Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sezar the Old Soldier

Başlatan Yüce Sezar, 12 Mart 2018, 15:22:24
Okunma sayısı 1252 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yüce Sezar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: Sezar the Old Soldier
« Yanıtla #10 : 12 Mart 2018, 17:32:39 »
The Rock [ÇÇÇÇÖÖÖP]
Karakterimi yansıtan en iyi tipin o olduğunu düşündüğüm için görünüm açısından onu seçmek istedim.
Kötü yorumunuz için teşekkür ederim, kimine göre çöp kimine göre iyi olabilir.

Çevrimdışı Yüce Sezar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Birlik:
« Yanıtla #11 : 12 Mart 2018, 17:37:22 »
Kötü düşünceniz için teşekkür ederim fakat bir yer aklımı karıştırdı.
İçeriği az olan bir şeyin nesine cringe diyorsunuz çözemedim, hakkımda kısmı kısa ve basit.
Seçtiğim resimler ise oyunda belirlediğim karakterimi çok iyi yansıttığı için seçilmiş bulunmakta.
Bunda, cringe denebilecek bir durumun olduğunu göremediğim için biraz kafam karıştı.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 12 Mart 2018, 17:39:34 »
Old Soldier? Ex-military olmasın o? ???
İki kelimede de anlatılmak istenen kavram aynı, neden kendimi süper ingilizce konuşuyormuş gibi göstermeme gerek var ki, old soldier işte, bunun nesini düzeltmek gerekiyor ki ?
Ayrıca, old soldier kavramına tecrübeli asker anlamı da eklenebilir, yani önü açık bir kavram.

Bir tür farklılık sezdim şaşkınlıkla beraber, bildirmek istedim. "Şurada şöyle hatan var, düzeltmelisin" gibisinden eleştiride bulunmadım. Ayrıca iki kelime ile insan über şekilde ingilizce konuşmuyor.

Her neyse, kolay gelsin.

Çevrimdışı Yüce Sezar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Birlik:
« Yanıtla #13 : 12 Mart 2018, 17:41:13 »
İki kelimede de anlatılmak istenen kavram aynı, neden kendimi süper ingilizce konuşuyormuş gibi göstermeme gerek var ki, old soldier işte, bunun nesini düzeltmek gerekiyor ki ?
Ayrıca, old soldier kavramına tecrübeli asker anlamı da eklenebilir, yani önü açık bir kavram.

Bir tür farklılık sezdim şaşkınlıkla beraber, bildirmek istedim. "Şurada şöyle hatan var, düzeltmelisin" gibisinden eleştiride bulunmadım. Ayrıca iki kelime ile insan über şekilde ingilizce konuşmuyor.

Her neyse, kolay gelsin.

Teşekkür ederim açıklaman için, iki kelime ile insanın über şekilde ingilizce konuşmadığının zaten farkındayım.
Fakat nedense bir tür eleştiri sezdim, yazış tipinden olsa gerek, olmasın o ? gibi bir yazı insanı ister istemez ufak bir eleştiri altında bırakıyor.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #14 : 12 Mart 2018, 17:46:02 »

Her neyse, kolay gelsin.

Teşekkür ederim açıklaman için, iki kelime ile insanın über şekilde ingilizce konuşmadığının zaten farkındayım.
Fakat nedense bir tür eleştiri sezdim, yazış tipinden olsa gerek, olmasın o ? gibi bir yazı insanı ister istemez ufak bir eleştiri altında bırakıyor.

Eleştiri bazında algılamış olabilirsin ama seni temin ederim, herhangi bir tür eleştirim yok. Sade ve anlaşılabilir bir tanıtımın var. Anlatmak istediğini anlatmışsın, "İyi roller" dilemekten başka bir şansımız var mı? :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #15 : 12 Mart 2018, 17:46:45 »

Çevrimdışı Yüce Sezar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Birlik:
« Yanıtla #16 : 12 Mart 2018, 17:47:13 »

Her neyse, kolay gelsin.

Eleştiri bazında algılamış olabilirsin ama seni temin ederim, herhangi bir tür eleştirim yok. Sade ve anlaşılabilir bir tanıtımın var. Anlatmak istediğini anlatmışsın, "İyi roller" dilemekten başka bir şansımız var mı? :)
Tekrardan teşekkür ederim o halde :)

Çevrimdışı Crystallize

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Cobalt Lv.15