Şikayetim gayet basit;Erkeklerin dolu dolu
10 sayfa özel skini mevcutken, kadınların
2 sayfa skini mevcuttur. 5 sayfa daha kadın skini, çeşitliliği ve dengeyi sağlar.
Bu arada;Farkındalık ve eşitlik yönünden, biraz daha kadın-erkek eşitliğini sağlayabilirsek sevinirim. Kadınlar genelde fiziksel olarak erkeklerden zayıftır ama bu onların bağıramayacağı veya dövüş eğitimi almadığı gibi anlamlara gelmez. Bu bir şikayet değildir, yalnızca söylemek istedim

Diğer yönden bakacak olursak da; Amerika'da zaten kadın-erkek eşitliği mevcuttur. Ama biz Türkiye olarak birçok Avrupa ülkesinden önce kadın-erkek eşitliğini yasa haline getirmiş bir toplumuz, hatta tarih boyunca da kadına çok değer verilmiştir.
Siyahi-Beyaz renk ayrımı da günümüzde asla yapılmaması gereken şeyler arasındadır Amerika'da. Bunu siyahiler kendi aralarında şaka olarak söylerler ama asla bir başkası bunu şaka olarak bile söyleyemez, hakaretten öte; ayıptır. Sunucu 2018 yılını canlandırdığına göre, buna da dikkat edelim geriden gelmeyelim
Son olarak; Gangster kavramı pek filmlerde gördüğümüz şekilde değildir. Yani görmüş biri olarak söylüyorum, sizin canlandırdığınız şekilde; millete bulaşan, laf atan, ağzından küfür düşmeyen tipler daha eskiye dayanıyor, günümüzde sokak aralarındaki sayıca az grupların kendini çete ilan etmesi durumudur. Gerçekten Amerika'da günümüzdeki çete kavramı ise; daha resmi, halk tabiriyle 'daha havalı' dır. Siyahi-Beyaz çete fark etmiyor, geneli böyledir. Bölgeleri kontrol ederler, çete demek de ayıp olur, mafya gibidirler. Takım elbiseli, gayet bakımlı kişilerdir geneli. Filmlerde veya eskiden olduğu tarzda değildir, o tarzdaki gruplar sayıca azdır, bir nevi 'işin özentisi' de denebilir.