Selamlar.Sunucuya şöyle bir bakıyorum da, herşey iyi güzel.Sistem olsun, yönetim ilgisi olsun falan...Ama, illegal rollerde şunu görüyorum ben.Adam elinde silahla otoyol kenarında, caddede dolaşıyor.Ya abicim, azcık mantık ya.Orada kamera yok mu ? Mobese denen birşey var.PD de yakalayınca, mg oldu o oldu.Tamam PD de belki bazı yönlerden eksiklikler vardır, fakat illegal bir birlik üyesi olman, sunucuda seni ALLAH yapmaz...Bu sözüm de meclisten dışarıdır(birlik yöneticileri.Hemen hemen çoğu birlik yöneticileri ile konuşmuşluğum vardır, zaten sözüm onlara değil.Fakat, altındaki adamlara gelince, eline AK yi, Deagle'ı alan sunucuda ALLAH kesiliyor arkadaş.Birliğimde toplasan 7 kişi olmasının sebebi ise apayrı bir dünya.Bakıyorum şöyle, adam Idlewood'da ayaklı galeri gibi /s den satılık araba diye flood luyor.Emote vermeden rol yapıyor, Fear RP desen yok, DM ler havalarda...Gel de şimdi birliğe bu adamları al.Ya beyler, azıcık kendinizi geliştirin,lütfen.Ayrıca, yönetimin de bu duruma kayıtsız kalmayacağından da eminim.Mutlaka bir çözümleri de vardır...Ama birçok insan bu durumdan isyan eder oldu ne yazıkki.Umarım, bu bahsettiğim oyuncu kitlesi(altı çizili yerler) kendini biraz da olsa geliştirir...