Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Alyshea Powell

Başlatan Quardy, 26 Mayıs 2019, 06:38:07
Okunma sayısı 739 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Alyshea Powell
« : 26 Mayıs 2019, 06:38:07 »
        Alyshea Powell
Ah, merhaba ben Alyshea Powell iki bin dört tarihinde Los Santos'da hayata gözlerimi açtım. Powell ailesinin tek çocuğuydum fakat hep bir ablamın olmasını istemişimdir eh neyse artık pek şanslı değilmişim. On birinci ayımda ilk kelimem ağzımdan çıkmış, "Spagetti" annem bu hikayeyi anlatırken halen kahkahalar atar. Yirmi dördüncü ayıma geldiğimde artık çokta düzgün olmasa da ne istediğimi dile getirebilir bir duruma gelmişim. Çok zayıf bir bünyem varmış en ufak bir esintide hasta olurmuşum neyse ki ailenin tek çocuğu olmanında avantajları varmış üzerime hemen kalın kalın kıyafetler giydirilir en kısa sürede gerekli ilaçlar alınırmış. Yürümeye biraz geç başlasam da sonunda iki yaşımın bir kaç gün sonrasında yürümeye başlamışım. İki katlı müstakil bir evde yaşıyorduk yürümeye başladığım zamandır beri yerimde hiç duramıyormuşum her şeye çok meraklı bir çocukmuşum. Bir gün annem mutfakta akşam yemeğini hazırlarken ona çaktırmadan evin ikinci katına bir şekilde çıkmışım. Üst katta bir süre durduktan sonra geri yavaş bir şekilde aşağıya inmeye çalışırken merdivenlerden yuvarlanmaya başlamışım, o gün annemin en çok korktuğu gün olmuş çığlık çığlığa ağlamaya başlamışım annem beni hemen arabaya bindirip hastaneye götürmüş fakat neyse ki bir sorun çıkmamış. Üç yaşıma bastığımda sonunda doğru düzgün koşup, konuşabilmeye başladım. Bir süre sonra yatak odam evin ikinci katına taşındı, kaldığım oda yola bakıyordu gece yatmadan önce sürekli geçen arabaları izlerdim.  Yaşım büyüdükçe her şeye karşı merakım artıyordu artık bir şey dikkatimi çektiğinde elimi uzatıp kontrol etmekten çekinmiyordum. Evimizin çok büyük bir bahçesi olmasa da sıradan bir bahçesi vardı, bahçeye çıkıp uğur böceklerini seyrederdim. Sıcak bir yaz gününde uğur böcekleri iyice artmıştı hiç o kadar uğur böceğini bir arada görmemiştim aklıma birden bir uğur böceği sahiplenmek geldi ve mutfağa koşturdum mutfak dolabından bir kavanoz kavrayarak yeniden bahçeye çıktım ve kavanozun kapağını açarak zar zor bir kaç uğur böceği yakalayarak kapağını kapattım. Sahiplendiğim üç uğur böceğine tek tek isimlendirdim, onların isimleri Prenses, Prens ve Kraliçe koymuştum fakat kısa bir süre sonra nefes alamadıkları için ölümleri gerçekleşti hiç böyle bir şey beklemiyordum o gün neredeyse sürekli ağlamıştım anneme onların neden öldüklerini sorduğumda bir fikri olmadığını söyledi. Dört yaşıma basmıştım artık annem ve babam evde olmadığında gizlice dışarıya çıkmaya başlamıştım.

Çevrimdışı Cyßersing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 14 Nisan 2020, 23:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Ynt: Alyshea Powell
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2019, 11:21:54 »
9.sinif zordur paşam

Çevrimdışı Boya KUTUSU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Louis Craft Lv.20
Son giriş: 11 Şubat 2023, 16:11
Toplam oynama: 19 gün, 0 saat
Marvin Doss Lv.20
Son giriş: 29 Ocak 2024, 23:08
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2019, 11:55:39 »
Guzel Tanitim... bi gun erp olurmu he ?
Sevdım tatlım :) rollere beklerım,gelirsin, jefersonda takilioruz..

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2019, 12:03:15 »
ĞFGER0POFKEPROFKERPOTKPRGRTPKRPOKFPOERKGLPERGKLRĞTYLHGRLTPKLRPDOKGLERPOFRPOGKLĞPHLTPOGKLRPOEGKPROGKLRTGPOKLTPHKLRTGPKLPERKLGEPRLKLGPELTKYPERLKGPERKLGEPROKGREPGKLRTHPOKERPOGKERGPOREKGLERPGLPERTLGPEROGKLTPHLPĞRTLGPOREKTLGEPROTKL

Çevrimdışı Boya KUTUSU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Louis Craft Lv.20
Marvin Doss Lv.20
« Yanıtla #4 : 26 Mayıs 2019, 12:05:08 »
ĞFGER0POFKEPROFKERPOTKPRGRTPKRPOKFPOERKGLPERGKLRĞTYLHGRLTPKLRPDOKGLERPOFRPOGKLĞPHLTPOGKLRPOEGKPROGKLRTGPOKLTPHKLRTGPKLPERKLGEPRLKLGPELTKYPERLKGPERKLGEPROKGREPGKLRTHPOKERPOGKERGPOREKGLERPGLPERTLGPEROGKLTPHLPĞRTLGPOREKTLGEPROTKL

Senı. ben bukızla erp yaparkende gorucem.. ;)

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #5 : 26 Mayıs 2019, 12:07:48 »

SEPORKFWEPRKOKFKPEROKGFPEORKTLÖPWEOKFLWEFPWSİFPĞLWPĞFLRDPTOFKLEROTFER

Senı. ben bukızla erp yaparkende gorucem.. ;)

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 26 Aralık 2020, 20:38
Toplam oynama: 116 gün, 18 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 26 Mayıs 2019, 12:15:30 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Eylül 2024, 22:03
Toplam oynama: 102 gün, 6 saat
Birlik: **** ******eri
« Yanıtla #7 : 26 Mayıs 2019, 12:31:40 »
Bu ne pardon? İnsanlar özgünlük kelimesini anlamakta ciddi mental problemler yaşıyor sanırım. Umarım rehabilitasyon merkezine gidip sorunlarını kaliteli bir şekilde açıklığa kavuşturabilir(çözümleyebilirsin.)

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #8 : 26 Mayıs 2019, 12:48:15 »
Bu ne pardon? İnsanlar özgünlük kelimesini anlamakta ciddi mental problemler yaşıyor sanırım. Umarım rehabilitasyon merkezine gidip sorunlarını kaliteli bir şekilde açıklığa kavuşturabilir(çözümleyebilirsin.)
Ne demek istediğini anlamadım. İsim konusundan bahsediyorsan; Alyshea uzun zamandır kullandığım ve hoşuma giden bir isim, Powell ise vikipedia listesine göre Amerika'da yeni yeni yükselen bir soyad olarak gösteriliyor. Daha önce seninle forumda veya oyunda karşılaştığımızı da sanmıyorum, soyad dışında da bir ortaklık yok zaten. Her şeyden önce alttan alttan laf çarpıtmak yerine bunu düzgün bir dil ile bildirebilirdin. Senin sapığın falan değilim dostum.

Çevrimdışı Boya KUTUSU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Louis Craft Lv.20
Marvin Doss Lv.20
« Yanıtla #9 : 26 Mayıs 2019, 12:50:29 »
Lan.. Kormusun ? Alysheaylan Alyshnn Ne Alaka ? Benziyomu Amk....