IC duruma OOC çağrı yapıyorsunuz. Yaptığınız şey aşırı saçma gerçekten.
Böyle bir destek beklemek yerine bu ortamı kendiniz IC olarak yaratmalısınız. Kendi adıma konuşayım, rollerimi illegale ufaktan kaydırmadan önceye kadar gayette ortam yaratılabiliyordum, Idlewood gibi çetecilerin yuva yaptığı bir bölgede bile hiçbir pis işe bulaşmadan aile, arkadaş rolleri yapabildik.Bu tamamen sizin rol bilginizle alakalı. Şuan kafamda oluşturduğum senaryo yasadışı durumlar içeriyor ancak bunlar tamamen şehirdeki insanların da istekleri doğrultusunda katılabileceği organizasyonlar. Freestyle turnuvaları, kumar geceleri, hayvan ve insan dövüşleri gibi.
Asıl can sıkıcı nokta ise insanlara empoze edilen yanlış algı yüzünden yasadışı rol dendiğinde insanların aklına doğrudan silah ya da farklı materyallerin kullanıldığı kavga,savaş ya da çatışma rollerinin gelmesi. Yukarıda örneklendirmesini yaptığım faaliyetlerde genel olarak yasadışı durumlar ancak sivil takılan arkadaşlarında kolaylıkla katılım sağlayabileceği etkinlikler. Bu organizasyonlar için sokakta insanlara kulaktan kulağa duyurma rolleri yapacağız, bunlar da kesinlikle acemice olmayacak, birkaç kişiyi davet edip bırakacağız, o çevresini, bu çevresini çağırır derken toplanacak.Adminlerden yardım isteyerek "sokaktan sesler"de duyuru yaptırmayı dahi düşünmüyorum. Rolde çeşitlilik arıyorsanız biz bu işleri başlattığımızda destekçimiz olabilirsiniz.