Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Harıd arpi

Başlatan JamesBond, 09 Mayıs 2019, 21:46:10
Okunma sayısı 625 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
Harıd arpi
« : 09 Mayıs 2019, 21:46:10 »
Oğlum son zamanlar da Ar-ge bölümüne bakıyorum hep Hard rp. Bunların ortak özellikleri ne sizce? "Meslek paraları artsın" gelen ortak cevaplar ne peki? "Kardeşim sen istersen hard rp yapa bilirsin hard rp kavramı yoktur". Oğlum ilk konuya deyineceğim meslek paraları ne alaka şimdi? Hayır meslek paraları azalınca sunucu hard rp olucaksa azaltalım hard rp diye gezinleim. Hard-rp kavramını cidden para kasmak sanan büyük bir insan topluluğu var ya. İkinci konu ise hard rp kavramı yok diyenler sen yapa bilirsin. Nasıl bir mantık oğlum bu? düşünsene çatışıyorsun polisle. Sen Hard-rp yapıyorsun seni vurunce işte bir kurşun vurdu /me göğüsünde ağır bir ağrı var, /me kendisini yere attı ve silahını tutacak hali yoktur, /me ağrıdan bağırma sesleri etrafa yayıldı, /me sürünerek aracının arkasına gitmeye çalışıyor, /me bunu yaparken büyük bir acı his ediyor ve acıdan kıvranıyor. Tamam buna hard-rp diyelim aklıma gelenler bu. Polisde /do yere düştü ama ayağa kalkıp ateş etmeye devam etti diye emote verdi. Bir çok zaman bunuda vermiyorlar da neyse. Eee? Ben o emoteleri verene kadar adam beni kelepçeleyip götürdü. 2 kişi de hard rp yapıp emotelere dikkat etmezse hard-rp kavramının ne anlamı kaldı? Bana üstünlük sağlayacaksa ben neden hard rp yapayım benim rol zevkimi bozucaksa ben daha emoteleri vermeden /do Aktif FM olmadığı için yaralanma rolü fast yazacaksa. Onayımı beklemeden alıp tutuklayacaksa ne anlamı kaldı ben salakmıyım kendimi cringe edeyim? Hard rp kavramı vardır ama kitle o kadar rol bilmiyor ki bunun yapılması mümkün değildir.Bu kitleyle hiç yapılamaz zaten. Neyse ya işte bunu açıklamak istedim hadi bb.

Çevrimdışı old rescue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 23:51
Toplam oynama: 124 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Harıd arpi
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2019, 12:15:48 »
Bu adam çok haklı lan aklımdan geçenleri yazıya dökmüş.
Ama yapacak birşey yok.
Ben EMT yim PD'lere sıkılan her kurşun kurşun yarası ve daha tampon yapmadan adam kalkıyor M4 ile tarıyor, bazıları tampon yaptıktan sonra kalkıyor teşekkürler emt diyo m4 eline alıp yargı dağıtıyo
il legaller yaralı rolü yapmak isteseler izin vermiyorlar kendileri de kurşun yarası zaten.
/do Kurşun yarası, ilk yardımı yapıldı.
Rol yapamıyorum bıktım artık ya.
İl legal ol desen Diemmmmmmmmm rol denen bişey yok. bi' Oğuz abim vardı o serveri bıraktı şuanki il legalleri görse
...

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2019, 12:30:10 »
haklı

Çevrimdışı Beton

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jaric Rodii Lv.14
Son giriş: 07 Kasım 2023, 04:11
Toplam oynama: 36 gün, 13 saat
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2019, 12:52:56 »
Sunucuda belli kişilerle rol yapacaksınız.

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2019, 12:55:21 »
Oğlum son zamanlar da Ar-ge bölümüne bakıyorum hep Hard rp. Bunların ortak özellikleri ne sizce? "Meslek paraları artsın" gelen ortak cevaplar ne peki? "Kardeşim sen istersen hard rp yapa bilirsin hard rp kavramı yoktur". Oğlum ilk konuya deyineceğim meslek paraları ne alaka şimdi? Hayır meslek paraları azalınca sunucu hard rp olucaksa azaltalım hard rp diye gezinleim. Hard-rp kavramını cidden para kasmak sanan büyük bir insan topluluğu var ya. İkinci konu ise hard rp kavramı yok diyenler sen yapa bilirsin. Nasıl bir mantık oğlum bu? düşünsene çatışıyorsun polisle. Sen Hard-rp yapıyorsun seni vurunce işte bir kurşun vurdu /me göğüsünde ağır bir ağrı var, /me kendisini yere attı ve silahını tutacak hali yoktur, /me ağrıdan bağırma sesleri etrafa yayıldı, /me sürünerek aracının arkasına gitmeye çalışıyor, /me bunu yaparken büyük bir acı his ediyor ve acıdan kıvranıyor. Tamam buna hard-rp diyelim aklıma gelenler bu. Polisde /do yere düştü ama ayağa kalkıp ateş etmeye devam etti diye emote verdi. Bir çok zaman bunuda vermiyorlar da neyse. Eee? Ben o emoteleri verene kadar adam beni kelepçeleyip götürdü. 2 kişi de hard rp yapıp emotelere dikkat etmezse hard-rp kavramının ne anlamı kaldı? Bana üstünlük sağlayacaksa ben neden hard rp yapayım benim rol zevkimi bozucaksa ben daha emoteleri vermeden /do Aktif FM olmadığı için yaralanma rolü fast yazacaksa. Onayımı beklemeden alıp tutuklayacaksa ne anlamı kaldı ben salakmıyım kendimi cringe edeyim? Hard rp kavramı vardır ama kitle o kadar rol bilmiyor ki bunun yapılması mümkün değildir.Bu kitleyle hiç yapılamaz zaten. Neyse ya işte bunu açıklamak istedim hadi bb.
seni o kadar iyi anlıyorum ki

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2019, 15:30:06 »
hard rp ekonomi demek çünkü.
zor roleplay zor zor, adı üstünde.
zor ekonomiye denk geliyor.
ekonomi zorlaştırılırsa sunucu hard roleplay olur
hard roleplay dediğimiz sunucunun rol kalitesini belli etmez, anlatamadık ki bir türlü.
güzel rol yapmak öznel bir yargıdır. bunu ilkokul çocuğunun bile anlaması gerek.
senin rolünü beğendiğin kişinin rolünü ben beğenmeyebilirim.
ha illa diyorsanız ki bir rol seviyesi belirteci olsun bu high rp low rp gibisinden belirtilebilir
hard-medium-easy rp sunucu ekonomisinin zorluğunu belirtir.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2019, 15:35:05 »
hard roleplay dediğimiz sunucunun rol kalitesini belli etmez, anlatamadık ki bir türlü.
güzel rol yapmak öznel bir yargıdır. bunu ilkokul çocuğunun bile anlaması gerek.
ha illa diyorsanız ki bir rol seviyesi belirteci olsun bu high rp low rp gibisinden belirtilebilir
Kanka o zaman düşürelim meslek fiyatlarını olalım hard rp?

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2019, 15:42:26 »
şöyle düşün, işin hep rol kısmına bakıyorsunuz. PD yaralı rolü yapıyor ama mecburen hafif yara yapıyor çünkü günde 35000 KERE vuruluyoruz. 2 günde 3 video çıkardım montaj yaptım, sen düşün nasıl çatışmalar oluyor. PD eğer ağır yaralı rolü yaparsa bu sefer şehiri tutacak kimse kalmaz anladın mı? il-legaller toplansın o zaman, tüm pd'leri düşürüp istediklerini yapsınlar. Tüm PD yoğun bakım rolü yapsın, eee şehiri kim düzene sokacak?

Hardrp diye tutturup arge'de açtıkları şey paralar zorlaşsın ama şöyle bir şey var, bu saatten sonra para zorlaşsa bir şey olmaz. Sunucu sıfırlanması lazım. Başka sunucularda para çokta zor değil ancak insanlar infernus alim uçim kaçim derdin de değil.

EMT arkadaş PD'ye haykırmış, hocam öncelikle 2 günlük PD'ye alalım seni ve bakılmayan departman telsizlerinden tut, yediğin DM'ye kadar 2 güne çıldırıp oyunu bırakırsın. Bunca DM dönüp OOC şekilde yere düşürülürken üstüne üstelik PD içinde hiyerarşi olduğu için kimseye bir şey diyemeyip bi yandan da rol yapmak zorundasın.

He, PD yaralı rolü yapmak zorunda mı? Evet, zorunda ancak bazı durumlarda karakterini kas yığını yapıp dik durması gerekebiliyor. EMT arkadaş rol yok diyor bize kayıyor, daha dün vurulduk ve EMT geldi hastaneye götürdü. /do Fast rp dedi, aktif doktor yok dedi. E bunda PD'nin suçu nedir?

