Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞIV] Flört başlatma teknikleri/tavsiyeler

Başlatan Mr_Nobody, 20 Mayıs 2019, 21:10:36
Okunma sayısı 1629 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hatalı Park

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Eylül 2020, 22:22
Toplam oynama: 126 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [ARŞIV] Flört başlatma teknikleri/tavsiyeler
« Yanıtla #30 : 23 Mayıs 2019, 19:46:50 »
knk kızlara karsı havalı olcaksan tasak muhabbeti olcan grubta bakıom slm nbr fln görüom mk salakları beyin kapasitesini siktigim malları yaw. Diyeceksinki nabıon lan kaşar. Ananı sikeyim senin. hehehhe :=) diyeceksin ama gülerek dicen. bunu dersen kız seni sevmez ama sana hafiften yanaşır en azından sikişirsin yani moruk
Bu nasıl bir taktik lan dldnwldbeodhepdejdpe

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #31 : 23 Mayıs 2019, 20:22:53 »
12-16 yaş aralığından flört başlatma teknikleri için tavsiye alman sağlıksız
kendisi 10 yaşında
bundan alabilirsin

sen 13 yaşında olup lspd formunu 19 diye dolduran değil misin

burada bana laf gönderme, tsde konuşurken köylü sesinle "kanka" çekiyordun şimdi burada bana laf atma gel tekrar konuşalım 10 yaşındamıyım hem seninle güzel çevirecek sohbetlerim var

Çevrimdışı doritos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mart 2019, 22:06
Toplam oynama: 24 gün, 14 saat
« Yanıtla #32 : 23 Mayıs 2019, 20:28:39 »
kendisi 10 yaşında
bundan alabilirsin

burada bana laf gönderme, tsde konuşurken köylü sesinle "kanka" çekiyordun şimdi burada bana laf atma gel tekrar konuşalım 10 yaşındamıyım hem seninle güzel çevirecek sohbetlerim var

berkay sen nasıl bi adamsın yaw herkese 13 14 yaşında diyorsun banada diyorsun sıktı yaw

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 12:16
Toplam oynama: 39 gün, 16 saat
Birlik: ****** ***ncy
« Yanıtla #33 : 23 Mayıs 2019, 23:21:51 »
Rahat, özgüvenli

Rahatlıkla yavşak olmayı, özgüvenle karaktersiz olmayı karıştırma yeter. Yerine göre hangi sohbeti nerede yapacağını iyi seç, karşındaki insanın karakterine göre seçimler yap konuşmanda, duruşunda, tonlamanda vs.

Çevrimdışı Momentum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Drew Lv.15
Son giriş: 10 Nisan 2020, 23:54
Toplam oynama: 67 gün, 20 saat
« Yanıtla #34 : 23 Mayıs 2019, 23:24:41 »
Yasin , bence sen kimseyi dinleme kendi içinden geleni yap. İnan bana bu en iyisi olacaktır.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #35 : 24 Mayıs 2019, 00:23:45 »
kendisi 10 yaşında
bundan alabilirsin

berkay sen nasıl bi adamsın yaw herkese 13 14 yaşında diyorsun banada diyorsun sıktı yaw

ama gerçekler öyle

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
« Yanıtla #36 : 24 Mayıs 2019, 02:49:37 »
Yasin , bence sen kimseyi dinleme kendi içinden geleni yap. İnan bana bu en iyisi olacaktır.

İyi eyvallah. Çoğunluk yakışıklı diyor övüyor ama bakan yok işte. Çok seks meraklısı değilim vakti gelir yaşanır bir şeyler diye düşünebiliyorum o konuda ama ilgi göreyim sevgi hissedeyim ayağından kapandayım kurtulamıyorum.
Normalde her şeyi planlıyordum ilişki konusunda. Geçen sene birine açılmadan önce 18 sayfa yazı yazdım. İşte açılırsam neler olabilir a) friendzone b) uzaklaşır c) konuşmayı bırakır, sonra bunların olası kurtulma yöntemleri a1) kendini belli et, çizgini çiz ve geri çekilme, aza razı olma a2) dostluğu dene her şey öpüşem koklaşam değildir b1) bunun utanılacak veya küslük gerektirecek bir durum olmadığını düşündüğünü belirt b2) sende mesafe koy gelirse gelir gelmezse keyfi gelsin c1) bunda utanılacak veya arkadaşlığı, ne tür ilişkiyse onu sonlandırmayı gerektirecek bir şey olmadığını açıkla falan filan 18 sayfa sonra öğlen 12de yatmıştım elim morarmıştı. Sonra baktım hiçbir şey planladığım gibi olmadı dedim yerler bu işi plan işi değil bu iş. E bi şekil bitti o iş ama artık kimseyle konuşamıyorum. Sadece bakma ve beğenme var, ötesine geçmiyor. Foto beğen ss al bir ay sonra başka. Yavşak gibi hissediyorum nedeninide bilmiyorum ve bundan ötürü kendimi zorluyorum henüz bu kızla şans var, dene diyorum kendime, devam ettiriyorum bu kendimi zorladığım duruma ama yine yine denemiyorum, ilerleyemiyorum.
Hayat boş geliyor ne yapacam ne edecem derken buraya geliyorum burda da moruk sikici olacaksın yazıp geçiyorlar, kayda değer tavsiye veren üç beş kişi var gerisi ya kavga ediyo yada eli sikinde gezen birisi olduğumu düşünüyorlar herhalde ki kardeşim yavşak ol sik at bırak benzeri şeyler diyorlar. Çıkış kapım yok hissettiğim kötü şeylerden, yazdığım hüzünlü şiirlerden, gece yarısı gelen baba özleminden, ağlayamamaktan, anlatamamaktan hiç çıkış kapım yok bu yüzden ilişki arıyorum zaten. Ama ne yazık ki bunun işe yarayıp yaramayacağını da bilmiyorum; ama nihayetinde hayat hayatı geçiştirmekle geçiyor kuşlar uçuyor bilmem ne

