işine gelmeyeni jaile atan birisin, jail attıktan sonra talebin ssini atamayacak kadar kendini savunamıyorsun. işine gelen adamı çok güzel jaile atıyorsun, ama işine gelmeyeni atamıyorsun.
kendini savunmak konusunda hiçbir şey bilmiyorsun, ama admin olmuşsun. belki de savunacak bir şeylerin yoktur, orasını bilemem. ama hak etmiyorsun, en azından bence.
Açtığın ticketi adım kadar iyi hatırlıyorum. Hatalı olduğunu sen de en az benim kadar iyi biliyorsun. Jail yemediğin için sevineceğin yerde kick yediğine üzülerek kanıtım olmadığı için beni suçluyorsun. Şunun farkında değilsin ki zaten kanıtım olsaydı trollingten hapis yerdin jail değil. Ticketini hatırladığımı söyledim, Hera tarafından net şekilde reddedilen ticket. Yaptığın hata da /nobreath çekmiş bir kişiye arkasından gelip /spank komutunu kullanman. Hala derdin ne ? Neden beni suçlamaya çalışıyorsun ki. Yönetim yalan söylediğini anlamayacağını falan mı düşünüyorsun ? Benimle sorunun ne ? Zoruna mı gidiyor yetkili olmam ? Geçmişimde yaptığım ve gurur duyduğum şeylerden birisi mi dokundu ? Herneyse tartışmaya kapalı konu. Sen hatanı benden daha iyi bildiğin halde böyle davranarak kimsenin gözünde düşüremessin, kimseye karşı kötüleyemessin. Konuşma şeklin bile hatalı olduğunu bağırıyor zaten. Herneyse iyi roller dilerim sana, tartışma çıkmasını istemiyorum, yazdığın yanıta cevap vermeyeceğim. Sen de buna "haksızsın ne cevap vereceksin ki" diyeceksin ama tartışmaya kapalı konu. Beni eskilerden tanıyan insanlarla, yetkiliyken tanıyan insanlarla dolu bir ortam da yalanın seni sadece basit konuma düşürür, sadece basit konuma...
[/quote]
nobreath çeken bir adamın arkasından spank mı çekmişim? adım gibi hatırlıyorum yazmışsın ama hiçbir şey hatırlamıyorsun galiba, git bir bak tekrar ticket'a bakayım sen. olm hayır o değil de yalan falan söylediğimi yazmışsın, kafayı mı yedin güzel kardeşim? açtığım ticket'ı bile hatırlamıyorsun boş boş konuşuyorsun
küçük duruma düşen sensin burada. daha açtığım ticket'ı bilmeden üste çıkar gibi konuşmuşsun. o ticket'a ben haklıydım sen değil, ban yediğim için de silindi ticket. hiç ama hiçbir şey hatırlamıyorsun güzel kardeşim. kendi kendine hatırlar gibi o kadar yazmışsın ama hiçbir şey bilmiyormuşsun, yine bir şey bilmediğini buradan da anlamış olduk.
ve galiba biraz içerlemiş gibisin eleştiriye, yanlış ve yalan bir 10 satır yazı yazmana rağmen zoruna gitmiş. eleştiri kaldıramayacaksan böyle bir konu açma.