Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

❗Rollere açık olun artık❗

Başlatan Vuslu!, 12 Mart 2018, 12:56:36
Okunma sayısı 5166 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ❗Rollere açık olun artık❗
« Yanıtla #20 : 14 Mart 2018, 21:09:22 »
Yanlışın var. Diğerlerine ne şekilde konuştuğun beni zerre ilgilendirmez, bana karşı ne şekilde konuştuğun beni ilgilendirir. Oraya yazdığımı anlamamışsın, kafana göre eleştirmişsin. Düzgünce eleştiri yapman için zaten sana yazdığım şeyi açıklamaya çalıştım, halen aynı üslupla burada konudan aşırı uzakta bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun. Komiksin diye çıkışmaların ise kahkaha attırdı, bunu buraya yazmazsam ayıp olur.

Ben kimseden hiçbir şeyi sakınmadım. Bu tavrından rahatsız olduğumu dile getirdim zaten daha önce, halen aynı şekilde beni eleştirmeye çalışıyorsun. Madem o kadar adamsın; karşındakini ya düzgünce eleştirirsin, ya da sana karşı söylenene kulak verirsin. Sen ne yazık ki ikisini de yapmıyorsun. Halen çok bilmiş, SAMP ortamında binlerce insan huyu ve yüz görmüş tavrını takınmaya devam ediyorsun.

"Benimle münakaşa etme" diye sana sert üslupla da olsa bir ricada bulunmama karşılık "İzdivaçta mıyız? Ne bu tripler?" diye cevap vermen ve homoseksüel yakıştırması yapman, senin tartıştığın, münakaşa ettiğin bir kimseye ne kadar saygılı olduğunu sorgulatır. Bunu da bil diye yazıyorum.

Çevrimdışı seckinn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Mayıs 2020, 21:29
Toplam oynama: 23 gün, 3 saat
Birlik: *** ***** **rde
« Yanıtla #21 : 14 Mart 2018, 22:07:47 »
Sana homoseksuel demedim, kendim için değilim dedim. Olayları güzel çarpıtıyorsun. Hayatım boyunca senin gibileri hep elimin tersiyle ittim, gelip seninle düzgünce tartışmaya çalıştığımda gösterdiğin tepkiyi görünce tavrımı değiştirdim senin dilinde konuştum onu da beğenmiyorsun. Evet dediğim gibi, evlilik programında gibi davranıyorsun şöyle konuşma böyle konuşma, kendine kriterler edinmişsin, şöyle şişkininden de güzel bir egon var. Onun arkasından bana taşlar atıp duruyorsun. Bunlar özelden konuşulacak şeyler ama sende şov yapmayı seven birini gördüm, sanırım bu platformda iz bırakmaya ya da birilerini etkilemeye çalışıyorsun.
Bu sebepten seninle sorunu özelden çözmeye çalışmayacağım. Sonra gelir burada özelden yazmamı kendine bir silah olarak kullanırsın. Sıkıntını iki olgun insan gibi karşılıklı çözemeyiz bunu anladım o kadar erdemli bir kişiliğin olduğunu da sanmıyorum.
SAMP ortamında binlerce insan huyu ve yüz görmüş tavrını takınmaya devam ediyorsun.
dediğin gibi biriyim. Senin gibileri de iyi tanıyorum o yüzden merak etme, hadi işine.

Çevrimdışı Emran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Eylül 2020, 16:35
Toplam oynama: 8 gün, 10 saat
« Yanıtla #22 : 14 Mart 2018, 22:20:27 »
Kadın karakterlerin büyük bölümünün başka kadın karakterlere yöneldiği konusuna katılıyorum ben de. Her ne kadar imkansız bir şey olmasa da koca sunucunun yüzde doksan kadarı böyle olunca durum garip geliyor. Yine de kural ihlali olmadığı sürece karışılamaz tabii.
sampın dövüş bugundan sonraki en büyük sorunu bu aslında.lezbiyen rolleri bir hastalık.insanlar birbirini 10 saat boyunca yalarken rol yapıp ne zevk alıyor acaba

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #23 : 14 Mart 2018, 22:39:31 »
Oha konuya bakmıyordum da yaa ben sadece rollere açık olun dedim Lez nereden çıktı :D :D :D

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 14 Mart 2018, 22:43:08 »
Hâlâ aynı terane ya.

Pişkin pişkin egolu bir şekilde konuşuyorsun, şişkin egosu olan ben oluyorum. Burada izdivaç yakıştırması yapıp saçma sapan laflar ediyorsun, şov yapan ben oluyorum. Güzel kafaymış birader, böyle zamanlarda kullanmaya bak.

Bana istediğin gibi konuşabiliyorsan ve benim bununla zerre alakam olmuyorsa, sen de ne kadar erdemli biri olduğumu sorgulayamazsın. Zaten sen özelden problemini çözmeye çalışsan ben geri püskürtürüm seni. Yıllanmış rolcü, emektar SAMP oyuncusu tavrın ve karşındakini gereksiz bir şekilde yargılaman tartışmayı bu hale getirdi. O yüzden asla ama asla hatayı bende aramaya kalkma.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #25 : 14 Mart 2018, 22:48:22 »
Konu kavga konusu değil lütfen beyler.

Çevrimdışı seckinn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 14 Mart 2018, 22:54:32 »
Hata tamamen sende, ne yapmaya çalıştığını da anlamıyorum. Gereksiz bir kin güdüyorsun bana. Anladığım kadarıyla bilgisayarın başından kalkamayan buraları takıntı haline getirmiş bir kardeşimizsin. Seni yargılamıyorum ancak beni bu kadar kafaya takma derim, çünkü umursamıyorum ayrıca alay konusu oluyorsun, şuna bakın diyip gülüyoruz.  ;D Seni kime sorsam kavgacı, atarlı, egolu değişik biri olarak anlatıyor. Bir kişi bile hakkında iyi bir şey söylemedi. Nasıl biri olduğunu çokta sorgulamaya gerek yokmuş. Bundan sonra tek geri cevap dahi atmayacağım, kendi küçük dünyanda beni yargılayıp asıp keserek tatmin etmeye devam et.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 14 Mart 2018, 22:56:29 »
Şu palavralarını kendine sakla ve lütfen artık sus. Aklın sıra benimle falga geçtiğini sanıyorsun bir de. Yazık, ne diyeyim.

Çevrimdışı seckinn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 14 Mart 2018, 22:57:26 »
Şu palavralarını kendine sakla ve lütfen artık sus. Aklın sıra benimle falga geçtiğini sanıyorsun bir de. Yazık, ne diyeyim.
Falga geçtiğimi sanmıyorum, dalga geçiyorum. Bayağı eğlendiriyorsun  ;D

Çevrimdışı cihanya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Nisan 2025, 17:08
Toplam oynama: 340 gün, 19 saat
Son giriş: 08 Şubat 2024, 19:46
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
« Yanıtla #29 : 14 Mart 2018, 23:01:03 »
Kolay gelsin ne kadar ayıp şeyler dönüyor burada.