Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İllegal Roller hakkında görüşüm

Başlatan Skyline, 09 Mart 2018, 01:45:17
Okunma sayısı 682 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Skyline

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Mart 2018, 19:22
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
İllegal Roller hakkında görüşüm
« : 09 Mart 2018, 01:45:17 »
Selamlar.Sunucuya şöyle bir bakıyorum da, herşey iyi güzel.Sistem olsun, yönetim ilgisi olsun falan...Ama, illegal rollerde şunu görüyorum ben.Adam elinde silahla otoyol kenarında, caddede dolaşıyor.Ya abicim, azcık mantık ya.Orada kamera yok mu ? Mobese denen birşey var.PD de yakalayınca, mg oldu o oldu.Tamam PD de belki bazı yönlerden eksiklikler vardır, fakat illegal bir birlik üyesi olman, sunucuda seni ALLAH yapmaz...Bu sözüm de meclisten dışarıdır(birlik yöneticileri.Hemen hemen çoğu birlik yöneticileri ile konuşmuşluğum vardır, zaten sözüm onlara değil.Fakat, altındaki adamlara gelince, eline AK yi, Deagle'ı alan sunucuda ALLAH kesiliyor arkadaş.Birliğimde toplasan 7 kişi olmasının sebebi ise apayrı bir dünya.Bakıyorum şöyle, adam Idlewood'da ayaklı galeri gibi /s den satılık araba diye flood luyor.Emote vermeden rol yapıyor, Fear RP desen yok, DM ler havalarda...Gel de şimdi birliğe bu adamları al.Ya beyler, azıcık kendinizi geliştirin,lütfen.Ayrıca, yönetimin de bu duruma kayıtsız kalmayacağından da eminim.Mutlaka bir çözümleri de vardır...Ama birçok insan bu durumdan isyan eder oldu ne yazıkki.Umarım, bu bahsettiğim oyuncu kitlesi(altı çizili yerler) kendini biraz da olsa geliştirir...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
Ynt: İllegal Roller hakkında görüşüm
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2018, 06:57:39 »
Selamlar.Sunucuya şöyle bir bakıyorum da, herşey iyi güzel.Sistem olsun, yönetim ilgisi olsun falan...Ama, illegal rollerde şunu görüyorum ben.Adam elinde silahla otoyol kenarında, caddede dolaşıyor.Ya abicim, azcık mantık ya.Orada kamera yok mu ? Mobese denen birşey var.PD de yakalayınca, mg oldu o oldu.Tamam PD de belki bazı yönlerden eksiklikler vardır, fakat illegal bir birlik üyesi olman, sunucuda seni ALLAH yapmaz...Bu sözüm de meclisten dışarıdır(birlik yöneticileri.Hemen hemen çoğu birlik yöneticileri ile konuşmuşluğum vardır, zaten sözüm onlara değil.Fakat, altındaki adamlara gelince, eline AK yi, Deagle'ı alan sunucuda ALLAH kesiliyor arkadaş.Birliğimde toplasan 7 kişi olmasının sebebi ise apayrı bir dünya.Bakıyorum şöyle, adam Idlewood'da ayaklı galeri gibi /s den satılık araba diye flood luyor.Emote vermeden rol yapıyor, Fear RP desen yok, DM ler havalarda...Gel de şimdi birliğe bu adamları al.Ya beyler, azıcık kendinizi geliştirin,lütfen.Ayrıca, yönetimin de bu duruma kayıtsız kalmayacağından da eminim.Mutlaka bir çözümleri de vardır...Ama birçok insan bu durumdan isyan eder oldu ne yazıkki.Umarım, bu bahsettiğim oyuncu kitlesi(altı çizili yerler) kendini biraz da olsa geliştirir...
Bu aralar herkes bundan yakınmaya başladı fakat bence sunucunun durumu 2 ay öncesine göre kat kat güzel. İyi bir ivmeyle gelişimini sürdürüyor. Zamanla olacak dediğimde de bana gülüyorlar..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2018, 12:38:33 »
exploxy ye katılıyorum. Sunucu yönetim ekibi ve sistemler olarak diğer sunuculardan kat kat ileri de. Fakat oyuncu kitlesinin zamanla oturması lazım. İnanın bana bugünden bir kaç ay, belki de bir kaç sene sonra çok güzel yerlere geleceğiz. Güneşli günler bizi bekliyor, bekleme de kalın.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2018, 12:42:29 »
Birlik sistemi ve CK sistemi değişmediği sürece bu İl-Legal olayı kalkmaz vericeksin birlik liderine Ck yetkisi bak kim giriyor birliğe kimse İl-Legal olmaz

Çevrimdışı Skyline

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2018, 19:22
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
« Yanıtla #4 : 09 Mart 2018, 13:05:04 »
Birlik sistemi ve CK sistemi değişmediği sürece bu İl-Legal olayı kalkmaz vericeksin birlik liderine Ck yetkisi bak kim giriyor birliğe kimse İl-Legal olmaz

Zaten belli başlı durumlarda CK etme hakları var liderlerin, fakat oyuncular hep böyle en üstte olana yöneliyim tarzında oldukları için, tutunmaya çalışan illegaller de bu sefer kapanıyor.Forumda top 10 birliklere bakıp adam direk o birliğe gidiyor.Çünkü, zihniyet şu:Ne kadar fazla adamı varsa o kadar kraldır...Yani, illegal birliklere üye olan kitleler hep böyle "ALLAH" rolü yapmaya çalışıyorlar...Bunun önüne geçilmesi lazım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2018, 13:32:58 »

Zaten belli başlı durumlarda CK etme hakları var liderlerin, fakat oyuncular hep böyle en üstte olana yöneliyim tarzında oldukları için, tutunmaya çalışan illegaller de bu sefer kapanıyor.Forumda top 10 birliklere bakıp adam direk o birliğe gidiyor.Çünkü, zihniyet şu:Ne kadar fazla adamı varsa o kadar kraldır...Yani, illegal birliklere üye olan kitleler hep böyle "ALLAH" rolü yapmaya çalışıyorlar...Bunun önüne geçilmesi lazım
Bence bunun sebebi yeni kurulan birliklerin sanki 10 yıldır şehirdeymiş ve şehrin kralıymış gibi rol yapmasıdır. Bir birlik önce bölgesel gelişim yapmalı, diğer birliklerin farkında olup yönetimini ona göre ayarlamalıdır.