Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Abarti'nin LSPD milliyetçiliği

Başlatan dark2, 10 Mart 2018, 01:45:53
Okunma sayısı 1132 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Mart 2020, 03:08
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Abarti'nin LSPD milliyetçiliği
« Yanıtla #10 : 10 Mart 2018, 02:09:10 »
Bir LSPD üyesinden şikayetçiysen eğer LSPD konusunda şikayet şablonu var, onu doldurup yollasan Abarti'ye bu sıkıntıların çözülür. Onun yerine burada derdini anlatmaya çalışıyorsun. Önceki konunun kilitlenmesinden bunu anlamanı beklerdim.
Bak hala bana ic şikayetten bahsediyorsun

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #11 : 10 Mart 2018, 02:18:21 »
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,4606.0.html

Bak bakalım burada IC şikayete dair bir şey yazıyor mu? Ethan White'ın yaptığı Non RP'yi LSPD binasına gidip bildirmeyi düşünüyorsan, onu bilemem.

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Mart 2020, 03:08
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
« Yanıtla #12 : 10 Mart 2018, 02:36:38 »

LSPD üyelerinin "Metagaming, Powergame" tarzı roleplay hataları dışında LSPD ile ilgili, örneğin; "fazla ceza kestiler, fazla hapis cezası yedik" tarzı şikayetlerinizi aşağıdaki formu doldurarak bana özel mesajdan atabilirsiniz. Aksi taktirde oyuncu şikayetlerine açılan LSPD şikayetlerine yöneticiler dahil ilgi göstermeyecek, hatta konu kilitlenecektir.

Çevrimdışı Thor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Eylül 2022, 13:05
Toplam oynama: 383 gün, 5 saat
« Yanıtla #13 : 10 Mart 2018, 02:37:06 »
@Abarti adlı admin'in agzından çıkan bi laf vardır, belki duymuşsundur ben crash veya quit atan kişilere 5 dakika süre veririm gelmezlerse işlem yaparım. Burda senin bi admini kötülemeye ne bi hakkın var nede bişeyin burdaki konuları saptırma he adminden memnun degilmisin, yönetemediginimi düşünüyorsun ozaman git admin şikayetlerine kanıtların ile beraber şikayetini aç admini gelipte burda kötülemeye hakkın yok.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #14 : 10 Mart 2018, 02:44:09 »
O yazıya aldanmayıp, şikayetin konusunu düzgün ve tarafsız bir dille anlatırsan gereğini yaparlar. Ben Velma Dark adlı kişiyi PM'den bildirdim Abarti'ye ve "Daha önce de böyle bir vukuatı vardı onun, ben gerekeni yapacağım. Bildirdiğin için teşekkür ederim." cevabını aldım. Tek bir mesaja bakıp burada PD'yi yermeye çalışan, balta savuran tipte bir konu açarsan ne bir destek görürsün, ne de haklı olduğunu dile getirebilirsin.

Ben üzerime düşeni yaptım, bana laf sallamana rağmen sana yardımcı olmaya çalıştım. Daha fazla konuya yazarak seninle münakaşa etmeyeceğim. Eline ne geçerse bana fırlatıp duruyorsun çünkü.

Çevrimdışı Brancos9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Aralık 2019, 13:40
Toplam oynama: 5 gün, 19 saat
« Yanıtla #15 : 10 Mart 2018, 02:59:03 »
Roleplay serverlarında Gtada olur başka oyunda olur Adminler polisin yanında olur olmalıdırda sebebi gerçek hayatta ülkeyi kim yönetir? Devlet yönetir. Devlet polisi destekler. Adminlerde serveri yönetir polisi desteklemesi normal. Ben bugün LSPD sayesinden 1 saat bekletildim hepsi sizin suçunuz yüzünden. LSPD ye karşı ayrı bir tutum sergiliyorsunuz çünkü düşman gibi görüyorsunuz. Sırf LSPD sizinle uğraşacağım diye benimle uğraşmayı bırakıp 1 saat beklettiler. Konuştuğumuzda ts den onlarında rahatsız olduğunu belirttiler. Bu kadar düşman olmayın Adminler polisin yanında olmak zorunda. Çünkü illegal olmak kolay polis olmak zor.

Çevrimdışı Haulf Eaddis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 15:23
Toplam oynama: 20 gün, 16 saat
« Yanıtla #16 : 10 Mart 2018, 03:48:11 »
Roleplay serverlarında Gtada olur başka oyunda olur Adminler polisin yanında olur olmalıdırda sebebi gerçek hayatta ülkeyi kim yönetir? Devlet yönetir. Devlet polisi destekler. Adminlerde serveri yönetir polisi desteklemesi normal. Ben bugün LSPD sayesinden 1 saat bekletildim hepsi sizin suçunuz yüzünden. LSPD ye karşı ayrı bir tutum sergiliyorsunuz çünkü düşman gibi görüyorsunuz. Sırf LSPD sizinle uğraşacağım diye benimle uğraşmayı bırakıp 1 saat beklettiler. Konuştuğumuzda ts den onlarında rahatsız olduğunu belirttiler. Bu kadar düşman olmayın Adminler polisin yanında olmak zorunda. Çünkü illegal olmak kolay polis olmak zor.

Herkes senin gibi düşünmüyor kral,keşke düşünseler ;D

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #17 : 10 Mart 2018, 05:43:48 »
Benim yönettiğim bir LSPD her daim rol yapmalı ve hard-rp düzeyinde rol yapmalarını hedefliyor diretiyorum. Bu böyle olacak, sunucunun düzeyi ne olursa olsun.Tartışma konusu değil burası direkt olarak baltalamak ve kötülemek amaçlı açılan bir konu kabul edilemez.PD rolleri konusunda daha fazla bilgi edinmeniz gerekiyor.