Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

x|x

Başlatan TheEminem, 18 Haziran 2019, 19:42:28
Okunma sayısı 597 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 12:16
Toplam oynama: 39 gün, 16 saat
Birlik: ****** ***ncy
Ynt: x|x
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2019, 10:45:20 »
Berkay, coolsun kardeşim şimdi izin verirsen arkadaşa yardımcı olmaya çalışalım. O adamın ne yaşadığını veya bir başkasının ne yaşadığını bilip bilmeden yıkık diyip geçmek senin haddine düşmez.

Eminem sana gelince, geçmişten gelen bir anlaşmazlığımızın olduğunu biliyorum ama fikrimi sunmak istedim kardeşim. Ben bu sorunu yaşadığım yaşlarda soru-cevap gibi basit bir yönteme kaçıyordum. O soruyor ben cevaplıyorum ben soruyorum o cevaplıyor. Hem daha çok tanışmış olursun hem de konu ilerlemiş olur bu sayede 1 hafta boyunca sırf bunun üzerine devam eden konuşmalarım olduğunu hatırlıyorum. Bir süre sonra da zaten birbirinizden hoşlanırsanız çıkarsınız, bu kadar. He şuanda ne yapıyorsun diye soracak olursan, konu açmıyorum, zaten hali hazırda bir ilişkim var. Konu açmadığımı bildiği için genelde o açar veya boş muhabbet yaparız, bi şekilde geçer yani konuşma önemli olan ilişki öncesi konu bulma sorunu onun için de kendi bulduğum çözümü sundum sana kardeşim, kolay gelsin. Umarım hayırlısı olur, olmazsa bile takıntı haline getirme.

ismini #Çakıcı koyup bana mı cool diyorsun abi, onure edersin beni allah korusun

tanıdığım adam benim ne dediğimi biliyor sen neden boş şekilde konuşuyorsun ki

bu arada sende bir yıkıksın, bu tagı sana da yapıştırıyorum

eyvallah sağol kardeşim de kendi işine bak sen, fazla takılma benimle.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2019, 12:59:18 »
"kızlarla" konuşulabilecek ne demek oğlum
dışarıda "erkeklerle" ne konuşuyorsun ki
bu kafayla zaten konu bulamazsın
ben erkeklerle de maç konuşuyorum kızlarla da
çünkü futbolla ilgileniyorlar, bu sayede de ortak yönümüz hakkında saatlerce tartışıyoruz
kadını erkeği yok ortak yönünüz üzerine tartış
gerçi sanal ortamda tanıştığın bir kadının ne bok olduğunu bilemeyeceğin için bu biraz zor
konuşacak konu bulamamak diye bir şey yok
galiba berkay yıkık derken bundan bahsetmiş
sosyal olmamak vardır

Çevrimdışı Ryùzaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 00:54
Toplam oynama: 71 gün, 3 saat
« Yanıtla #12 : 19 Haziran 2019, 13:31:54 »
Tamam kanka

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #13 : 19 Haziran 2019, 13:47:46 »
Berkay, coolsun kardeşim şimdi izin verirsen arkadaşa yardımcı olmaya çalışalım. O adamın ne yaşadığını veya bir başkasının ne yaşadığını bilip bilmeden yıkık diyip geçmek senin haddine düşmez.

Eminem sana gelince, geçmişten gelen bir anlaşmazlığımızın olduğunu biliyorum ama fikrimi sunmak istedim kardeşim. Ben bu sorunu yaşadığım yaşlarda soru-cevap gibi basit bir yönteme kaçıyordum. O soruyor ben cevaplıyorum ben soruyorum o cevaplıyor. Hem daha çok tanışmış olursun hem de konu ilerlemiş olur bu sayede 1 hafta boyunca sırf bunun üzerine devam eden konuşmalarım olduğunu hatırlıyorum. Bir süre sonra da zaten birbirinizden hoşlanırsanız çıkarsınız, bu kadar. He şuanda ne yapıyorsun diye soracak olursan, konu açmıyorum, zaten hali hazırda bir ilişkim var. Konu açmadığımı bildiği için genelde o açar veya boş muhabbet yaparız, bi şekilde geçer yani konuşma önemli olan ilişki öncesi konu bulma sorunu onun için de kendi bulduğum çözümü sundum sana kardeşim, kolay gelsin. Umarım hayırlısı olur, olmazsa bile takıntı haline getirme.

ismini #Çakıcı koyup bana mı cool diyorsun abi, onure edersin beni allah korusun

oo abimiz ismine çakıcı koyup abicilik yapıyo

kralsın abi kral bir yıkıksın yapma böyle tamam ya

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Eylül 2019, 16:33
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
« Yanıtla #14 : 19 Haziran 2019, 13:48:46 »
berkay57 abım erp yapıyor.
pst is var kızım gelecen mı? ahhh sıkeyım bunu ah dağda evım ah.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #15 : 19 Haziran 2019, 15:36:11 »
berkay57 abım erp yapıyor.
pst is var kızım gelecen mı? ahhh sıkeyım bunu ah dağda evım ah.

aynı ben bu arada

beni iyi tAnıOsin mOrUq

;) ;) :D :D :D :D ;D ;D 8)

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
« Yanıtla #16 : 19 Haziran 2019, 16:49:16 »

oo abimiz ismine çakıcı koyup abicilik yapıyo

kralsın abi kral bir yıkıksın yapma böyle tamam ya

amacının ne olduğunun da farkındayım da beni kışkırtamassın sen rahat ol dostum, senin gibi insanlarla çok karşılaştım, böyle konuştuğun sürece cool da olmuyorsun. Büyüdükçe anlarsın bunu zaten, neyse konuşarak düzeltilmezsin zaten, yavaş yavaş düzelirsin.

Çevrimdışı witness

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Eylül 2022, 03:23
Toplam oynama: 160 gün, 11 saat
« Yanıtla #17 : 19 Haziran 2019, 18:29:07 »
yıkıksın kardeşim yazma

bunun için tavsiye isteyende yıkıktır verende yıkıktır şimdi ne diyelim bu platformda  ::)

ama gerçekten yazma bu arada geri dönüt bekle
bunu diyen arkadaş "Okulda nasıl cool olurum?" adlı konuya uzun-uzun öneriler yazmıştı aq :D

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
« Yanıtla #18 : 19 Haziran 2019, 21:07:52 »
yıkıksın kardeşim yazma

bunun için tavsiye isteyende yıkıktır verende yıkıktır şimdi ne diyelim bu platformda  ::)

bunu diyen arkadaş "Okulda nasıl cool olurum?" adlı konuya uzun-uzun öneriler yazmıştı aq :D

+151698413643135468143185

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #19 : 19 Haziran 2019, 21:11:04 »
yıkıksın kardeşim yazma

oha a*k
adam senin ırzına mı geçti de onu bile hatırlıyosun
garip