Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mosorovskaya OPG

Başlatan KızılŞaman, 26 Haziran 2019, 20:14:51
Okunma sayısı 58645 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı asdasfamanas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Eylül 2021, 21:09
Toplam oynama: 145 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Mosorovskaya OPG
« Yanıtla #1160 : 29 Temmuz 2020, 22:11:57 »
Gerçi, nerden biliyorsun deagle olmadığını yorumum biraz komik kaçıyor, şöyle bir anımı anlatmak istiyorum sizlere, bir birlik içindeyim, birliğin hemen aşşağasında bir motor kulübü var, oraya silahlanıp gidiyoruz, motorcular ile rol yaparken o esnada bir burrito geliyor, bagajı hiç bir şekilde gözükmeyen, bir admin düşünün, burritonun içindekiler silahlı mı? silahlı ise hangi silahları var, her şeyi discord üzerinden sahip olduğu birliğin üyelerine söylüyor, anlatıcaklarım bu kadar, iyi günler.
Spoiler:
olay gerçek, isim vermeyeyim, mazaallah yorum yaptığımız için helperlikten atıldığımız gibi forumdan'da uçurulmayalım

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #1161 : 29 Temmuz 2020, 22:15:57 »
Zamanında Franklin karakteriyle yaptığım tablo rolü aklıma geldi. Franklin'in öyle huyları vardır, insanları iyi fişnikler. Zamanında adamını tokatladıktan sonra onun mukabilinde consigliera karakterimi küçültmek amaçlı bana da sekreter demişti. :D Kışkırtsa da gaza gelmeyeceksiniz arkadaşlar, en son raddeye kadar kim dayanırsa karşı taraf haksız çıkar. Birlik yönetmek maalesef kolay değil. Kuralına göre oynamadığınız savaşta kaybetmek daha kolay oluyor maalesef. Siz dikkat edin bitmeyin diyorsa siz de ona karşılık sözlü bir aşık atın. Yani sözlü atışmayı sınırı aşmayacak şekilde sürdürebilirsiniz :D Her sözlü atışmanın sonu, silaha gitmemeli bence de. Silah çektiyse sizde çekin ama sıkmayın. Yani buradaki ince ayarı tutturmak gerçekten zor. Bir de karşınızda admin olunca onun da verdiği ekstra bir gerginlik ister istemez oluyordur. :)

Olayın detayını bilmiyorum ama ortada kurşun atılmamışsa direkt olarak düşmanlık başlatılması için erken gibi duruyor.

Çevrimdışı asdasfamanas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1162 : 29 Temmuz 2020, 22:18:39 »
Zamanında Franklin karakteriyle yaptığım tablo rolü aklıma geldi. Franklin'in öyle huyları vardır, insanları iyi fişnikler. Zamanında adamını tokatladıktan sonra onun mukabilinde consigliera karakterimi küçültmek amaçlı bana da sekreter demişti. :D Kışkırtsa da gaza gelmeyeceksiniz arkadaşlar, en son raddeye kadar kim dayanırsa karşı taraf haksız çıkar. Birlik yönetmek maalesef kolay değil. Kuralına göre oynamadığınız savaşta kaybetmek daha kolay oluyor maalesef. Siz dikkat edin bitmeyin diyorsa siz de ona karşılık sözlü bir aşık atın. Yani sözlü atışmayı sınırı aşmayacak şekilde sürdürebilirsiniz :D Her sözlü atışmanın sonu, silaha gitmemeli bence de. Silah çektiyse sizde çekin ama sıkmayın. Yani buradaki ince ayarı tutturmak gerçekten zor. Bir de karşınızda admin olunca onun da verdiği ekstra bir gerginlik ister istemez oluyordur. :)

Olayın detayını bilmiyorum ama ortada kurşun atılmamışsa direkt olarak düşmanlık başlatılması için erken gibi duruyor.
Bagajdan M4 Çıkarıp, hadi sıkıyorsa tekrar küfür et tarzında bir rolde bulunmak, emin olun, kurşundan daha kötü bir şey, bir birliğe yapılan küçük düşürücü söylem söz konusu.

Çevrimdışı Kaise

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mayıs 2024, 22:08
Toplam oynama: 195 gün, 4 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:53
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 17:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #1163 : 29 Temmuz 2020, 22:21:59 »

Dediklerinin bir kısmı doğru ancak karşıdaki snei küçümsüyor Mosorov bu küçümsemeyi kaldıracak bir birlik değil senin görüşün bu bizim görüşümüz ayrı sonda dediğin adminliğin verdiği ekstra bir gerginlik yok çünkü onun ile benim aramda bir fark yok,lakin onun görüşünü bilemem tek farkımız şu olabilir beni kaçırma rolünde bir anda admin bölgesine gidip duty açıp rolü bölebilir ancak ben yapamam neyse bunları sorun etmşyorum konunun uzamasına gerek yok bu gibi şeyler sadece tanıtımı kirletiyor başka birşey değil o yüzden daha fazla bu konu hakkında konuşulmasını istemiyorum en azından bizim tanıtımımızda konuşulmasını istemşyorum öyle diyeyim iyi forumlar.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #1164 : 29 Temmuz 2020, 22:31:12 »

Bagajdan M4 Çıkarıp, hadi sıkıyorsa tekrar küfür et tarzında bir rolde bulunmak, emin olun, kurşundan daha kötü bir şey, bir birliğe yapılan küçük düşürücü söylem söz konusu.

Son bir şey yazacağım daha fazla tanıtımınıza yorum atıp burayı geyik alanına çevirmeyeceğim. İyi bir birliksiniz gerçekten ama çabuk kışkırmayın samimiyetle söylüyorum. Birlik kurallarına göre hareket etmek gerekiyor.

Benim başıma öyle bir şey gelseydi, söyleyecek lafın yok ki silahına davrandın Franklin derdim. Şehirli olmadığın her halinden belli. Çiftlikte kala kala konuşmayı da unutmuşsun. Giydiğin takım elbiseyle seni böyle görünce bir iş adamından çok banka soyguncularına benziyorsun falan derdim Ya da buna benzer şeyler. :D Biraz daha kapsamlı düşünün emin olun o süreçte de savaş çıkmadan olayı sürdürebilirsiniz :D Eğer o da bu durumda sıkarsa işte IC düşmanlığı başlatmış olur. Damarınıza bir yerden basılsa da acısını farklı şekilde gösterebilirsiniz :)

Hadi karartmayın enselerinizi, başarılar inşallah olacak. Güzel roller yapmak dileğiyle :)

Çevrimdışı Kaise

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2024, 22:08
Toplam oynama: 195 gün, 4 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:53
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 17:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #1165 : 29 Temmuz 2020, 22:45:52 »
Arkadaşlar lütfen konuyu daha fazla tanıtımda konuşmayın Mosorov yıkılmaz ;) yarından itibaren rollerde görüşürüz iyi forumlar.

Çevrimdışı Bozkus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2024, 00:48
Toplam oynama: 227 gün, 5 saat
Son giriş: 18 Ağustos 2022, 00:06
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: **X
Ynt: Mosorov Crime Organizatsiya
« Yanıtla #1166 : 29 Temmuz 2020, 23:14:25 »

Çevrimdışı asdasfamanas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1167 : 29 Temmuz 2020, 23:14:46 »
düşmanlarına ıc değil de ooc zarar vermek gercekten takdir edilmesi gereken bir şey, adminsindir ve düşmanın vardır @KOGSenior
şş öyle deme vero helperliğin alınır, aa gerçi helper değildin.
banım hayırlı olsun
seni tanımak güzeldi vero

Çevrimdışı luckyzusta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: