Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Underground Prophets St. #UPS El Corona

Başlatan catwalk, 12 Haziran 2019, 18:47:40
Okunma sayısı 25790 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hellcat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Ağustos 2019, 21:05
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Birlik: **** ****aco
Ynt: Underground Prophets St. #UPS El Corona
« Yanıtla #800 : 27 Temmuz 2019, 21:31:08 »
bir kültürü yavaş yavaş özümsemek güzel bir düşünce ama bunu nasıl yapacağınızı bilmezken doğru yapabileceğiniz gerçeğine açıkçası şüphe duyuyorum. L.S'İ L.A olarak düşünürsek Mafya'ya hizmet eden çetelerin çoğu ve en güçlüleri şehrin güney yakasında aktiflik sürdürüyor. Sizin El Corona'yı sahiplenmeniz açıkçası saçma ve yersiz olacaktır. Orada varlık sürmeniz hem sizin hem de halihazırdaki 13 birliklerinin rollerine engel olabilir. Dahası da gelecekte açılması muhtemel olan birliklerle de sıkıntı yaşayabilirsiniz. Artı olarak hem El Corona, hem de L.A'in güney yakasında siyahi sayısı oldukça az. Bu yüzden oradaki Sureno ve ms-13 setleri siyahilere karşı düşmanlık içerisindeler çünkü üye olarak oradaki göçmenler ve yerli meksikan-amerikan'lar onlara yetiyor. Tüm bu gerçekleri göz önüne alırsak şehrin güney yakasını kontrol edecek bir siyahi çoğunluklu norteno seti mantığa sığmıyor.

ekstra olarak Nuestra Familia, L.A'in güney yakasında herhangi bir aktiflik göstermezken L.A'deki setlere de desteğini büyük ölçüde çekti. L.A'deki setlerin çoğu gevşek düzeydeyken Norteno çetelerinin göze çarpan aktiflikleri Watsonville, Salt Lake City, Salinas ve ismini unuttuğum 5-6 şehirden ibaret. Yine de yapmaya çalıştığınız şeye saygı duyuyor ve yardıma ihtiyaç duyduğunuz zaman yardım etmek istiyorum. Sorularınız olursa özel mesaj yolu ile iletişime geçmekten çekinmeyin, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Eylül 2024, 21:18
Toplam oynama: 231 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #801 : 27 Temmuz 2019, 21:46:33 »
bir kültürü yavaş yavaş özümsemek güzel bir düşünce ama bunu nasıl yapacağınızı bilmezken doğru yapabileceğiniz gerçeğine açıkçası şüphe duyuyorum. L.S'İ L.A olarak düşünürsek Mafya'ya hizmet eden çetelerin çoğu ve en güçlüleri şehrin güney yakasında aktiflik sürdürüyor. Sizin El Corona'yı sahiplenmeniz açıkçası saçma ve yersiz olacaktır. Orada varlık sürmeniz hem sizin hem de halihazırdaki 13 birliklerinin rollerine engel olabilir. Dahası da gelecekte açılması muhtemel olan birliklerle de sıkıntı yaşayabilirsiniz. Artı olarak hem El Corona, hem de L.A'in güney yakasında siyahi sayısı oldukça az. Bu yüzden oradaki Sureno ve ms-13 setleri siyahilere karşı düşmanlık içerisindeler çünkü üye olarak oradaki göçmenler ve yerli meksikan-amerikan'lar onlara yetiyor. Tüm bu gerçekleri göz önüne alırsak şehrin güney yakasını kontrol edecek bir siyahi çoğunluklu norteno seti mantığa sığmıyor.

ekstra olarak Nuestra Familia, L.A'in güney yakasında herhangi bir aktiflik göstermezken L.A'deki setlere de desteğini büyük ölçüde çekti. L.A'deki setlerin çoğu gevşek düzeydeyken Norteno çetelerinin göze çarpan aktiflikleri Watsonville, Salt Lake City, Salinas ve ismini unuttuğum 5-6 şehirden ibaret. Yine de yapmaya çalıştığınız şeye saygı duyuyor ve yardıma ihtiyaç duyduğunuz zaman yardım etmek istiyorum. Sorularınız olursa özel mesaj yolu ile iletişime geçmekten çekinmeyin, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
Öncekikle fikrine saygı duyuyorum. Yaklaşık 1 ay öncesinde El Coronaya geçiş sağladık. Bu amaç ile yola çıktık. Kuzeylilerin güneyi kontrol altına alma isteklerini göz önünde bulundurduk. Bu sebep ile böyle bir yol haritası çıktı. Siyahi çoğunluk kısmını düzeltmek istiyorum. Oluşumda sadece 4 tane siyahi bulunuyor. 13 rolü yapan arlkadaşlar ile zaten fikir ayrılığı içerisindeyiz. Ben buna engel olmak demiyorum renk katıyor düşünceme göre. İyi niyetli eleştirin için teşekkür ediyor ve iyi forumlar diliyorum.

Çevrimdışı Naito

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Kasım 2021, 22:21
Toplam oynama: 150 gün, 3 saat
« Yanıtla #802 : 28 Temmuz 2019, 00:05:34 »

Çevrimdışı shooter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 06 Mart 2019, 20:06
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
« Yanıtla #803 : 28 Temmuz 2019, 00:16:06 »
dediğin tamamen saçma çete rolü yapıyosunuz evde her yerde lüks mobilya ateş tablo falan mafya kıyafetleri anlamıyorum neyse her şeye bir şey uyduruyorsun falan bana anlamlı bir rol planın varsa onu yazar mısın ona göre eleştiri yapayım çünkü yazdığın tamamen saçma sempati duyup el corona falan ne dediğin bile anlaşılmıyor bir kelimeden bir kelimeye geçiyorsun iki kelime bir birini tutmuyor

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Eylül 2019, 16:33
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
« Yanıtla #804 : 28 Temmuz 2019, 00:28:38 »

SURENO 39 DÜŞMANI İLAN EDİLDİNİZ, KOLAY GELSİN. GG!

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #805 : 28 Temmuz 2019, 01:31:41 »
dediğin tamamen saçma çete rolü yapıyosunuz evde her yerde lüks mobilya ateş tablo falan mafya kıyafetleri anlamıyorum neyse her şeye bir şey uyduruyorsun falan bana anlamlı bir rol planın varsa onu yazar mısın ona göre eleştiri yapayım çünkü yazdığın tamamen saçma sempati duyup el corona falan ne dediğin bile anlaşılmıyor bir kelimeden bir kelimeye geçiyorsun iki kelime bir birini tutmuyor
Roldeki chatlogu okudun mu?

Çevrimdışı Halley

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 31 Mart 2024, 20:22
Toplam oynama: 215 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mayıs 2022, 22:13
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #806 : 28 Temmuz 2019, 01:32:28 »

SURENO 39 DÜŞMANI İLAN EDİLDİNİZ, KOLAY GELSİN. GG!

WAOOOWWW!!

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #807 : 28 Temmuz 2019, 01:56:34 »

Çevrimdışı Nadrosima1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Eylül 2024, 20:18
Toplam oynama: 241 gün, 19 saat

Çevrimdışı ato282

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2019, 22:40
Toplam oynama: 5 gün, 9 saat
« Yanıtla #809 : 28 Temmuz 2019, 04:58:30 »
Yükseliştesiniz dostum Corona'yı ele geçirdikçe hispanik rolü yapanların ağlama duvarı olacak burası şimdiden öyle gözüküyor. Rolleriniz başarılı editleriniz emek harcanmış gözüküyor umduğunuz yere gelmeniz dileği ile hepinize güveniyorum iyi forumlar.