Neyse işte, tüm bunlar konuşulsa da AK çekip PD sıkılacak. Sana da istersen 3500 tane SS alır atarım günlük, her gün başka bi macera. Bi gün PIT yeriz, bi gün ananı s... PD! diye bağıranla uğraşırız. Bak yemin ediyorum daha 15 dakika önce 3 tane /q atan adamla uğraştık. Afedersin de biz bunlarla uğraşınca rol zevki de kalmıyor insanın, bi süre sonra artık yoruluyor. Bizde insanız kardeşim ya, bak zamanında düşük suçluları serbest bırakmak IC cezaydı. Adamı rol yaptık, dağa çıkartıp köpeğimiz etmiştik. Ayak fetişi yaptırdık adama sonra serbest bırakmıştık. İlla ki rol yapan var bunu unutma. Bi oluşumu tak diye karalayamazsın, karaladığın insanlarda bi zamanlar rol yapıyordur ama artık dolmuştur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2019, 15:54:47 »
Kanka o zaman düşürelim meslek fiyatlarını olalım hard rp?
evet
meslek fiyatları düşürülürse sunucu hard rp olur
siz ne sanıyordunuz hard rpyi allah için?
herkesin dilinde bir hard rp bir hard rp

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2019, 15:55:26 »
şöyle düşün, işin hep rol kısmına bakıyorsunuz. PD yaralı rolü yapıyor ama mecburen hafif yara yapıyor çünkü günde 35000 KERE vuruluyoruz. 2 günde 3 video çıkardım montaj yaptım, sen düşün nasıl çatışmalar oluyor. PD eğer ağır yaralı rolü yaparsa bu sefer şehiri tutacak kimse kalmaz anladın mı? il-legaller toplansın o zaman, tüm pd'leri düşürüp istediklerini yapsınlar. Tüm PD yoğun bakım rolü yapsın, eee şehiri kim düzene sokacak?

Hardrp diye tutturup arge'de açtıkları şey paralar zorlaşsın ama şöyle bir şey var, bu saatten sonra para zorlaşsa bir şey olmaz. Sunucu sıfırlanması lazım. Başka sunucularda para çokta zor değil ancak insanlar infernus alim uçim kaçim derdin de değil.

EMT arkadaş PD'ye haykırmış, hocam öncelikle 2 günlük PD'ye alalım seni ve bakılmayan departman telsizlerinden tut, yediğin DM'ye kadar 2 güne çıldırıp oyunu bırakırsın. Bunca DM dönüp OOC şekilde yere düşürülürken üstüne üstelik PD içinde hiyerarşi olduğu için kimseye bir şey diyemeyip bi yandan da rol yapmak zorundasın.

He, PD yaralı rolü yapmak zorunda mı? Evet, zorunda ancak bazı durumlarda karakterini kas yığını yapıp dik durması gerekebiliyor. EMT arkadaş rol yok diyor bize kayıyor, daha dün vurulduk ve EMT geldi hastaneye götürdü. /do Fast rp dedi, aktif doktor yok dedi. E bunda PD'nin suçu nedir?

Neyse işte, tüm bunlar konuşulsa da AK çekip PD sıkılacak. Sana da istersen 3500 tane SS alır atarım günlük, her gün başka bi macera. Bi gün PIT yeriz, bi gün ananı s... PD! diye bağıranla uğraşırız. Bak yemin ediyorum daha 15 dakika önce 3 tane /q atan adamla uğraştık. Afedersin de biz bunlarla uğraşınca rol zevki de kalmıyor insanın, bi süre sonra artık yoruluyor. Bizde insanız kardeşim ya, bak zamanında düşük suçluları serbest bırakmak IC cezaydı. Adamı rol yaptık, dağa çıkartıp köpeğimiz etmiştik. Ayak fetişi yaptırdık adama sonra serbest bırakmıştık. İlla ki rol yapan var bunu unutma. Bi oluşumu tak diye karalayamazsın, karaladığın insanlarda bi zamanlar rol yapıyordur ama artık dolmuştur.
PD sadece bir örnekdi aynısını illegallerde yapıyor. Sunucu genel olarak hırsız polise dönmüş durumda da neyse. İllegal hey pd orospu çocuğu diyip altında infernus kaçmaya başlıyor. Ben kendim PD de 2 ay bulundum ve kanser seviyesi o kadar yükseliyor ki illegal dönmek istiyorsun. Sıkıp /q atan mı dersin kovalamayınca /pm 458 Senin anneni orospu yapayım diyenler falan işte insan bir noktadan sonra çıldırıyor. PD burada bir örnekti.