Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

x|x

Başlatan TheEminem, 18 Haziran 2019, 19:42:28
Okunma sayısı 579 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 26 Aralık 2020, 20:38
Toplam oynama: 116 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
x|x
« : 18 Haziran 2019, 19:42:28 »
Öncelikle merhaba şimdi şöyle sizden bir fikir yardımı veyada tavsiye almak istiyorum

Bir kızla anonim olarak yada sanal üzerinden tanıştığınızı varsayın ve kızı tavladınız diyelim. Sonrasında hobileri olsun burçlarını olsun nereli olduğunu yada yaşını falandı filandı sordunuz ve muhabbetinizi ilerlettiniz. Ben ilerlettikten sonra tıkanıyorum ve konu bulamıyorum düşürdüğüm kız 5 dakikada soğuyabiliyor sizden ricam kızlarla konuşulabilecek konuları yazmanız çünkü ciddi anlamda dediklerim dışında konuşulacak birşey bulamıyorum

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: x|x
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2019, 19:45:12 »
yıkıksın kardeşim yazma

bunun için tavsiye isteyende yıkıktır verende yıkıktır şimdi ne diyelim bu platformda  ::)

ama gerçekten yazma bu arada geri dönüt bekle

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 12:16
Toplam oynama: 39 gün, 16 saat
Birlik: ****** ***ncy
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2019, 20:08:38 »
Berkay, coolsun kardeşim şimdi izin verirsen arkadaşa yardımcı olmaya çalışalım. O adamın ne yaşadığını veya bir başkasının ne yaşadığını bilip bilmeden yıkık diyip geçmek senin haddine düşmez.

Eminem sana gelince, geçmişten gelen bir anlaşmazlığımızın olduğunu biliyorum ama fikrimi sunmak istedim kardeşim. Ben bu sorunu yaşadığım yaşlarda soru-cevap gibi basit bir yönteme kaçıyordum. O soruyor ben cevaplıyorum ben soruyorum o cevaplıyor. Hem daha çok tanışmış olursun hem de konu ilerlemiş olur bu sayede 1 hafta boyunca sırf bunun üzerine devam eden konuşmalarım olduğunu hatırlıyorum. Bir süre sonra da zaten birbirinizden hoşlanırsanız çıkarsınız, bu kadar. He şuanda ne yapıyorsun diye soracak olursan, konu açmıyorum, zaten hali hazırda bir ilişkim var. Konu açmadığımı bildiği için genelde o açar veya boş muhabbet yaparız, bi şekilde geçer yani konuşma önemli olan ilişki öncesi konu bulma sorunu onun için de kendi bulduğum çözümü sundum sana kardeşim, kolay gelsin. Umarım hayırlısı olur, olmazsa bile takıntı haline getirme.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2019, 20:16:46 »
buradan fikir alma ne kadar mantıklı bilmiyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Eylül 2019, 16:33
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2019, 20:22:34 »
yıkıksın kardeşim yazma

bunun için tavsiye isteyende yıkıktır verende yıkıktır şimdi ne diyelim bu platformda  ::)

bunu diyen de Berkay57 :DddDdddDdDd

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 26 Aralık 2020, 20:38
Toplam oynama: 116 gün, 18 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2019, 20:24:24 »
yıkıksın kardeşim yazma

Yıkıklıkla alakası yok berkaycım konu bulamıyorum la

Berkay, coolsun kardeşim şimdi izin verirsen arkadaşa yardımcı olmaya çalışalım. O adamın ne yaşadığını veya bir başkasının ne yaşadığını bilip bilmeden yıkık diyip geçmek senin haddine düşmez.

Eminem sana gelince, geçmişten gelen bir anlaşmazlığımızın olduğunu biliyorum ama fikrimi sunmak istedim kardeşim. Ben bu sorunu yaşadığım yaşlarda soru-cevap gibi basit bir yönteme kaçıyordum. O soruyor ben cevaplıyorum ben soruyorum o cevaplıyor. Hem daha çok tanışmış olursun hem de konu ilerlemiş olur bu sayede 1 hafta boyunca sırf bunun üzerine devam eden konuşmalarım olduğunu hatırlıyorum. Bir süre sonra da zaten birbirinizden hoşlanırsanız çıkarsınız, bu kadar. He şuanda ne yapıyorsun diye soracak olursan, konu açmıyorum, zaten hali hazırda bir ilişkim var. Konu açmadığımı bildiği için genelde o açar veya boş muhabbet yaparız, bi şekilde geçer yani konuşma önemli olan ilişki öncesi konu bulma sorunu onun için de kendi bulduğum çözümü sundum sana kardeşim, kolay gelsin. Umarım hayırlısı olur, olmazsa bile takıntı haline getirme.

Sorun yok geçti bitti say, ya soru cevap şeklindede ben sıkılıyorum KDNSKBDFMGK

Sen sus sonerr öylesine açtım ya belki olgun insan vardır diye

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 21:35
Toplam oynama: 352 gün, 20 saat
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2019, 20:32:00 »
yıkıksın kardeşim yazma

Problem fln?

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2019, 20:46:40 »

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2019, 02:36:20 »

ismini #Çakıcı koyup bana mı cool diyorsun abi, onure edersin beni allah korusun

tanıdığım adam benim ne dediğimi biliyor sen neden boş şekilde konuşuyorsun ki

bu arada sende bir yıkıksın, bu tagı sana da yapıştırıyorum

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: