Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞIV] #Çakıcı

Başlatan #Çakıcı, 06 Haziran 2019, 22:56:43
Okunma sayısı 2199 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 12:16
Toplam oynama: 39 gün, 16 saat
Birlik: ****** ***ncy
Ynt: [ARŞIV] #Çakıcı
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2019, 11:53:03 »
bune tantana kardeşim ne bileyim çakıcıyı fakirin biri işte

Fakirin biriyiz be reis eyvallah :D

çakıcı family'ide bilmeyende dmciyim demesin kendine demi miraç kardeslik

Yorumsuzum, eyvallah yorumun için xD

boş boş kicklerin var. bana karşı açılan boş bir şikayeti savunmalarıma karşıt boş bir şekilde kabul ettin. karşılıklı muhabbetimiz olmadı bilmiyorum. fg misin og mi bakmadım ama haketmediğini düşünüyorum.

Şimdi gelelim ciddi konuya. Öncelikle eleştirin için teşekkür ederim, aldığım ilk eleştiriydi. Boş boş kicklerin var cümlesine savunmamı şu şekilde yapayım;
Bir talep gelir veya rol karakterimde bir adamın kural ihlali yaptığını görürürüm. Talep gelmişse eğer adamı hapse atıp da hayatından zaman çalmamak için role yönlendirerek uyarı için kick atarım. Anlamazsa hayatından vaktini kendisi çalmış olur. Bir FG - OG gördüğü tüm kural ihlallerinden sorumludur, bunun tek sebebi budur. "bana karşı açılan boş bir şikayeti savunmalarıma karşıt boş bir şekilde kabul ettin." cümlesine gelecek olursak şöyle söyliyeyim; bir şikayet kabul edildikten sonra 3 gün itiraz hakkı verilir. Sen bu hakkını kullandın mı ? Karar ne oldu ? Eğer kullanmamışsan böyle birşey yazma hakkın olduğunu düşünmem çünkü sen kararı kabullenmişsin, itiraz vs. etmemiş/oluşturmamışsın. Ha oluşturduysan eğer, kabul edilmişse zaten, özür dilemiş ve helallik istemişimdir senden. Kabul edilmemişse kararımda bir hata yoktur. Şikayeti dilersen buraya da atabilirsin, OG olduğum için göremiyorum fakat şikayetindeki kanıtları, savunmanı, şikayet içeriğini atarsan ben bir FG yardımıyla log kaydını yeniden yapar kararımı yeniden savunabilirim sana karşı. Kanıt bulunmadan sadece lafta eleştiri yapmak doğru değil diye düşünüyorum fakat sana kalmış tabi ki, yorumun için teşekkkür ederim.

boş boş kicklerin var. bana karşı açılan boş bir şikayeti savunmalarıma karşıt boş bir şekilde kabul ettin. karşılıklı muhabbetimiz olmadı bilmiyorum. fg misin og mi bakmadım ama haketmediğini düşünüyorum.
OOC kin nasıl tutulur örnek

Sana gelince #Çakıcı canımsın böyle devam et #Çakıcı denen adamı tanımam ama sen gral adamsın.

Eyvallah sağolasın da, ooc kin tutmamış adam ya. Verdiğim bir karara sinirlenmiş olacak bunlar sorun yok siz müdahale etmeyin boşverin ya :D

Seni severim Miraç! Seni Türk Konsept Roleplaydan tanıyorum az grovede adam sikmedik! Eski tanıdığın burda helper + FG olması çok güzel bir şey! Başarılarının devamını dilerim kardeşim, canımsın!

Grove'u söylemeseydin be knk :D Helper + OG* Eyvallah sağolasın yorumun için. Eskileri görmek de güzel birşey. En azından beni daha samimi ve yakın tanıyan insanların olduğunu bilmek.

OOC kin nasıl tutulur örnek

Sana gelince #Çakıcı canımsın böyle devam et #Çakıcı denen adamı tanımam ama sen gral adamsın.
la kardeş yaptığı şeyleri söyleyip eleştirdim, ne var bunda? çocukla muhabbetim olmadı diyorum, belki sevicem. sadece yaptıklarını söyleyerek eleştirdim, boş yapma kaybol buradan gömerim seni

Dostum uslübü bozmaya gerek yok. Konu bu şekilde farklı yerlere çekilir ben de amacıma ulaşmış olmam. Sohbet etmek istersen gel bir gün TS destek kanallarına çekerim zaten sohbet de ederiz takılırız da, sorun yok yani. Şikayet konusunda yine söylüyorum, itiraz açmış da reddedilmişse söze gerek yok. Kabul edilmişse zaten özür dileyip helallik istemişimdir, birdaha özür diler, helallik isterim. İtiraz oluşturmamışsan direk şikayet kanıtlarını, içeriğini, savunmanı atarsan bir FG yardımıyla log kontrolünü yapar sana gerekli şeyler söylerim.

Nick değiş artık

Nick değişmem :D #Çakıcı <3 eyvallah yorumun için.

Çevrimdışı ruello

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 10 Ağustos 2024, 15:09
Toplam oynama: 126 gün, 21 saat
Birlik: ******** ***tel
« Yanıtla #21 : 07 Haziran 2019, 12:21:02 »
Çakıcım benim 1.5 ay sonra  aynı kadroda olucaz bebeğim

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #22 : 07 Haziran 2019, 12:37:50 »
işine gelmeyeni jaile atan birisin, jail attıktan sonra talebin ssini atamayacak kadar kendini savunamıyorsun. işine gelen adamı çok güzel jaile atıyorsun, ama işine gelmeyeni atamıyorsun.

kendini savunmak konusunda hiçbir şey bilmiyorsun, ama admin olmuşsun. belki de savunacak bir şeylerin yoktur, orasını bilemem. ama hak etmiyorsun, en azından bence.

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
« Yanıtla #23 : 07 Haziran 2019, 12:45:22 »
Çakıcım benim 1.5 ay sonra  aynı kadroda olucaz bebeğim

Umarım bebeğim :D

işine gelmeyeni jaile atan birisin, jail attıktan sonra talebin ssini atamayacak kadar kendini savunamıyorsun. işine gelen adamı çok güzel jaile atıyorsun, ama işine gelmeyeni atamıyorsun.

kendini savunmak konusunda hiçbir şey bilmiyorsun, ama admin olmuşsun. belki de savunacak bir şeylerin yoktur, orasını bilemem. ama hak etmiyorsun, en azından bence.

Açtığın ticketi adım kadar iyi hatırlıyorum. Hatalı olduğunu sen de en az benim kadar iyi biliyorsun. Jail yemediğin için sevineceğin yerde kick yediğine üzülerek kanıtım olmadığı için beni suçluyorsun. Şunun farkında değilsin ki zaten kanıtım olsaydı trollingten hapis yerdin kick değil. Ticketini hatırladığımı söyledim, Hera tarafından net şekilde reddedilen ticket. Yaptığın hata da /nobreath çekmiş bir kişiye arkasından gelip /spank komutunu kullanman. Hala derdin ne ? Neden beni suçlamaya çalışıyorsun ki. Yönetim yalan söylediğini anlamayacağını falan mı düşünüyorsun ? Benimle sorunun ne ? Zoruna mı gidiyor yetkili olmam ? Geçmişimde yaptığım ve gurur duyduğum şeylerden birisi mi dokundu ? Herneyse tartışmaya kapalı konu. Sen hatanı benden daha iyi bildiğin halde böyle davranarak kimsenin gözünde düşüremessin, kimseye karşı kötüleyemessin. Konuşma şeklin bile hatalı olduğunu bağırıyor zaten. Herneyse iyi roller dilerim sana, tartışma çıkmasını istemiyorum, yazdığın yanıta cevap vermeyeceğim. Sen de buna "haksızsın ne cevap vereceksin ki" diyeceksin ama tartışmaya kapalı konu. Beni eskilerden tanıyan insanlarla, yetkiliyken tanıyan insanlarla dolu bir ortam da yalanın seni sadece basit konuma düşürür, sadece basit konuma...

