Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Stewart MOB

Başlatan Lexis, 25 Mart 2018, 23:38:42
Okunma sayısı 4852 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hyLaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bob Callera Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Nisan 2024, 18:12
Toplam oynama: 45 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Stewart MOB
« Yanıtla #10 : 28 Mart 2018, 03:01:33 »
rez

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #11 : 28 Mart 2018, 05:01:22 »
Konu içerikleri tarafımca inceleniyor.İnceleme sonrası tartışma içerikli iletiler silinecek yaptırım uygulayacağım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mayıs 2018, 22:43
Toplam oynama: 30 gün, 22 saat
« Yanıtla #12 : 28 Mart 2018, 06:05:25 »
dharmalı isimli arkadaş, o multimedialar birlik tanıtımına atılabilir multimedialar değil bence. o tarz paylaşımlar için karakter tanıtımları mevcut.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #13 : 28 Mart 2018, 06:16:52 »
dharmalı isimli arkadaş, o multimedialar birlik tanıtımına atılabilir multimedialar değil bence. o tarz paylaşımlar için karakter tanıtımları mevcut.
Hı?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mayıs 2018, 22:43
Toplam oynama: 30 gün, 22 saat
« Yanıtla #14 : 28 Mart 2018, 07:54:13 »
Hı?

şarkı ritmine ayak uydurmaktadır?

edit: ciddi konuşmak gerekirse mob tanıtımında sigara yakma rolü, bira içme rolü, dans etme rolleri saçma durmuyor mu? hem de tek başına.

göz doldurma amacıyla atılmış sanki.

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2019, 16:33
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
« Yanıtla #15 : 28 Mart 2018, 14:13:22 »
Hı?

şarkı ritmine ayak uydurmaktadır?

edit: ciddi konuşmak gerekirse mob tanıtımında sigara yakma rolü, bira içme rolü, dans etme rolleri saçma durmuyor mu? hem de tek başına.

göz doldurma amacıyla atılmış sanki.

İnsanlar zaman ayırarak SS editleyip gönderiyorlar bunun neresi yanlış anlamadım. Göz doldursun, doldurmasın sonuç olarak amaç konun aktifliği değil mi? konsept ve roller kısmını tekrardan okumanı rica ediyorum bilmediğin bir konsepte direk yorum yapma amacını anlamadım.

Çevrimdışı RedBlaxeSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Aralık 2022, 22:54
Toplam oynama: 54 gün, 6 saat
Birlik: ******** **ime
« Yanıtla #16 : 28 Mart 2018, 19:21:54 »
İdmandan Kareler

Kokain Partisi

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 28 Mart 2018, 19:28:41 »
bu tarz bir yorum atıldığı için cevaplamak istedim, açıkçası benim de canımı sıkan bir durumdu.

Göz doldursun, doldurmasın sonuç olarak amaç konun aktifliği değil mi?

hayır değil, arkadaşın da burada anlatmak istediği olay bu. birlik tanıtımınıza attığınız rol görüntüleri konseptiniz hakkında, yaptığınız şeyler hakkında bilgi vermeli. sadece aktif olsun diye atılan ekran görüntüleri benim de ara sıra garibime gitmiyor değil. daha önceki birliğinizde yine sigara yakma, içki içme, iki kişi arasında geçen günlük konuşmalar vesaire yer alıyordu, bunda da var. demek istediğimiz şey şu, buraya atılan ekran görüntüleri 'birlik tanıtımı' olduğu için 'birlik' hakkında içerikler olmalı. bahsettiğim diğer türler için 'karakter tanıtımı' kısmında 'karakter'iniz hakkındaki içerikler olduğundan paylaşılabilir. burada paylaşılmasına ben de karşıyım, tabi sizin takdiriniz. yetkililer/oyuncular tanıtımlara baktığında rol ekran görüntülerini inceler, birlik hakkında bilgi sahibi olur. hatta çok beğenen olursa size katılmak dahi isteyebilir. yani bu ekran görüntüleri tanıtımın aktif kalması için değil; birliğiniz hakkında bilgi vermek, rol kalitenizi ortaya koymak, kendinizi göstermek, yeni insanlara örnek olarak teşvik etmek gibi amaçlara hizmet ediyor.

