Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rina.bat

Başlatan BÖRÜ, 21 Mart 2018, 05:36:41
Okunma sayısı 1144 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BÖRÜ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rina.bat
« : 21 Mart 2018, 05:36:41 »
Şikayetim gayet basit;

Erkeklerin dolu dolu 10 sayfa özel skini mevcutken, kadınların 2 sayfa skini mevcuttur. 5 sayfa daha kadın skini, çeşitliliği ve dengeyi sağlar.

Bu arada;

Farkındalık ve eşitlik yönünden, biraz daha kadın-erkek eşitliğini sağlayabilirsek sevinirim. Kadınlar genelde fiziksel olarak erkeklerden zayıftır ama bu onların bağıramayacağı veya dövüş eğitimi almadığı gibi anlamlara gelmez. Bu bir şikayet değildir, yalnızca söylemek istedim :)

Diğer yönden bakacak olursak da; Amerika'da zaten kadın-erkek eşitliği mevcuttur. Ama biz Türkiye olarak birçok Avrupa ülkesinden önce kadın-erkek eşitliğini yasa haline getirmiş bir toplumuz, hatta tarih boyunca da kadına çok değer verilmiştir.

Siyahi-Beyaz renk ayrımı da günümüzde asla yapılmaması gereken şeyler arasındadır Amerika'da. Bunu siyahiler kendi aralarında şaka olarak söylerler ama asla bir başkası bunu şaka olarak bile söyleyemez, hakaretten öte; ayıptır. Sunucu 2018 yılını canlandırdığına göre, buna da dikkat edelim geriden gelmeyelim :)

Son olarak; Gangster kavramı pek filmlerde gördüğümüz şekilde değildir. Yani görmüş biri olarak söylüyorum, sizin canlandırdığınız şekilde; millete bulaşan, laf atan, ağzından küfür düşmeyen tipler daha eskiye dayanıyor, günümüzde sokak aralarındaki sayıca az grupların kendini çete ilan etmesi durumudur. Gerçekten Amerika'da günümüzdeki çete kavramı ise; daha resmi, halk tabiriyle 'daha havalı' dır. Siyahi-Beyaz çete fark etmiyor, geneli böyledir. Bölgeleri kontrol ederler, çete demek de ayıp olur, mafya gibidirler. Takım elbiseli, gayet bakımlı kişilerdir geneli. Filmlerde veya eskiden olduğu tarzda değildir, o tarzdaki gruplar sayıca azdır, bir nevi 'işin özentisi' de denebilir.

Çevrimdışı Kelder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daniel Haro Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Mayıs 2024, 00:23
Toplam oynama: 46 gün, 2 saat
Ynt: Rina.bat
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2018, 05:49:46 »
Feminist bir arge desteklemiyorum skinler gayet yeterli.

Çevrimdışı BÖRÜ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2018, 05:55:15 »
Feminist bir arge desteklemiyorum skinler gayet yeterli.

Yok hocam, feministlik ile alakalı değil. İnsan eşitliğiyle alakalı bu durum. Yanlış anlamışsınız. Bir kadına 2 sayfa skin yetebiliyorsa, -tarafsız bakarsak erkekler mafya rolleri de yapıyor- erkeklere de 4 sayfa yeterli olacaktır. Fakat durum 10-2 şekilde, büyük bir fark görüyoruz. Erkeklerin mafya rolleri var ise, kadınların da kendine göre farklı rolleri olabilir/bulunabilir. Ama siz cinsiyet ayrımcılığı yapıyorsanız hiç ağzımı yormam, yapmıyorsanız sorun yok.

Şimdiden tüm yorumlar için teşekkür ederim, yorumlara bakamayacağım.

Çevrimdışı Devr1m

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ekim 2018, 10:37
Toplam oynama: 18 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2018, 12:36:30 »
Dediği gayet güzel, kadın skinlerinin eklenmesi gerekiyor.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2018, 13:00:53 »
Alt tarafı bir AR-GE. Feminizm ne alaka? Erkeklerde 10 sayfa skin varken kadınlarda 2 sayfa olmasının nesi yeterli? Bir de bana kanserli der.

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2018, 13:34:03 »
Kadın-erkek eşitliği diye bir şey yoktur.Güçlü veya güçsüz vardır ve doğa güçsüzlüğü affetmez.

Hukuk açısından bakacak olursak yine eşit değillerdir.Amerikada da bu böyledir , dünyanın neresine giderseniz gidin bu böyle olacak ve olmaya devam edecektir.

Skin konusuna gelecek olursak arz-talep ilişkisinden ötürü erkek skinleri fazladır.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2018, 13:37:11 »

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #7 : 21 Mart 2018, 14:21:55 »

Çevrimdışı Kelder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daniel Haro Lv.14
Son giriş: 14 Mayıs 2024, 00:23
Toplam oynama: 46 gün, 2 saat
« Yanıtla #8 : 21 Mart 2018, 14:22:11 »
Alt tarafı bir AR-GE. Feminizm ne alaka? Erkeklerde 10 sayfa skin varken kadınlarda 2 sayfa olmasının nesi yeterli? Bir de bana kanserli der.

Kansersin hala adam eşitligi savunmuş buda feministlige girer bak burdada bilgin yok

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #9 : 21 Mart 2018, 15:16:53 »

Kansersin hala adam eşitligi savunmuş buda feministlige girer bak burdada bilgin yok

Bana kanserli diyip oyun oynadığımız bu ortamda ne diye feminizmi araya sokuyorsun anlam veremedim. İyisi mi, ben önüme bakıp sığırlığına vereyim senin bu davranışını. Ayrıca, daha kaç kere uyaracağım seni -de -da ayrı diye?