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 07 Haziran 2019, 12:49:28 »

Açtığın ticketi adım kadar iyi hatırlıyorum. Hatalı olduğunu sen de en az benim kadar iyi biliyorsun. Jail yemediğin için sevineceğin yerde kick yediğine üzülerek kanıtım olmadığı için beni suçluyorsun. Şunun farkında değilsin ki zaten kanıtım olsaydı trollingten hapis yerdin jail değil. Ticketini hatırladığımı söyledim, Hera tarafından net şekilde reddedilen ticket. Yaptığın hata da /nobreath çekmiş bir kişiye arkasından gelip /spank komutunu kullanman. Hala derdin ne ? Neden beni suçlamaya çalışıyorsun ki. Yönetim yalan söylediğini anlamayacağını falan mı düşünüyorsun ? Benimle sorunun ne ? Zoruna mı gidiyor yetkili olmam ? Geçmişimde yaptığım ve gurur duyduğum şeylerden birisi mi dokundu ? Herneyse tartışmaya kapalı konu. Sen hatanı benden daha iyi bildiğin halde böyle davranarak kimsenin gözünde düşüremessin, kimseye karşı kötüleyemessin. Konuşma şeklin bile hatalı olduğunu bağırıyor zaten. Herneyse iyi roller dilerim sana, tartışma çıkmasını istemiyorum, yazdığın yanıta cevap vermeyeceğim. Sen de buna "haksızsın ne cevap vereceksin ki" diyeceksin ama tartışmaya kapalı konu. Beni eskilerden tanıyan insanlarla, yetkiliyken tanıyan insanlarla dolu bir ortam da yalanın seni sadece basit konuma düşürür, sadece basit konuma...
[/quote]

nobreath çeken bir adamın arkasından spank mı çekmişim? adım gibi hatırlıyorum yazmışsın ama hiçbir şey hatırlamıyorsun galiba, git bir bak tekrar ticket'a bakayım sen. olm hayır o değil de yalan falan söylediğimi yazmışsın, kafayı mı yedin güzel kardeşim? açtığım ticket'ı bile hatırlamıyorsun boş boş konuşuyorsun

küçük duruma düşen sensin burada. daha açtığım ticket'ı bilmeden üste çıkar gibi konuşmuşsun. o ticket'a ben haklıydım sen değil, ban yediğim için de silindi ticket. hiç ama hiçbir şey hatırlamıyorsun güzel kardeşim. kendi kendine hatırlar gibi o kadar yazmışsın ama hiçbir şey bilmiyormuşsun, yine bir şey bilmediğini buradan da anlamış olduk.

ve galiba biraz içerlemiş gibisin eleştiriye, yanlış ve yalan bir 10 satır yazı yazmana rağmen zoruna gitmiş. eleştiri kaldıramayacaksan böyle bir konu açma.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 07 Haziran 2019, 12:55:49 »
beni toplantıda şikayet etmeyen az kişiden biri bunu biliyorum sadece

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
« Yanıtla #26 : 07 Haziran 2019, 12:59:06 »

Açtığın ticketi adım kadar iyi hatırlıyorum. Hatalı olduğunu sen de en az benim kadar iyi biliyorsun. Jail yemediğin için sevineceğin yerde kick yediğine üzülerek kanıtım olmadığı için beni suçluyorsun. Şunun farkında değilsin ki zaten kanıtım olsaydı trollingten hapis yerdin jail değil. Ticketini hatırladığımı söyledim, Hera tarafından net şekilde reddedilen ticket. Yaptığın hata da /nobreath çekmiş bir kişiye arkasından gelip /spank komutunu kullanman. Hala derdin ne ? Neden beni suçlamaya çalışıyorsun ki. Yönetim yalan söylediğini anlamayacağını falan mı düşünüyorsun ? Benimle sorunun ne ? Zoruna mı gidiyor yetkili olmam ? Geçmişimde yaptığım ve gurur duyduğum şeylerden birisi mi dokundu ? Herneyse tartışmaya kapalı konu. Sen hatanı benden daha iyi bildiğin halde böyle davranarak kimsenin gözünde düşüremessin, kimseye karşı kötüleyemessin. Konuşma şeklin bile hatalı olduğunu bağırıyor zaten. Herneyse iyi roller dilerim sana, tartışma çıkmasını istemiyorum, yazdığın yanıta cevap vermeyeceğim. Sen de buna "haksızsın ne cevap vereceksin ki" diyeceksin ama tartışmaya kapalı konu. Beni eskilerden tanıyan insanlarla, yetkiliyken tanıyan insanlarla dolu bir ortam da yalanın seni sadece basit konuma düşürür, sadece basit konuma...