Editv1: Bu arada bu benim. Yarın öbür gün forumda bir yerde tipini sktğm diye dolananlar olacaktır gerek FG gerek PDden ötürü ama n'aparsın, kendi kafaları.
Spoiler:

Çevrimdışı Momentum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Drew Lv.15
Son giriş: 10 Nisan 2020, 23:54
Toplam oynama: 67 gün, 20 saat
« Yanıtla #37 : 24 Mayıs 2019, 03:37:21 »

İyi eyvallah. Çoğunluk yakışıklı diyor övüyor ama bakan yok işte. Çok seks meraklısı değilim vakti gelir yaşanır bir şeyler diye düşünebiliyorum o konuda ama ilgi göreyim sevgi hissedeyim ayağından kapandayım kurtulamıyorum.
Normalde her şeyi planlıyordum ilişki konusunda. Geçen sene birine açılmadan önce 18 sayfa yazı yazdım. İşte açılırsam neler olabilir a) friendzone b) uzaklaşır c) konuşmayı bırakır, sonra bunların olası kurtulma yöntemleri a1) kendini belli et, çizgini çiz ve geri çekilme, aza razı olma a2) dostluğu dene her şey öpüşem koklaşam değildir b1) bunun utanılacak veya küslük gerektirecek bir durum olmadığını düşündüğünü belirt b2) sende mesafe koy gelirse gelir gelmezse keyfi gelsin c1) bunda utanılacak veya arkadaşlığı, ne tür ilişkiyse onu sonlandırmayı gerektirecek bir şey olmadığını açıkla falan filan 18 sayfa sonra öğlen 12de yatmıştım elim morarmıştı. Sonra baktım hiçbir şey planladığım gibi olmadı dedim yerler bu işi plan işi değil bu iş. E bi şekil bitti o iş ama artık kimseyle konuşamıyorum. Sadece bakma ve beğenme var, ötesine geçmiyor. Foto beğen ss al bir ay sonra başka. Yavşak gibi hissediyorum nedeninide bilmiyorum ve bundan ötürü kendimi zorluyorum henüz bu kızla şans var, dene diyorum kendime, devam ettiriyorum bu kendimi zorladığım duruma ama yine yine denemiyorum, ilerleyemiyorum.
Hayat boş geliyor ne yapacam ne edecem derken buraya geliyorum burda da moruk sikici olacaksın yazıp geçiyorlar, kayda değer tavsiye veren üç beş kişi var gerisi ya kavga ediyo yada eli sikinde gezen birisi olduğumu düşünüyorlar herhalde ki kardeşim yavşak ol sik at bırak benzeri şeyler diyorlar. Çıkış kapım yok hissettiğim kötü şeylerden, yazdığım hüzünlü şiirlerden, gece yarısı gelen baba özleminden, ağlayamamaktan, anlatamamaktan hiç çıkış kapım yok bu yüzden ilişki arıyorum zaten. Ama ne yazık ki bunun işe yarayıp yaramayacağını da bilmiyorum; ama nihayetinde hayat hayatı geçiştirmekle geçiyor kuşlar uçuyor bilmem ne

Editv1: Bu arada bu benim. Yarın öbür gün forumda bir yerde tipini sktğm diye dolananlar olacaktır gerek FG gerek PDden ötürü ama n'aparsın, kendi kafaları.
Spoiler:

Yalan söylemeyeceğim bence hiçte bile çirkin değilsin. Sen bilirsin ancak yine de sana tavsiyem buradan tüyo almaman yönünde (Kesinlikle ama kesinlikle kimseye gönderme yapmıyorum.).

Çevrimdışı Killa Pimp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 22:57
Toplam oynama: 7 gün, 17 saat
« Yanıtla #38 : 24 Mayıs 2019, 13:16:41 »
kızın karakterine gore degisir. buradaki hicbir cocugu kale bile alma, kiz eli tutmamis mallarin teki
varsa discordun ulas bana kizin yazdiklarini falan at karakterine gore hamleler yaptiririm sana

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #39 : 24 Mayıs 2019, 13:32:12 »
1 haftadır hayatım s*kildi yasin flört işi yalan
kendi düşünce yapına uygun kızı bulduğun zaman istersen en öküz adam ol yine de aranız bozulmaz, halden anlasın ve düşünce yapına uysun
adaştan taktikler