bir kültürü yavaş yavaş özümsemek güzel bir düşünce ama bunu nasıl yapacağınızı bilmezken doğru yapabileceğiniz gerçeğine açıkçası şüphe duyuyorum. L.S'İ L.A olarak düşünürsek Mafya'ya hizmet eden çetelerin çoğu ve en güçlüleri şehrin güney yakasında aktiflik sürdürüyor. Sizin El Corona'yı sahiplenmeniz açıkçası saçma ve yersiz olacaktır. Orada varlık sürmeniz hem sizin hem de halihazırdaki 13 birliklerinin rollerine engel olabilir. Dahası da gelecekte açılması muhtemel olan birliklerle de sıkıntı yaşayabilirsiniz. Artı olarak hem El Corona, hem de L.A'in güney yakasında siyahi sayısı oldukça az. Bu yüzden oradaki Sureno ve ms-13 setleri siyahilere karşı düşmanlık içerisindeler çünkü üye olarak oradaki göçmenler ve yerli meksikan-amerikan'lar onlara yetiyor. Tüm bu gerçekleri göz önüne alırsak şehrin güney yakasını kontrol edecek bir siyahi çoğunluklu norteno seti mantığa sığmıyor.
ekstra olarak Nuestra Familia, L.A'in güney yakasında herhangi bir aktiflik göstermezken L.A'deki setlere de desteğini büyük ölçüde çekti. L.A'deki setlerin çoğu gevşek düzeydeyken Norteno çetelerinin göze çarpan aktiflikleri Watsonville, Salt Lake City, Salinas ve ismini unuttuğum 5-6 şehirden ibaret. Yine de yapmaya çalıştığınız şeye saygı duyuyor ve yardıma ihtiyaç duyduğunuz zaman yardım etmek istiyorum. Sorularınız olursa özel mesaj yolu ile iletişime geçmekten çekinmeyin, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.