bu tarz bir yorum atıldığı için cevaplamak istedim, açıkçası benim de canımı sıkan bir durumdu.
Göz doldursun, doldurmasın sonuç olarak amaç konun aktifliği değil mi?
hayır değil, arkadaşın da burada anlatmak istediği olay bu. birlik tanıtımınıza attığınız rol görüntüleri konseptiniz hakkında, yaptığınız şeyler hakkında bilgi vermeli. sadece aktif olsun diye atılan ekran görüntüleri benim de ara sıra garibime gitmiyor değil. daha önceki birliğinizde yine sigara yakma, içki içme, iki kişi arasında geçen günlük konuşmalar vesaire yer alıyordu, bunda da var. demek istediğimiz şey şu, buraya atılan ekran görüntüleri 'birlik tanıtımı' olduğu için 'birlik' hakkında içerikler olmalı. bahsettiğim diğer türler için 'karakter tanıtımı' kısmında 'karakter'iniz hakkındaki içerikler olduğundan paylaşılabilir. burada paylaşılmasına ben de karşıyım, tabi sizin takdiriniz. yetkililer/oyuncular tanıtımlara baktığında rol ekran görüntülerini inceler, birlik hakkında bilgi sahibi olur. hatta çok beğenen olursa size katılmak dahi isteyebilir. yani bu ekran görüntüleri tanıtımın aktif kalması için değil; birliğiniz hakkında bilgi vermek, rol kalitenizi ortaya koymak, kendinizi göstermek, yeni insanlara örnek olarak teşvik etmek gibi amaçlara hizmet ediyor.
bakın size bir şey açıklayayım.
belki de rolleriniz gayet iyidir, belki benden bile iyi rol yapıyorsunuzdur, bilemem. bu tanıtıma baktığımda bir kıyaslama yapacak olursam küçüktür işaretinin baktığı taraf siz olursunuz, benim düşüncem bu yönde. umarım bu yorumumu yapıcı bir eleştiri niteliğinde anlar ve uygularsınız, tek temennim bu.