Zamanında Franklin karakteriyle yaptığım tablo rolü aklıma geldi. Franklin'in öyle huyları vardır, insanları iyi fişnikler. Zamanında adamını tokatladıktan sonra onun mukabilinde consigliera karakterimi küçültmek amaçlı bana da sekreter demişti.
Kışkırtsa da gaza gelmeyeceksiniz arkadaşlar, en son raddeye kadar kim dayanırsa karşı taraf haksız çıkar. Birlik yönetmek maalesef kolay değil. Kuralına göre oynamadığınız savaşta kaybetmek daha kolay oluyor maalesef. Siz dikkat edin bitmeyin diyorsa siz de ona karşılık sözlü bir aşık atın. Yani sözlü atışmayı sınırı aşmayacak şekilde sürdürebilirsiniz
Her sözlü atışmanın sonu, silaha gitmemeli bence de. Silah çektiyse sizde çekin ama sıkmayın. Yani buradaki ince ayarı tutturmak gerçekten zor. Bir de karşınızda admin olunca onun da verdiği ekstra bir gerginlik ister istemez oluyordur. 
Olayın detayını bilmiyorum ama ortada kurşun atılmamışsa direkt olarak düşmanlık başlatılması için erken gibi duruyor.
Bagajdan M4 Çıkarıp, hadi sıkıyorsa tekrar küfür et tarzında bir rolde bulunmak, emin olun, kurşundan daha kötü bir şey, bir birliğe yapılan küçük düşürücü söylem söz konusu.
Son bir şey yazacağım daha fazla tanıtımınıza yorum atıp burayı geyik alanına çevirmeyeceğim. İyi bir birliksiniz gerçekten ama çabuk kışkırmayın samimiyetle söylüyorum. Birlik kurallarına göre hareket etmek gerekiyor.
Benim başıma öyle bir şey gelseydi, söyleyecek lafın yok ki silahına davrandın Franklin derdim. Şehirli olmadığın her halinden belli. Çiftlikte kala kala konuşmayı da unutmuşsun. Giydiğin takım elbiseyle seni böyle görünce bir iş adamından çok banka soyguncularına benziyorsun falan derdim Ya da buna benzer şeyler.

Biraz daha kapsamlı düşünün emin olun o süreçte de savaş çıkmadan olayı sürdürebilirsiniz

Eğer o da bu durumda sıkarsa işte IC düşmanlığı başlatmış olur. Damarınıza bir yerden basılsa da acısını farklı şekilde gösterebilirsiniz

Hadi karartmayın enselerinizi, başarılar inşallah olacak. Güzel roller yapmak dileğiyle