Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Centinela Park Family Bloods!

Başlatan areNN, 18 Haziran 2019, 16:01:05
Okunma sayısı 569 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı areNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Geary Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Temmuz 2022, 05:36
Toplam oynama: 124 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Centinela Park Family Bloods!
« Yanıtla #10 : 18 Haziran 2019, 16:28:05 »
tanıtım kısa ve öz, göze hoş geliyor. milletin ilgisini çeken tanıtım türü de bu zaten, az önce açtığın the bloods isimli birlik değil. kültür ismiyle birlik olmazdı zaten. böylesi senin ve birliğin gidişatı için daha iyi olur. çaldın mı birlik tanıtımını bilmiyorum ama tanıtım güzel, çalmadıysan da ellerine sağlık, hoş olmuş. biraz vikilerden alınmış gibi geliyor tanıtım da yazan bilgiler. bloods kültürüne ait daha detaylı bilgiler ekleyebilirsin tanıtımın alt kısımlarına, böylece okuyanlar da bilgilenir. kolay gelsin
aynen öyle linç etmeden eleştiri böyle yapılır
Başarılar, güzel roller çıkar umarım.
Rinanın yarısı gelene geçene linç atıyor kitle biraz hıslı :D
THE bloods diye birlik açmadım ben konu açtım adımız olsun diye orda yazdım zaten ben öylesine düzelticem diye ama :D

Çevrimdışı areNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Geary Lv.18
« Yanıtla #11 : 18 Haziran 2019, 16:29:24 »
tanıtımda;
Birlige nasıl katilirim gibi seyler eklersen daha guzel olabilir basarilar, gorecegiz artik
Kanka hood belli değil o yüzden :D

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 18 Haziran 2019, 16:33:11 »
tanıtımda;
Birlige nasıl katilirim gibi seyler eklersen daha guzel olabilir basarilar, gorecegiz artik
Kanka hood belli değil o yüzden :D
ondan bahsetmiyorum kanka, sadece hani boyle onlarin kendi bildigi kelimeler sizin kulturunuzde uygun degil gibi seyler yazabilirsin, sokaga gelip "Aileye alım var mı homie" derseniz pataklanırsınız falan gibi şeyler den bahsediyorum, bunları yaparsanız güzel olabilir

Çevrimdışı areNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Geary Lv.18
« Yanıtla #13 : 18 Haziran 2019, 17:25:17 »
Yok kanka onlar daha yazılcak tam değil ayarlıyoruz akşam.
:D teşekkürler anladım seni :)

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #14 : 18 Haziran 2019, 17:33:15 »
Yok kanka onlar daha yazılcak tam değil ayarlıyoruz akşam.
:D teşekkürler anladım seni :)
:) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :) :) :D :D ;) ;) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :P :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;) ;) :D :D :D ;) :)

Çevrimdışı Old Elo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ekim 2019, 22:48