nobreath çeken bir adamın arkasından spank mı çekmişim? adım gibi hatırlıyorum yazmışsın ama hiçbir şey hatırlamıyorsun galiba, git bir bak tekrar ticket'a bakayım sen. olm hayır o değil de yalan falan söylediğimi yazmışsın, kafayı mı yedin güzel kardeşim? açtığım ticket'ı bile hatırlamıyorsun boş boş konuşuyorsun

küçük duruma düşen sensin burada. daha açtığım ticket'ı bilmeden üste çıkar gibi konuşmuşsun. o ticket'a ben haklıydım sen değil, ban yediğim için de silindi ticket. hiç ama hiçbir şey hatırlamıyorsun güzel kardeşim. kendi kendine hatırlar gibi o kadar yazmışsın ama hiçbir şey bilmiyormuşsun, yine bir şey bilmediğini buradan da anlamış olduk.

ve galiba biraz içerlemiş gibisin eleştiriye, yanlış ve yalan bir 10 satır yazı yazmana rağmen zoruna gitmiş. eleştiri kaldıramayacaksan böyle bir konu açma.
[/quote]

( Cevap yazmayacağımı söyleyerek yalan söylemiş gibi oldum ama, günde 5'den fazla ticketla uğraşıyoruz, normaldir. At bakalım ticketini birdaha yapayım savunmamı. Sanırım şu "Türkçe Terim"'den bahsediyorsun. Hani "arkadaşlarım" dediğim insanlar tarafından talep atılıp da jail yediğin ticket ? Evet o. Hani şu ticket; )
( https://resmim.net/f/lZ0rd7.png )

Tartışmaya açık olduğunu zannetmiyorum, MIX için hapis yemediğine sevinmelisin. Herneyse tartışmaya açık değil x2

beni toplantıda şikayet etmeyen az kişiden biri bunu biliyorum sadece

:D Eyvallah, bugüne kadar hiçbir helper arkadaşımızı şikayet etmedim. Çünkü neler yaşandığını biliyorum, nasıl sorular nasıl insanlarla karşılaştıklarını vs. Sağol yorumun için

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 07 Haziran 2019, 13:01:59 »
Tartışmaya açık olduğunu zannetmiyorum, MIX için hapis yemediğine sevinmelisin. Herneyse tartışmaya açık değil x2[/b]

işime gelmedi diyebilirsin. az önce adım gibi hatırlıyorum deyip şimdi de kıvırıyorsun, günde 5 ticket ile uğraşıyoruz falanmış. xdddddddddddddddd

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
« Yanıtla #28 : 07 Haziran 2019, 13:12:23 »
Tartışmaya açık olduğunu zannetmiyorum, MIX için hapis yemediğine sevinmelisin. Herneyse tartışmaya açık değil x2[/b]

işime gelmedi diyebilirsin. az önce adım gibi hatırlıyorum deyip şimdi de kıvırıyorsun, günde 5 ticket ile uğraşıyoruz falanmış. xdddddddddddddddd

Yok, kışkırmadım. Başarısız :D SS'ini bırakıp çekiliyorum, daha fazla yorum atarak konumu kirletmessen sevinirim, yapıcı eleştirme yapma konusunda kötü olduğunu düşünüyorum:
( https://resmim.net/f/lZ0rd7.png )

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 182 gün, 11 saat
« Yanıtla #29 : 07 Haziran 2019, 13:15:47 »