Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Centinela Park Family Bloods!

Başlatan areNN, 18 Haziran 2019, 16:01:05
Okunma sayısı 565 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı areNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Geary Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Temmuz 2022, 05:36
Toplam oynama: 124 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Centinela Park Family Bloods!
« : 18 Haziran 2019, 16:01:05 »

Centinela Park Family Bloods (CPF), Inglewood, California şehrinin doğu tarafında kurulmuş bir Afro-Amerikan sokak çetesidir. Genellikle "Nelas" olarak adlandırılan bu çete, 1970'lerin ortalarından sonlarına doğru kuruldu ve ilk olarak 1990'ların başına kadar Piru kartını ("Centinela Park Pirus") talep etti. Bu çetenin adı, Centinela Bulvarı boyunca, Hyde Park Blvd ve Florence Bulvarı arasında bulunan Centinela Park ("Edward Vincent Junior Park" olarak da bilinir) adı verilen bir parktan gelmektedir. Centinela Park Family Bloods bölgesinin kalbi aslen Hazel Caddesi'ndeydi ve West Blvd'den uzanıyordu. doğuda La Brea, batıda 64. cadde kuzeyde, güneyde Florence Bulvarı yönündedir. O zamanki en yakın müttefikleri 64 Brim'di. Centinela Park Aile Kanları, Aile İttifakı'na girer ve Inglewood Aile Çetesi ve Aile Kuğu Kanları ile kesilir. Centinela Park Ailesi, bir zamanlar Inglewood Neighbourhood Pirus'ün müttefikiydi, ancak Inglewood Family Gang ve Inglewood Neighbourhood Pirus arasındaki sığır eti nedeniyle, Centinela Park Family Bloods, "Piru" kartına olan üyeliğini bıraktı ve Aile İttifakını temsil eder. Bu rekabet aynı zamanda Centinela Park Ailesi'ni Queen Street Bloods'un düşmanı haline getirdi. Ancak, Blood Stone Villians'a ve Crenshaw Mafia Gang'a karşı hala arkadaş canlısılar. Ayrıca mahallelerinin bir bölümünü Rollin 60s Mahalle Crip'ları ile paylaşma özelliğine sahiptir; en acı rakiplerinden biri. Diğer rakipler arasında 64 West Blvd Kripti, Rollin 90'lı Mahalle Körüğü, Rollin 40'lı Komşu Körüğü, Kullanım Efsanesi Klipsi, Sekiz Tepsi Gangster Krikosu ve Tongan Kriko Grubu yer almaktadır.

Crips, Los Angeles’a yayılmış olarak 1970’lerin başında kuruldu. Başta Piru Sokağı etrafındakiler olmak üzere çeşitli çeteler Crip'lara katılmayı reddetti ve bunun yerine koruma için bir araya geldi. Bu gevşek ittifak içinde, çetelerin çoğu bağımsız kalmaya devam etti ve kavga nadir değildi. Ancak, Crips'a muhalefetlerinde birleşmişlerdi. Sonunda Kanlar adını aldı ve Crip'lerin mavisinden ayırt etmek için kırmızı rengi aldılar. Kan Üyeleri ayrıca, çeşitli el işaretleri ve fiziksel işaretler, özellikle bir “köpek pençesi” dövme ya da markası olmak üzere, genellikle silahın ısıtılmış namlusundan yapılmış üç daire - bazen Üçlü Os olarak adlandırılan üç daire gibi diğer benzersiz tanımlayıcıları da kullandılar.

1970'lerde Kanlar Los Angeles'ta genişlemeye başladı, ancak sayıları Criplerden daha azdı. Bu, Kanların işe alımlarında özellikle saldırgan olmalarına katkıda bulundu ve şiddet için bir ün geliştirdiler. Rakipleri gibi, Kanlar da 1980'lerde crack kokain yükselişi olan ilaçlara odaklanmaya başladı. Bu değişim çetenin Kaliforniya'nın dışına yayılmasına yardım etti. 1990'ların başında, East Coast Bloods (Birleşmiş Kan Ulusu olarak da bilinir), New York Rikers Adası'ndaki hapishane mahkumları tarafından kuruldu ve özellikle Crip'leri geride bıraktıkları New York City'de önemli bir varlık haline geldi. 21. yüzyılın başlarında, ülke genelinde Kanlara bağlı 20.000'den fazla kişi vardı.

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
Ynt: Centinela Park Family Bloods!
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2019, 16:01:57 »
tanıtımda;
Birlige nasıl katilirim gibi seyler eklersen daha guzel olabilir basarilar, gorecegiz artik

Çevrimdışı barooo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Evil Vakaa Lv.23
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 04 Ekim 2022, 17:31
Toplam oynama: 123 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2019, 16:05:41 »
Başarılı reis.

Çevrimdışı areNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Geary Lv.18
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2019, 16:08:32 »
tanıtımda;
Birlige nasıl katilirim gibi seyler eklersen daha guzel olabilir basarilar, gorecegiz artik
Eyvallah reiz ayarlıcaz daha yeniyiz ya :D
Başarılı reis.
Eyvallah reiz

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2019, 16:09:15 »
tanıtım kısa ve öz, göze hoş geliyor. milletin ilgisini çeken tanıtım türü de bu zaten, az önce açtığın the bloods isimli birlik değil. kültür ismiyle birlik olmazdı zaten. böylesi senin ve birliğin gidişatı için daha iyi olur. çaldın mı birlik tanıtımını bilmiyorum ama tanıtım güzel, çalmadıysan da ellerine sağlık, hoş olmuş. biraz vikilerden alınmış gibi geliyor tanıtım da yazan bilgiler. bloods kültürüne ait daha detaylı bilgiler ekleyebilirsin tanıtımın alt kısımlarına, böylece okuyanlar da bilgilenir. kolay gelsin

Çevrimdışı barooo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Evil Vakaa Lv.23
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 04 Ekim 2022, 17:31
Toplam oynama: 123 gün, 19 saat
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2019, 16:10:46 »
tanıtım kısa ve öz, göze hoş geliyor. milletin ilgisini çeken tanıtım türü de bu zaten, az önce açtığın the bloods isimli birlik değil. kültür ismiyle birlik olmazdı zaten. böylesi senin ve birliğin gidişatı için daha iyi olur. çaldın mı birlik tanıtımını bilmiyorum ama tanıtım güzel, çalmadıysan da ellerine sağlık, hoş olmuş. biraz vikilerden alınmış gibi geliyor tanıtım da yazan bilgiler. bloods kültürüne ait daha detaylı bilgiler ekleyebilirsin tanıtımın alt kısımlarına, böylece okuyanlar da bilgilenir. kolay gelsin

Tanıtımı ben hazırladım çalıntı değil.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2019, 16:17:34 »
İnsanlara karşı iyi olmamayı öğrenmen lazım Asif.

Çevrimdışı areNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Geary Lv.18
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2019, 16:21:41 »
İnsanlara karşı iyi olmamayı öğrenmen lazım Asif.
Edqar reis sadece asif yapmadı beraber yaptık

Çevrimdışı New Mexico

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 18:13
Toplam oynama: 285 gün, 9 saat
« Yanıtla #8 : 18 Haziran 2019, 16:22:57 »
Başarılar, güzel roller çıkar umarım.

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 18 Haziran 2019, 16:23:39 »
aynen öyle linç etmeden eleştiri böyle yapılır