Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

❗Rollere açık olun artık❗

Başlatan Vuslu!, 12 Mart 2018, 12:56:36
Okunma sayısı 5115 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Şubat 2018, 21:58
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ❗Rollere açık olun artık❗
« Yanıtla #30 : 14 Mart 2018, 23:01:29 »
Keşke tek sorun bu olsa, Rina'da ki gözlemlerimden sonra pasife geçme sebeplerimden biride buydu. İnsanlar sürekli bir sunucunun eski dönemini andırırcasına malvarlık ve en çokta silah peşinden koşuyor, silah bulduktan sonra Polat Alemdar rollerine başlayıp bizim gibi rol çevirmek isteyen insanları kanser ediyor, düzelirse ne mutlu size.  :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 14 Mart 2018, 23:01:59 »
"SELAM" dediğim için tacizci olarak damgalandım ve üç tane am sevd- çok pardon.. kral efendiler varya hani, onlar saldırdı bana. Saçma saçma işler yahu, e-rp'yi şu kadar takmalarını anlamıyorum. Ya git, sevgilinle eğlen, gez, bowlinge git, paintball oyna, sahile git yüz. Yahu sevişmesen ölür müsün be adam?

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #32 : 14 Mart 2018, 23:03:59 »
Vay anasını, demek bir harf hatasına gülebilecek kadar geri zekalı biriymişsin be raviel. Bunca zamanımı sana laf anlatmaya çalışarak harcadığım için kendimden utandım şu an.

forum değil birbirini yerme platformu.burada birbirinize sokuyosunuz yarım saatten beri, samp forumlarının salak sorunsallarından birisi daha işte gözümünüzün önünde. elinize bir b*k mu geçiyor da birbirinizi iğneliyosunuz?

Yüzyılların roleplay üstadı gibi yorumlarda bulunup, konuyu anlamadığım gibi eleştirmeye çalışan ben değilim. Dert edecek bir şeyim de yok.

Çevrimdışı Thunder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Aralık 2023, 22:55
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 05 Eylül 2022, 00:12
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
Son giriş: 12 Eylül 2022, 21:11
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
« Yanıtla #33 : 14 Mart 2018, 23:04:10 »
şahsen senelerdir idlewood yerine temple gibi yerlerde rol yapmaya alışkın olsaydım bende gelmezdim idlewooda, kulağa habire bir metal ya da uyuşturucu lazım mı diye fısıldamalar falan, non-rp sürüşler, alakasız troll insanlar insanın rol yapma isteğini bırakmıyor.bu yüzden çoğu insan rollere açık olmak yerine "acaba bu da mı troll" önyargısı ile bakıyor.  dilerim ki bu insanlar barınmasın bu sunucuda herkes rahatça idlewooda gelip dilediği rolü toplu alan içinde sergilesin. legal rol dönmemesinin en büyük etkeni an aktif rol havuzunun trollerle çevrili olmasıdır, bence

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
« Yanıtla #34 : 14 Mart 2018, 23:04:30 »
Haklı bir konuya değinilmiş.

Çevrimdışı seckinn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Mayıs 2020, 21:29
Toplam oynama: 23 gün, 3 saat
Birlik: *** ***** **rde
« Yanıtla #35 : 14 Mart 2018, 23:06:05 »
Spoiler:
Vay anasını, demek bir harf hatasına gülebilecek kadar geri zekalı biriymişsin be raviel. Bunca zamanımı sana laf anlatmaya çalışarak harcadığım için kendimden utandım şu an.

forum değil birbirini yerme platformu.burada birbirinize sokuyosunuz yarım saatten beri, samp forumlarının salak sorunsallarından birisi daha işte gözümünüzün önünde. elinize bir b*k mu geçiyor da birbirinizi iğneliyosunuz?

Yüzyılların roleplay üstadı gibi yorumlarda bulunup, konuyu anlamadığım gibi eleştirmeye çalışan ben değilim. Dert edecek bir şeyim de yok.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #36 : 14 Mart 2018, 23:12:28 »
Bence insanlar istediği rolü yapabilir, isterse eşcinsel veya başka bir şey istediği türlü rol yapabilir E-RP de karşıdaki taraf da istiyorsa istediklerini yaparlar yani bu onların rol zevkidir biz karışamayız. Ama şöyle bir şey var, ilk gün tanıştıgın kızı ikinci gün yatağa üçüncü gün evliliğe götürüyorsun baya saçmalık yani. Adamlar direk konuya girelim derdinde, bu konuda görüşüm bu şekildedir.

Çevrimdışı Emran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Eylül 2020, 16:35
Toplam oynama: 8 gün, 10 saat
« Yanıtla #37 : 14 Mart 2018, 23:13:29 »
Bence insanlar istediği rolü yapabilir, isterse eşcinsel veya başka bir şey istediği türlü rol yapabilir E-RP de karşıdaki taraf da istiyorsa istediklerini yaparlar yani bu onların rol zevkidir biz karışamayız. Ama şöyle bir şey var, ilk gün tanıştıgın kızı ikinci gün yatağa üçüncü gün evliliğe götürüyorsun baya saçmalık yani. Adamlar direk konuya girelim derdinde, bu konuda görüşüm bu şekildedir.
bizde ilk gün yatağa ikinci gün mezara

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #38 : 14 Mart 2018, 23:14:31 »
bizde ilk gün yatağa ikinci gün mezara
İlişki sırasında kızı yok ediyorsun demek, sevdim bunu.

Çevrimdışı Emran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Eylül 2020, 16:35