şöyle düşün, işin hep rol kısmına bakıyorsunuz. PD yaralı rolü yapıyor ama mecburen hafif yara yapıyor çünkü günde 35000 KERE vuruluyoruz. 2 günde 3 video çıkardım montaj yaptım, sen düşün nasıl çatışmalar oluyor. PD eğer ağır yaralı rolü yaparsa bu sefer şehiri tutacak kimse kalmaz anladın mı? il-legaller toplansın o zaman, tüm pd'leri düşürüp istediklerini yapsınlar. Tüm PD yoğun bakım rolü yapsın, eee şehiri kim düzene sokacak?
Hardrp diye tutturup arge'de açtıkları şey paralar zorlaşsın ama şöyle bir şey var, bu saatten sonra para zorlaşsa bir şey olmaz. Sunucu sıfırlanması lazım. Başka sunucularda para çokta zor değil ancak insanlar infernus alim uçim kaçim derdin de değil.
EMT arkadaş PD'ye haykırmış, hocam öncelikle 2 günlük PD'ye alalım seni ve bakılmayan departman telsizlerinden tut, yediğin DM'ye kadar 2 güne çıldırıp oyunu bırakırsın. Bunca DM dönüp OOC şekilde yere düşürülürken üstüne üstelik PD içinde hiyerarşi olduğu için kimseye bir şey diyemeyip bi yandan da rol yapmak zorundasın.
He, PD yaralı rolü yapmak zorunda mı? Evet, zorunda ancak bazı durumlarda karakterini kas yığını yapıp dik durması gerekebiliyor. EMT arkadaş rol yok diyor bize kayıyor, daha dün vurulduk ve EMT geldi hastaneye götürdü. /do Fast rp dedi, aktif doktor yok dedi. E bunda PD'nin suçu nedir?
Neyse işte, tüm bunlar konuşulsa da AK çekip PD sıkılacak. Sana da istersen 3500 tane SS alır atarım günlük, her gün başka bi macera. Bi gün PIT yeriz, bi gün ananı s... PD! diye bağıranla uğraşırız. Bak yemin ediyorum daha 15 dakika önce 3 tane /q atan adamla uğraştık. Afedersin de biz bunlarla uğraşınca rol zevki de kalmıyor insanın, bi süre sonra artık yoruluyor. Bizde insanız kardeşim ya, bak zamanında düşük suçluları serbest bırakmak IC cezaydı. Adamı rol yaptık, dağa çıkartıp köpeğimiz etmiştik. Ayak fetişi yaptırdık adama sonra serbest bırakmıştık. İlla ki rol yapan var bunu unutma. Bi oluşumu tak diye karalayamazsın, karaladığın insanlarda bi zamanlar rol yapıyordur ama artık dolmuştur.