Yasin , bence sen kimseyi dinleme kendi içinden geleni yap. İnan bana bu en iyisi olacaktır.
İyi eyvallah. Çoğunluk yakışıklı diyor övüyor ama bakan yok işte. Çok seks meraklısı değilim vakti gelir yaşanır bir şeyler diye düşünebiliyorum o konuda ama ilgi göreyim sevgi hissedeyim ayağından kapandayım kurtulamıyorum.
Normalde her şeyi planlıyordum ilişki konusunda. Geçen sene birine açılmadan önce 18 sayfa yazı yazdım. İşte açılırsam neler olabilir a) friendzone b) uzaklaşır c) konuşmayı bırakır, sonra bunların olası kurtulma yöntemleri a1) kendini belli et, çizgini çiz ve geri çekilme, aza razı olma a2) dostluğu dene her şey öpüşem koklaşam değildir b1) bunun utanılacak veya küslük gerektirecek bir durum olmadığını düşündüğünü belirt b2) sende mesafe koy gelirse gelir gelmezse keyfi gelsin c1) bunda utanılacak veya arkadaşlığı, ne tür ilişkiyse onu sonlandırmayı gerektirecek bir şey olmadığını açıkla falan filan 18 sayfa sonra öğlen 12de yatmıştım elim morarmıştı. Sonra baktım hiçbir şey planladığım gibi olmadı dedim yerler bu işi plan işi değil bu iş. E bi şekil bitti o iş ama artık kimseyle konuşamıyorum. Sadece bakma ve beğenme var, ötesine geçmiyor. Foto beğen ss al bir ay sonra başka. Yavşak gibi hissediyorum nedeninide bilmiyorum ve bundan ötürü kendimi zorluyorum henüz bu kızla şans var, dene diyorum kendime, devam ettiriyorum bu kendimi zorladığım duruma ama yine yine denemiyorum, ilerleyemiyorum.
Hayat boş geliyor ne yapacam ne edecem derken buraya geliyorum burda da moruk sikici olacaksın yazıp geçiyorlar, kayda değer tavsiye veren üç beş kişi var gerisi ya kavga ediyo yada eli sikinde gezen birisi olduğumu düşünüyorlar herhalde ki kardeşim yavşak ol sik at bırak benzeri şeyler diyorlar. Çıkış kapım yok hissettiğim kötü şeylerden, yazdığım hüzünlü şiirlerden, gece yarısı gelen baba özleminden, ağlayamamaktan, anlatamamaktan hiç çıkış kapım yok bu yüzden ilişki arıyorum zaten. Ama ne yazık ki bunun işe yarayıp yaramayacağını da bilmiyorum; ama nihayetinde hayat hayatı geçiştirmekle geçiyor kuşlar uçuyor bilmem ne
Editv1: Bu arada bu benim. Yarın öbür gün forumda bir yerde tipini sktğm diye dolananlar olacaktır gerek FG gerek PDden ötürü ama n'aparsın, kendi kafaları.