yazılışını amk embesili hadi git fto bul apolet alma hayallerinide parlatırsın biraz
sen konuşma vajina

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #57 : 22 Temmuz 2019, 13:36:37 »
Oluşuma girmiş çıkmış arkadaşlar, oluşum aynı şekilde devam ediyor aylar boyunca. Admin olmayanlar yükselemiyor diyorsanız PD'nin geçmişine ve şu an ki üst komutasına bakın. Bir şeyi kötülemek için kötülemeyin, karakterinizden ödün vermeyin.