bakın size bir şey açıklayayım.
belki de rolleriniz gayet iyidir, belki benden bile iyi rol yapıyorsunuzdur, bilemem. bu tanıtıma baktığımda bir kıyaslama yapacak olursam küçüktür işaretinin baktığı taraf siz olursunuz, benim düşüncem bu yönde. umarım bu yorumumu yapıcı bir eleştiri niteliğinde anlar ve uygularsınız, tek temennim bu.

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2019, 16:33
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
« Yanıtla #18 : 28 Mart 2018, 20:09:56 »
bu tarz bir yorum atıldığı için cevaplamak istedim, açıkçası benim de canımı sıkan bir durumdu.

Göz doldursun, doldurmasın sonuç olarak amaç konun aktifliği değil mi?

hayır değil, arkadaşın da burada anlatmak istediği olay bu. birlik tanıtımınıza attığınız rol görüntüleri konseptiniz hakkında, yaptığınız şeyler hakkında bilgi vermeli. sadece aktif olsun diye atılan ekran görüntüleri benim de ara sıra garibime gitmiyor değil. daha önceki birliğinizde yine sigara yakma, içki içme, iki kişi arasında geçen günlük konuşmalar vesaire yer alıyordu, bunda da var. demek istediğimiz şey şu, buraya atılan ekran görüntüleri 'birlik tanıtımı' olduğu için 'birlik' hakkında içerikler olmalı. bahsettiğim diğer türler için 'karakter tanıtımı' kısmında 'karakter'iniz hakkındaki içerikler olduğundan paylaşılabilir. burada paylaşılmasına ben de karşıyım, tabi sizin takdiriniz. yetkililer/oyuncular tanıtımlara baktığında rol ekran görüntülerini inceler, birlik hakkında bilgi sahibi olur. hatta çok beğenen olursa size katılmak dahi isteyebilir. yani bu ekran görüntüleri tanıtımın aktif kalması için değil; birliğiniz hakkında bilgi vermek, rol kalitenizi ortaya koymak, kendinizi göstermek, yeni insanlara örnek olarak teşvik etmek gibi amaçlara hizmet ediyor.

bakın size bir şey açıklayayım.
belki de rolleriniz gayet iyidir, belki benden bile iyi rol yapıyorsunuzdur, bilemem. bu tanıtıma baktığımda bir kıyaslama yapacak olursam küçüktür işaretinin baktığı taraf siz olursunuz, benim düşüncem bu yönde. umarım bu yorumumu yapıcı bir eleştiri niteliğinde anlar ve uygularsınız, tek temennim bu.
Konu bizim tanıtım olunca nedense herkes seferberlik başlatıyor bu zamana kadar bir tane tanıtımda görmedim bu eleştirileri, diğer birliklerde de aynısını yapılıyordu. Sakın buraya gelip öyle bir şey yok demeyin, kanıtlarım boş boş ekrana bakmak ile yetinirsiniz. Ben kimsenin atmış olduğu sslere karışmam, isteyen istediğini atar. Hoşunuza gitmiyorsa bakmazsınız konu kapanır, ama yinede arkadaşlar ile konuşacağım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Haziran 2022, 13:13
Toplam oynama: 64 gün, 22 saat
« Yanıtla #19 : 28 Mart 2018, 21:34:07 »
Konsept falan bilmem fakat rol yapıyormuş gibi gözüksün diye alt alta post kasma amaçlı 3 Multimedia paylaşımı var ve " bira içer - sigara içer - şarkı dinler " inkar ediyorsan sana önerim bu basit ve birliği dahil etmeyen rolleri ya karakter tanıtımında paylaşmanı veya bir yanıt altına toplamanı öneririm.