Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Abarti'nin LSPD milliyetçiliği

Başlatan dark2, 10 Mart 2018, 01:45:53
Okunma sayısı 1138 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Mart 2020, 03:08
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Abarti'nin LSPD milliyetçiliği
« : 10 Mart 2018, 01:45:53 »
Gerçekten çok ilginç bir konu, biz abarti geldiğinde sandık LSPD daha iyiye gidecek tam tersi daha da kötü oldu. Üstüne utanmadan LSPD'nin bu halini savunuyorlar? Bence LSPD'den olmayan hiçbir kimseye rol yaptırtmama derecesine gelene kadar durmayacaklar. Bugün olan konular çok ilginç, mesela haftalardır LSPD'nin sorgusuz sualsiz milleti hapise atması, suç bile işlemeyen adama M4 ile sıkması falan artık biriktiği için 3 illegal birlik toplandı. Bir araya geldik LSPD'yi dağıtıp üstlerini rehin alacaktık. Ayrıca CK edilmesi gereken bir kişi CK edilecekti galiba. Her neyse birleştik, arabaların plakasını söktük, eldiven giydik, telefonları kapattık, maskelerimizi taktık yapabileceğimiz her şeyi yaptık hepimizin elinde uzun namlulu silahlar var sayılabilirdi. AK47ler vb, Taktik şu şekilde işleyecekti ilk önce LSPD tuzağa çekilecek, bu arada çekilecekleri bölgede tüm herkes silahla bekliyor olacak. Her şey hazır, LSPD yi tuzağa çekmek kaldı sadece. Çekmek için uğraşırken polislere ateş vb açıldı, polis helikopteri kalktı bir anda bizim olduğumuz yeri yukarıdan izlemeye başladı  :o. Bize pustuğumuz bölgede Sniper ile ateş açıldı. Sonra polisler çıkınca biz de çıktık ve polisleri alt ettik, bu sırada Terral solid isimli arkadaş ve bir arkadaş daha ck oldular, Terral Solid kendi isteği ile ck oldu, diğerinin ise zaten CK izni varmış o da öyle ck oldu. Ardından yere düşürdüğümüz polisleri de arabalara atıp şehir dışında bir bölgeye kaçtık. O bölgede kimsenin bizi bulamayacağına emindik, çünkü arabaların renginden tutun plakaya kadar her şeyi değiştirmiştik, peki ne oldu? Buldular tabii ki ne olacaktı. Bu serverde ben LSPD'nin bir kere kaybettiğini görmedim, bir kere altta kaldığını görmedim. Biraz daha detaylı anlatayım. Biz bu polisleri kaçırdıktan sonra o bölgede tutuyorduk, o sırada tam bunları öldürüp hastaneye yollayacakken herkes bir anda crash yedi, 10-15 kişi birden. Tam o dakikalarda LSPD anayolda gözüktü ve arabalarla bize doğru gelmeye başladılar, ben panikle mafyanın liderini kaçırmak için arabaya atladım ancak arabayı çalıştıramadığım için mafya liderini bırakıp kendimi suya attım ve bölgeden uzaklaştım, bu sırada şunu öğreniyoruz, bakın crash yedikleri dakika içerisinde oluyor bunlar. Crash yiyen oyuncular tekrar oyuna giremiyor. Geri kalan oyuncular da bu durumda hem polislerin revenge kill yapması hem metagame yapıp bulmaları üstüne adamların crash yiyip girememeleri üzerine bir karar alıyorlar ve çoğu oyundan çıkıyor. Forumda quit atmadığımızı, crash yediğimizi belirttiğimizde durum ile alakasız bir ss atılıp konu kilitleniyor, bana cevap hakkı doğmuş olmasına rağmen. Bu bence çok zorbaca bir şey. Biz o silahları bir araya getirebilmek için günlerce emek harcıyoruz. Ancak LSPD ölüp ölüp geri geliyor bu durumu sizin vicdanınıza bırakıyorum. Abarti lütfen bu konuyu da kilitleme veya silme.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Ynt: Abarti'nin LSPD milliyetçiliği
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2018, 01:48:14 »
LSPD'yi baltalamayı bıraksan artık? Kendi oluşumunuzu da PD'den üstün görmeyin, yeter.

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2018, 01:49:16 »
LSPD'yi baltalamayı bıraksan artık? Kendi oluşumunuzu da PD'den üstün görmeyin, yeter.
Bakın burada bir adet Remnant görüyorsunuz, hiçbir şekilde geçerli bir argüman sunmaz sadece tartışmayı körükler ve ortada gezinir.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2018, 01:51:22 »
Bu arkadaşı geri kazanmanın hiçbir yolu yok sanırım. Yönetim gereğini yapacaktır.

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2018, 01:52:50 »
Yönetim ile tehtit etmenin amacı ne? Burada hepimiz bu sunucunun iyiye gitmesini istiyoruz. Siz ise kendi birliğinizi yüceltiyorsunuz. Olayı tek bir ağızdan dinlerseniz tabii ki kimden dinlediyseniz o haklı gelir size. LSPD üyelerinin yönetime ulaşabilmesi çok daha kolayken biz oyuncular Teamspeak3 gibi bir platformda bile admine ulaşmak için ismimizin sonuna admin bekliyorum koyduğumuzda kick yiyoruz.

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2018, 01:54:00 »
Ayrıca bu kadar yazıyı bir dakika içerisinde okuyabileceğine inanmıyorum, muhtemelen yazdığım yazıyı okumadan konuya cevap verdin.

Çevrimdışı Emran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Eylül 2020, 16:35
Toplam oynama: 8 gün, 10 saat
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2018, 01:55:32 »
belki önceki birliğimdensindir seni tanımıyorum ama bu konular fixtir her sunucuda açılır, sonra kilitlenir ve kimsenin umrunda olmaz.bu yazıya emek vermek gibi bir saçmalık yapacağına girip sunucuda rol yapsaydın her şey daha güzel olurdu

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2018, 01:57:05 »
Evet, önceki konundan sonra okumadım ve herhangi bir birlikte bulunmuyorum, bilmeni isterim.

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 10 Mart 2018, 01:58:46 »
belki önceki birliğimdensindir seni tanımıyorum ama bu konular fixtir her sunucuda açılır, sonra kilitlenir ve kimsenin umrunda olmaz.bu yazıya emek vermek gibi bir saçmalık yapacağına girip sunucuda rol yapsaydın her şey daha güzel olurdu
Derdimi anlatmaktan başka çare bırakmıyorlar çünkü LSPD nefes aldırtmıyor, mesela Ethan White diye bir polis var, adama diyorsun bunlar beni dövdü, /do kanalından kanlar içerisindedir diye belirtiyorsun, departmana şikayet et diyor. İhbar veriyorsun başka polisler geliyor onlar tam seninle ilgilenecekken Ethan White yine müdahale ediyor bu sefer bunlar sizi oyalamasın siz gidin falan diyor. LSPD bu kadar çekilmez halde artık, ben abarti'nin LSPD'yi bilmediğini falan sanmıyorum daha önce aynı sunucuda bulunduğumuz oldu, ama medium-rp bir sunucuda hard rp LSPD getirmeye çalışıyor.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 10 Mart 2018, 02:01:45 »
Bir LSPD üyesinden şikayetçiysen eğer LSPD konusunda şikayet şablonu var, onu doldurup yollasan Abarti'ye bu sıkıntıların çözülür. Onun yerine burada derdini anlatmaya çalışıyorsun. Önceki konunun kilitlenmesinden bunu anlamanı beklerdim.