Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Alyshea Powell

Başlatan Quardy, 26 Mayıs 2019, 06:38:07
Okunma sayısı 762 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Alyshea Powell
« Yanıtla #10 : 26 Mayıs 2019, 13:23:06 »
Guzel Tanitim... bi gun erp olurmu he ?
Sevdım tatlım :) rollere beklerım,gelirsin, jefersonda takilioruz..
ĞFGER0POFKEPROFKERPOTKPRGRTPKRPOKFPOERKGLPERGKLRĞTYLHGRLTPKLRPDOKGLERPOFRPOGKLĞPHLTPOGKLRPOEGKPROGKLRTGPOKLTPHKLRTGPKLPERKLGEPRLKLGPELTKYPERLKGPERKLGEPROKGREPGKLRTHPOKERPOGKERGPOREKGLERPGLPERTLGPEROGKLTPHLPĞRTLGPOREKTLGEPROTKL

Senı. ben bukızla erp yaparkende gorucem.. ;)
FMEWAKLFMLEWAŞFKEWMLKFMKEWFMKŞLWAEMŞLFEMWŞLFMLKŞAWEFMKLWEMKŞFWEŞMLFMŞKLWEFMKŞLWEMŞLFMŞKWEMŞGKLEARMKŞGMKŞLRWEF

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #11 : 26 Mayıs 2019, 13:37:00 »
Lan.. Kormusun ? Alysheaylan Alyshnn Ne Alaka ? Benziyomu Amk....

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2019, 13:37:33 »
Alyshea Bobby Powell

Çevrimdışı Cyßersing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 14 Nisan 2020, 23:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #13 : 26 Mayıs 2019, 14:41:52 »
Guzel Tanitim... bi gun erp olurmu he ?
Sevdım tatlım :) rollere beklerım,gelirsin, jefersonda takilioruz..
ĞFGER0POFKEPROFKERPOTKPRGRTPKRPOKFPOERKGLPERGKLRĞTYLHGRLTPKLRPDOKGLERPOFRPOGKLĞPHLTPOGKLRPOEGKPROGKLRTGPOKLTPHKLRTGPKLPERKLGEPRLKLGPELTKYPERLKGPERKLGEPROKGREPGKLRTHPOKERPOGKERGPOREKGLERPGLPERTLGPEROGKLTPHLPĞRTLGPOREKTLGEPROTKL

AFKHKGGSGJSJSKGDOYDKHDHDHLHNVVCJOYSYİCULCRLRGK

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #14 : 26 Mayıs 2019, 15:49:55 »
Spoiler:
Arkadaşlar elinizi kalbinize götürün benim halimi bir düşünün. Her ne kadar muhatap olmamam gerekse de şu çok bilmişlere cevap vermeden duramıyorum. Daha ortaokul bilgisi olmayan arkadaşın benimle girdiği sohbete bakar mısınız? Bilgin olmadığı bir konuda neden konuşursun ki? Daha Amerikan kelimesinin anlamını Birleşik Devletleri halkından olan kişi anlamına geldiğini bilmiyor sanırım. Şaka gibi ya. xd

Çevrimdışı Cyßersing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 14 Nisan 2020, 23:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #15 : 26 Mayıs 2019, 16:01:10 »
Spoiler:
Arkadaşlar elinizi kalbinize götürün benim halimi bir düşünün. Her ne kadar muhatap olmamam gerekse de şu çok bilmişlere cevap vermeden duramıyorum. Daha ortaokul bilgisi olmayan arkadaşın benimle girdiği sohbete bakar mısınız? Bilgin olmadığı bir konuda neden konuşursun ki? Daha Amerikan kelimesinin anlamını Birleşik Devletleri halkından olan kişi anlamına geldiğini bilmiyor sanırım. Şaka gibi ya. xd

ABD deki herkesin Amerikan olmadığını söylemek istedi gibi?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Eylül 2024, 22:03
Toplam oynama: 102 gün, 6 saat
Birlik: **** ******eri
« Yanıtla #16 : 26 Mayıs 2019, 16:02:35 »
Sen gerçekten kişisel gelişimini henüz tamamlayamamış hatta kişisel gelişim evresine geçişini yapamamış bir primat olarak konuşuyorsun. Orada yaşayan insanların hepsi karma bir soy/ırk burada gelip mantıksız şekilde kendini açıklayamadan ve karşındakini tanımadan onun hakkında aptal saptal yorumlar yapıyorsun, senin gibi kendini mucizevi bir zeka olarak görüp liseli tayfaya mensup kişilerden nefret ediyorum. Eklemem gerekirse sadece "senin gibilerden." Konuşmayı öğrenip, düzgün tümce kurmasını öğrendikten sonra benimle polemiğe girebilirsin, harabesin.

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #17 : 26 Mayıs 2019, 16:07:41 »
Sen gerçekten kişisel gelişimini henüz tamamlayamamış hatta kişisel gelişim evresine geçişini yapamamış bir primat olarak konuşuyorsun. Orada yaşayan insanların hepsi karma bir soy/ırk burada gelip mantıksız şekilde kendini açıklayamadan ve karşındakini tanımadan onun hakkında aptal saptal yorumlar yapıyorsun, senin gibi kendini mucizevi bir zeka olarak görüp liseli tayfaya mensup kişilerden nefret ediyorum. Eklemem gerekirse sadece "senin gibilerden." Konuşmayı öğrenip, düzgün tümce kurmasını öğrendikten sonra benimle polemiğe girebilirsin, harabesin.
Yeni bir sayfayı daha kirletmek istemiyorum o yüzden cevap verme ihtiyacı da duymuyorum. Rezilliğin ortada zaten.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Eylül 2024, 22:03
Toplam oynama: 102 gün, 6 saat
Birlik: **** ******eri
« Yanıtla #18 : 26 Mayıs 2019, 16:14:54 »
Yeni bir sayfayı daha kirletmek istemiyorum o yüzden cevap verme ihtiyacı da duymuyorum. Rezilliğin ortada zaten.

Sana (P)rivate (M)essage attığımda cümlelerimde hiçbir şekilde rahatsız/irite edici kelimeler kullanmadım, tamamen insancıl bir şekilde bir şeyi açıklığa kavuşturmak için söyledim fakat sen bunu yüzsüz bir çocuk gibi ekran görüntüsü alıp buraya atıyorsun ki bu zaten senin rezilliğin. Kendi tanıtımında bilerek tartışma başlattıktan sonra şimdide uğraşmak istemiyorum diyorsun, halbu ki zaten uğraşacak zekaya sahip değilsin, özel bir konuşmayı buraya atacak kadar rezilsin ve o konuşmada hiçbir art niyet yok canım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 16 Şubat 2024, 21:39
Toplam oynama: 31 gün, 6 saat
« Yanıtla #19 : 26 Mayıs 2019, 16:44:14 »
Rollerinde başarılar emeğine sağlık güzel olmuş.
#rez